• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biri bana yorgan altında ne oluyo söyleyiversin.meraktan ölecem.:kedi:

fatoşcummm inşallah canım ya
inşallah bizde becerebilmişizdir :D

kızlar ben çıkıyorum yoksa beni buz kalıbı halinde kargoyla eve götürcekler :roflol:

ayşecim nacizane fikirlerimizi sunuyorum:beta sadece gebeliğin kesin kanıtıdır.Ve düzenli artışı da aslında çok şey ifade etmez bazen dış gebelikte de artar belli bir süreden sonra sabitlenir ve düşmeye başlar. Yani idrarın çaresiz kaldığı durumlarda kati sonuç almak için yapılan bir test.Senin gebeliğinin kesin tanısı koyulduysa gerek yok diye düşüyorum. 7000 üzerinde çıkınca kalp atışları belli olur vs bunlar çok saçma.Çünkü zaten 7000 çıkan kan değerinde bebek 5 haftalık bişeydir bunda bile çok erken.Bende 5.haftada 7000 kusur cıktı sende 10500 gibi çıkmış.Takma bunları canım.Ben de ilk zamanlar o kadar çok okudum ki,anne karnında bebeğin kalbinin durmasından etkilendim mide bulantılarım durdu o hafta dedim kesin bebiş öldü,her yeri ayaklandırdım,dr ye gittik benimki oynuyo içerde.Haaa büyünce kısmen rahatlıyosun ama o zaman da inan daha başka şeyler çıkıyo.Niye oynamıyo hasta mı vs.Annelik iç güdüsü işte.Sen bir an önce bir dr ayarla tatlım gerisi Allaha emanet.Önceden folik asit mi vardı.Allah yazsın yeter sen de biliyosun.

her hamilelik kendine özgü olduğu için canım değerlere kafanı takma
ozaman deper 1000 üzeri ise mutlaka gözükür diyolar
kimisininki 2000de gözüküyo
o yüzden takılma bunlara
ve folik asitle de ilgisi yok
folik asit bebeğin beyin sinir hücreleri için gerekiyo
kalbiyle ilgisi yok
ki eskiden folik asitmi vardı allahaşkına ben hiç öle bişi kullanmadım oğlumda.
onunla ilgiside yok
sen suçlu yada suç unsuru aramayı bırak bence
dua et sadece ve kendini rahatlat ok

ablalarım suçlu aramıyorum kendimi de suçlamıyorum hiçbişekilde ama hastanede ki

o asistan sinirimi bozdu bende böyle google lerde kalp atışıyla ilgili doğru yanlış bi sürü

şey okudum çoğu yanlış biliyorum ve her gebelik kendine has biliyorum ama

genede her duyduguma inanıyorum ya doğruysa falan oluyorum fikirlerinizi için teşekkürler

evet valla eskiden folik asit mi varmış annem sadece doğuma gitmiş o derece yani

doktor yüzü görmemiş 9. aya kadar hayırlısı olsun herhangi bir ilaç veya ben

tutumuyorum onu rahmimde Rabbim tutuyor rızkı yoksa dünyada biz bişey yapamayız

herşeyin hayırlısı mucukxx hepinize :kedi: :kedi:

biri bana yorgan altında ne oluyo söyleyiversin.meraktan ölecem.:kedi:

sen unuttun artık tabi kıyamam sana ben :teselli: olumunekankayizsmile

ybak yorganın altına giriyos becerebilirsek :CüvCüv: böle oluyos
ki sen becermişsinki oılmuşsun bundan :CüvCüv:

ablalarım suçlu aramıyorum kendimi de suçlamıyorum hiçbişekilde ama hastanede ki

o asistan sinirimi bozdu bende böyle google lerde kalp atışıyla ilgili doğru yanlış bi sürü

şey okudum çoğu yanlış biliyorum ve her gebelik kendine has biliyorum ama

genede her duyduguma inanıyorum ya doğruysa falan oluyorum fikirlerinizi için teşekkürler

evet valla eskiden folik asit mi varmış annem sadece doğuma gitmiş o derece yani

doktor yüzü görmemiş 9. aya kadar hayırlısı olsun herhangi bir ilaç veya ben

tutumuyorum onu rahmimde Rabbim tutuyor rızkı yoksa dünyada biz bişey yapamayız

herşeyin hayırlısı mucukxx hepinize :kedi: :kedi:

sana da muck canım.ben de çok okudum.okuduğumla kaldım.eşim yasakladı nete girme etkileniyosun dedi.Allah'a emanet.Sen güçlü bi kızsın bunların hepsi geçecek canım.Sana da kocaman muck.a.s.

