oo aşureyi herkes yapamaz valla eline sağlık :))
kızlar herkezin canı tatlı çekiyo galiba
bende az önce kaşık kaşık nutella yedin
bide üzerine Ülker Bistik çubuklardan yedimmm halada tatlı istiyor canımm
afyet olsun canım ohhhhhhhhhhhhhzemuszemus
tşk tatlm gel beraber olsun
ye tatlıyı doğur atılıyı demiş atalar:içelim:
annem ırmık herlvası yapo gel senle yıyelım canm benım zemuszemus sevıorum ben tatlıyı açıkcası ..ee bugun adet olmalıydım ama olmadım .götürrrrrrrrrrrrrrr tatlıları götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
hakkında hayırlısı olsun tatlım kırmızılar gelmesin sana ve tüm isteyenlere
ay bendemi irmik helvası yappsammm evet evet yapıyım
selam kızlar size yazamıyorum çok fazla kusura bakmayın...,işten geliyorum öyle yorgun oluyorumki yatıkp uyuyorum sonra kalkıp bişeyler yiyorum geri uyuyorum:)
kızz bunun sıvısı çok gelmesin 1 çay bardağına eminmisin 1 çay bardagı
irmik oldugundan
olsun canım napalım :) fts verdi tarifi onu yapayım inşallah yetiştirebilirsem :)
dondurma haliyle eriyecek.ee dondurma olmasının anlamı ne burda.tatlı kültürüm dar da o yüzden soruyorum.
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız..ya varya yine morelim cok bozulduuu.dr gittim kist kücülmüşmü diye yine 1 ay geriledimmafoldumben.kistim kücülmüş ama dr,um her ihtimale karşı bir kutu daha doğum kontrol hapı kullanalım önümüzdeki ay adetinin 2 3 günü gel dedi..yani 1 ay daha çalışma yok çalışıyorum ama sonucta boşş..aman yaaa artık bebeğimin gelsin istiyorum..beklemekten bıktım artıkk.
selamm ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Merhaba şekerciğim :) Nasılsın?
Küçük Kadınlar yokmuş bugnklava:
hı hı evet canım öyle!! cevap verince iyi vermeyince kötü... bence de kendi topiğine git...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?