• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ohhh ne güzel valla :)) ama bu düzene alışırsan okullar açılınca zor olur senin için canım :))

ya asıl haftasonu burda olunmalı ertesi gün tatil falan..ama kimse olmuyorr dediğin gibi:delphin:

ışte hafta sonu herkesin samimi olduğu ailerle dostlarla bişeyler yapma zamanı ya ondan sanırım.Biz mesela hafta içi çok yorgun olup kimseye vakit ayıramıyoruz ve hepsinini hafta sonu telafi etmek durumunda oluyoruz.Belki diğerleri de öyledir.Gerçi bu pazar müsaittim sık sık girdim ama kimseyle rastlaşmadım.

Düzene gelince;alışmamaya çalışıyorum ama yapacak bşey yok :D

Evet okudum.Beren 'de gayet güzel konuşmuş.Açıklamış durumu;ama tatsızlık çıktı mı ne denirse densin boş oluyor o dakikadan sonra...
Neyse herkesin kendi seçimi;ama bu gruplaşma muhabbeti çok döner oldu topikte.İnsanların bu tarz sıkıntıları mı var?

evet moda oldu sanki! yani işte onlar yeni biz onlara cevap vermiyoruz kendi konuştuğumuz arkadaşlarla sohbet ediyoruz diye düşünüyorlar..bunun sebebi de sordukları soruya 5 dk cevap verememek...

Aysulaya son iki gün Su'ya son 5 gün :)))))

ya evet 5 ama bence erken gelicek :))

ayy canım benim teşekkür ederim böyle düşündüğün için mahcup oldum şimdi :kedi:

ya aslında biz o arkadaşa bir gün önce cevap verdik bütün sorularına bugün gelmiş aynı soruyu soruyor! demekki amacı paylaşım değil kendi sorularına yanıt almak!beren de bunu söyledi! sonra da tartışma çıktı ama resmen kavga için yer arıyordu biz de kendimizi tutamadık kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

aysulay hoşgeldin canım:))

hosbuldum cnmmm. benide hiçbirzaman bos gecmiyon. öpüldün cnm cımm

evet moda oldu sanki! yani işte onlar yeni biz onlara cevap vermiyoruz kendi konuştuğumuz arkadaşlarla sohbet ediyoruz diye düşünüyorlar..bunun sebebi de sordukları soruya 5 dk cevap verememek...

ya evet 5 ama bence erken gelicek :))

Hmmmmm.... Yargılamak çok kolay....Evet dediğin gibi ben de dikkat ediyorum;kimsenin sorusu havalda kalmıyor.Hep istediğimiz gibi birileri mutlaka cevap verip bir yandan da muhabbeterine devam ediyor.Başka topiklerde bırak cevabı kimse kimseyi sallamıyor bile..Soru dolu cevaosız sayfalar arka arkaya geliyor.

Regline gelince eğer bebiş tutmadıysa;evet bence de erken gelebilir canımcım :S

evet aslında haftasonu biz de bazen misafirliğe falan gidiyoruz haklısın ama ne bileyim en azından bir iki saat gelseler o da yeter :))

evet aslında haftasonu biz de bazen misafirliğe falan gidiyoruz haklısın ama ne bileyim en azından bir iki saat gelseler o da yeter :))

Televizyonda da hiçbişey yok yaaaaaaaaaaaaaa...........
Movie Maxteki filmde çok salakkkkk :gitme: Gıcık oluyorum böyle zamanlarda!!! kafamçokkarıştı

valla ilk defa bu ay cok rahatım smartcım.adetim.zamanında gelirse. bu ay çalısmaları hızlandırcamm

Aman canım ;her ay rahat ol.Hiiçççç takma bile.Takınca hiç olmuyor diye düşünmeye başladım ben.Bir bakmışsın gelivermiş.....

işallah diyorum. ama adetin 9 günü çalıstık sadece. yani düsük ihtimal ama.

Yok hani yumurtlamaya yakın sadece biir çalışma olmuştu ya onu kastettim.
Olacağı varsa olacaktır.Olmayacaksa fulllll de çalışsan olmayacaktı.Boşver...

YENİ MODUM BU;NASIL AMAAAA delikafadulden

SU!Çiçeğimi de görmedim kaç gündür.Senin haberin var mı?Bir sıkıntısı falan mı var acaba.O geceleri en azından mutlaka bir 'CEEEE' derdi.

hosbuldum cnmmm. benide hiçbirzaman bos gecmiyon. öpüldün cnm cımm
canımsın ben de öptümm opuyorumnanaktan

Hmmmmm.... Yargılamak çok kolay....Evet dediğin gibi ben de dikkat ediyorum;kimsenin sorusu havalda kalmıyor.Hep istediğimiz gibi birileri mutlaka cevap verip bir yandan da muhabbeterine devam ediyor.Başka topiklerde bırak cevabı kimse kimseyi sallamıyor bile..Soru dolu cevaosız sayfalar arka arkaya geliyor.

aynen öyle bilerek yaptığımız bir şey yok bazen sayfalar hızlı akıyor yazılanlar geride kalıyor ve gözden kaçıyor sonra da suçlu oluyoruz..bi anlatamadık bunu..

Regline gelince eğer bebiş tutmadıysa;evet bence de erken gelebilir canımcım :S

evet canımcım her an gelebilir ama napim hayırlısı olsun :))

canımsın ben de öptümm opuyorumnanaktan

aynen öyle bilerek yaptığımız bir şey yok bazen sayfalar hızlı akıyor yazılanlar geride kalıyor ve gözden kaçıyor sonra da suçlu oluyoruz..bi anlatamadık bunu..

evet canımcım her an gelebilir ama napim hayırlısı olsun :))

Canım boşver gecikmesi daha kötü;düşünsene bir de var mı yok mu stresiiii!!! :umursamaz:

Yok hani yumurtlamaya yakın sadece biir çalışma olmuştu ya onu kastettim.
Olacağı varsa olacaktır.Olmayacaksa fulllll de çalışsan olmayacaktı.Boşver...

YENİ MODUM BU;NASIL AMAAAA delikafadulden

yeni modun süper canım. ya aslında biz kendimiiz yırtsak ,parcalasak. alnımıza ne zaman yazılmıssa bu annelik duygusunu o zaman yasıyacaz.

smartcım.... sucum..........kocaman öpüyorum kızlarr sizi .iyi geceler..
az kalıyorum topikte ama malüm sabah iş.

yeni modun süper canım. ya aslında biz kendimiiz yırtsak ,parcalasak. alnımıza ne zaman yazılmıssa bu annelik duygusunu o zaman yasıyacaz.

Kesinlikle öyle...Ve ben artık topiğe bebekle ,beklemeyle... ile ilgili konuyşmak için girmiyorum.Yakalanan güzel dostlukları kaybetmemk için burdayım. :lepi:
Arada konusu olursa o da konuşulur o kadar. vereliniortak :kahve:

SU!Çiçeğimi de görmedim kaç gündür.Senin haberin var mı?Bir sıkıntısı falan mı var acaba.O geceleri en azından mutlaka bir 'CEEEE' derdi.
canım bir kaç gündür gelmiyor hiç işallah iyidir :Saruboceq:

Canım boşver gecikmesi daha kötü;düşünsene bir de var mı yok mu stresiiii!!! :umursamaz:

evet canım o daha kötü..oluruna bıraktım ben de..

Back
X