kaydirigubbakcemile3:kedi:
becerdik galiba bunu en çok babamın bilmesi bana koyuyo.Eminim ona da:kedi:

kızlar birşey sorcam adetime 5 gün var yerleşme kanaması bu zamanlarda olurmu yoksa daha öncemi daha sonramı olur gerçi daha görmedim ama iç çamaşırımda sarımsı akıntı gördüm.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77............................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

AnGElllL.................26 OCAK
idilcan..........................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1........................1 ŞUBAT
lovelybaby...............1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

kızlar ben de kaçar.bereketli bir gece diliyorum herkese:ecrin_bebek:

sana da muck canım.ben de çok okudum.okuduğumla kaldım.eşim yasakladı nete girme etkileniyosun dedi.Allah'a emanet.Sen güçlü bi kızsın bunların hepsi geçecek canım.Sana da kocaman muck.a.s.

sağol ablacım :) Allah razı olsun okumuycam böle şeyler artık :)

iyi akşamlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

RENKLERİN ETKİLERİ

KAHVERENGİ:Cansas Üniversitesi sanat müzesinde bir araştırma için halının altını elektronik bir sistemle donatmışlar, duvar rengini beyaz ve kahverengi olarak değişebilir yapmışlar. Arka fon beyaz kullanıldığında, insanlar müzede yavaş hareket etmiş, daha uzun süre kalıp, daha fazla alanda dolaşmışlar. Arka fon kahverengiye döndüğünde ise, insanlar müzede çok daha hızlı hareket edip, daha az alanda dolaşmış ve müzeyi çok daha kısa sürede terketmişler. O yüzden dünyadaki fast-food restorantların hepsinin sandalyeleri ve masaları Kahverengi, duvar boyaları ise kahverengi-şampanya-pembe karışımıdır. Hiç bir fast-foodcunun duvarını beyaz göremezsiniz.

listedeki rengim kahverengi ya acaba anlamı ne dedim (kesin delirdim)

Acaba spremde bi bakıp çıkmışmıdır ???

KIRMIZI
Bu renk canlılık ve dinamizmle ilgili bir renktir. Mutluluğu temsil eder. Kırmızı renk, fiziksel olarak; ataklığı, canlılığı ve duygusal bağlamda; bir işi sonuna kadar götüren azmi ve kararlılığı gösterir.
ıştah açar. O yüzden dünyadaki gıda firmalarının çoğu logosunda kırmızıyı kullanır. Kırmızı tansiyonu yükseltir, kan akışını hızlandırır. Yanlış bir inanış vardır; boğaların kırmızıya saldırdığı sanılır. Oysa boğalar renk körüdür. Kırmızıya değil, kendilerine sallanan koyu renkli beze saldırır
.

BEYAZ
Temizliği ve saflığı temsil eder. ıstikrarı, devamlılığı simgeler. Politikacılar beyazı pek severler, çünkü temiz, dürüst izlenimi vermek isterler...

SIYAH
Duygusallığı ve hüznü simgeler. Gücü ve tutkuyu temsil eder. Bizde ve batıda siyah matemi temsil ederken, Japonya'da siyah mutluluktur. Siyah fonda kullanılırsa karamsarlığı çağrıştırır. Einstein konsantre olabilmek için perdeleri siyah, gün ışığı olmayan odaları tercih ederdi.

MAVI
Vücudumuzda boğaz bölgesini yansıtan bir renktir. Mavi renk gökyüzünün ve geniş ufukların, denizin simgesidir. Sınırsızlığı ve uzak bakışlılığı simgeler. Huzuru temsil eder ve sakinleştirir. Araplar mavinin kan akışını yavaşlattığına inanır, nazar boncuğu o yüzden mavidir. Batıda intiharları azaltmak için köprü ayaklarını maviye boyarlar. Duvarları mavi olan okullarda çocukların daha az yaramazlık yaptığı saptanmıştır.

YE§IL
Duygusal olarak bizi en çok etkileyen bir organımız olan kalp organının , bu rengin yaydığı enerji alanında olduğu düşünülür. Doğanın ve baharın rengidir. Güven veren renktir. O yüzden bankaların logolarında hakim renktir. Yeşil yaratıcılığı körükler. Bu yüzden büyük lokanta mutfaklarında yeşil tercih edilir. Hastanelerde de yeşil rahatlatıcı özelliği nedeniyle kullanılır. Yeşil alanda insanların daha az mide rahatsızlığı çektiği saptanmıştır.

LACIVERT
Kozmik renk olarak kabul edilir; sonsuzluğu, otoriteyi, verimliliği simgeler. O yüzden dünyadaki firmaların yarıdan fazlası logolarında laciverdi kullanır. Lacivert giyen kişiler kendilerini çok daha karizmatik ve inandırıcı hissederler. ınsanların üzerinde başarılı ve güçlü imajı bırakır.

MOR
Eskiden beri ihtişam ve lüksün son basamağı olarak düşünülür. Tarih , yüksek sınıfların, saray mensuplarının daima morla bezendiklerini kaydeder. Nevrotik duyguları açığa çıkardığından, insanların bilinçaltını korkuttuğu saptanmıştır. ıntihar edenlerin beğendiği renktir
.

PEMBE
Uyum ,neşe , şirinliğin ve sevginin simgesi. Rahat hissettiren ve dinlendiren bir renktir. Bu yüzden bazı büyük mağazalar tezgahtarlarına pembe üniforma giydirir ki, müşteriler kendilerini rahat hissetsin diye. Pembe aynı zamanda çocuk rengidir.

SARI
Sarı zeka , incelik ve pratiklikle ilgilidir. Toplumsal yaşamı ve birlikte çalışmayı yansıtan bir anlamı vardır. Geçiciliğin ve dikkat çekiciliğin sembolüdür. Dikkat çekiciliğinden dolayı dünyada taksiler sarıdır. Sarı ayrıca hüzün ve özlemin rengidir. Sonbaharın tüm hüzünlü güzelliğinde onun her rengini izlemek mümkündür.

KAHVERENGI
Gerçekçiliğin, plan ve sistemin rengidir. Kansas Ünv.’de bir sergide, duvarların rengi değiştirilebilir hale getirilmiş. Fonda beyaz kullanıldığında insanlar sergide yavaş hareket etmiş. Fon kahverengiye döndüğünde ise insanlar müzede daha çok yeri daha az zamanda gezmişler. Kahverengi insanı hızlandırır. Bu yüzden fastfoodlar iç mekanda kahverengi kullanır. Kahverengi toprak rengidir. Kıyafetlerde pek tercih edilmez, çünkü kahverengi giyen insanlar kalabalıkta dikkat çekmezler.
--------------------

slm kkızlar nasılsnız ne yaporsunuz

yha benım beyaz akntım arttı artı belım ağrıo bıraz belkı yoruldum bılmıorum ondan bır de 1 haftadr kabızım kı ıncır falan yediğim halde anlamadm hamılelık olabılr mı kı ? yarın olmam lazım ama bakalm umutlanmıorum ben asla gelırse ALLAHIM DAN gelecek ınşallah sağlıklı hayırlı gelır herkese bebiş içinde de bana aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

kızlar günaydın..beni listeden silebilirsiniz.
cumartesi günü dr.a gittim..dünya başıma yıkıldı.hayatımın şokunu yaşadım.ilk önce ultrasonda baktı.belki varsa hemen çıkmayabiliyo kanda bakalım dedi.ve bakıldı...
sonuç kağıdını verdim.çok kötü demezmi..hala inanamıyorum ...prolaktinim yüksekmiş.42 çıktı..düşürücez dedi..çıktığımda eşim elimi sıkı sıkı tuttu..tabi ben dayanamadım..hüngür hüngür ağladım..o kadar anlayışlı davrandıki..eve geldim netten baktım..42 çok yüksek bi değer deği anladığım kadarıyla..mesela bi bayanın 49 olduğu halde dr.stres yapma.ilaçsız düşürelim demiş.stres en büyük etkenmiş.bu hormonun yükselmesinde..ne yapıcam bilmiyorum..ama umudumu kaybetmedim.rabbim büyük....

selam canım .merhaba.benimde hormon testinde plpktin degerim yüksek çıkmıstı. ama ilaç yutuyosun bir ay. bende gecen ay kullanmaya basladım.tekrar degeri ölçtürecem bu ay.stres yapmana gerek yok. ilaçla düsüyo yani.
öpüyorum seni.üzülme sakın.bebişlerimiz yakında bizlerle olur işallahh.

selam canım .merhaba.benimde hormon testinde plpktin degerim yüksek çıkmıstı. ama ilaç yutuyosun bir ay. bende gecen ay kullanmaya basladım.tekrar degeri ölçtürecem bu ay.stres yapmana gerek yok. ilaçla düsüyo yani.
öpüyorum seni.üzülme sakın.bebişlerimiz yakında bizlerle olur işallahh.

Benim de 3 gün önce prolaktinim yüksek çıktı.Dostinex kullanmaya başladım.Sen hamgi ilaı kullanıyosun canım.

Back
X