• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar iyi akşamlar opuyorumnanaktan aysulay26, gokcegokce
nasılsınız, görüşemedik çoktan, gökçe az önce okudum adet olmuşsun, üzülme diyorum ama boş tabiki de biliyorum, ne yapalım şans, kısmet, inşallah bir dahaki aya meleğin gelir tatlım

ben biraz geçmişe döneyim bakalım neler olmuş kaç günlerdir yoktum ya...

aysulay senin günün yarın mı, e ne haber var mı birşeyler, hissediyor musun olumlu ya da olumsuz, ne durumdasın

İki ay gecikme yaşadım ...Bir de kürtajdan sonra olmayınca beş altı aydır...Sonunda doktora gittik.Eşimin spermiogramı normal çıktı.Benim de TSH ım normalmiş.Ama PROLAKTİN im yüksek çıktı.Bu da yumurtlamayı,hamileleği olumsuz etkiliyormuş.İlaç verdi doktor.Aynı zamanda tumurta takibi yapalım dedi.
Adetimin 11. günü çağırdı.Yani dün gittim. Yumurtlama günlerindesin dedi.Bugün itibariyle gün aşırı çalışın dedi.Cumartesi da dahil.... İki gün sonra çağırmama gerek yok,çünkü yumurta olgunlaşmış dedi.
Bu arada doktorum dedi ki;yumurtanın ömrü 24 saat;spermin 48 saatmiş.Bazen sperm 72 saate kadar da yaşayabilirmiş.
Böyle kızlar artık çok umutluyum.Sorunun kaynağını öğrendim sanırım.

dilemma selam canım, yumurta takibi demişsin ya, adetinin 11. günü gittiğinde dr yumurtanın kaç mm olduğunu söyledi mi sana, ben 5. günü dr ye gittim 13 mm demişti çok mu anormal onu kıyaslamaya çalışıyorum, bir de çalışma günleri için sorduydum, hani bugünden itibaren gün aşırı çalışın demiş ya, ondan yani, ay aslında benim artık hiç içimden gelmiyor ama, her şeyi saldım artık....

kızlar meraba.ikigündür deli gb netten araştırıyorum..moralim bozuktu ama..bu işte birinci kuralın moral olduğunu birkez daha anladım..ikincisi doğal yollardan hamile kalanların hiçte az olmadığı..hayıt suyu ve bal.çörekotu,tarçın karışımı, adaçayı falan kullananların %99u memnun..sizden deneyen oldumu böyle bitkisel ürünler...

merhaba elson, ben sana bal tarçın karışımını söyleyeyim, ben hayatımda ilk kez adet düzensizliği yaşıyorum ve ekimdeki adetimden sonra iki ve onikinci günler arası yedim, o günden beri hayatım kaydı, ya 50 günde oluyorum, ya da 15 gün, kistlerim hiç geçmiyor, bu ay yine olmuş henüz 2,5 cm ama periyod sonuna kadar gittikçe büyür herhal, sen iyice bir araştır olur mu?

çok haklısın şekerim bence de yapsın bir güzellik. beni çeksin ben çekilirken birinin kolundan tutar kendimle beraber çekerim hemen merak etmeyin delikafadulden

bu arada herşeyin hayırlısı hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah

beklemedeki arkadaşlardan naber

elover selam, ben seni daha önceden hatırlıyor gibi miyim acep, temmuz ağustos ayında ateş topiğinde bulundun mu sen, ay adın hande mi diye sorsam ayıp mı acaba...

Elson canım ben karşoıyım karışımalra.Geçen ay bırak kürü incir yiyeyim dedim yumurta gelişimi için.Reglim yataımda ilk kez 3 gün erken geldi.Yumurta erken geliştiği için.E bu duurmda çoğu kişi yumurtlama gününü bile kaçırabilir.Ben ovulasyon testinde görünce çok şaşırmıştım.Yanlıştır demiştim ama doğruymuş.

Tabai karar senin istersen deneyebilirsin en fazla bir ay kaçoırmış olursun ya da kazanmış ;)

selam smart, ah canım keşke dediğin gibi bir ayla kalsa ne güzel olurdu ben hala toparlanamadım da ekimden bu yana....

doğru söylüyorsun tatlım ilk gün bende kendimi kaybediyorum ama çabuk toparlanıyorum.ya bide ben baktımki hayatımı ona odaklanarak yaşamaya başlamışım hemen sirkelendim. ne ilişkiden ne başka bişeden zevk almamamaya başlamışım ruh gibi hesap kitap derdinden herşeyi unutmuşum.şimdi umursamıyorum çalışıyorum gün aşırı ama isteyerek zorlamıyorum kendimi.bide öyle yatmıyorum fazla kalkıyorum kocamında psikolojisini bozdum iyice

aynen canım al benden de o kadar artık pes diyeceğim ama kocam çok üzülüyor o üzülmesin diye ben de hevesliymişim gibi davranıyorum ama çok kötüyüm

Girmeyenlere kıgınız :oklava:
Sen nasılsın....Regl oldun sonra görünmedin.Böyle olamz kiiiii :oklava:

kız bana da geliyor yoksa oklava, yapma güzelim ya vallahi çok fena oldum ben bu sefer diplerdeydim, yeni yeni toparlanıyorum bak hemen girdim toparlanınca işte...

Aaaaaaaaaaaa eşimi aradım şimdi!Ne alayım akşam için diye.

Bugün bizim tanışma yıl dönümümüzmüş yahuuu :) O da ondan mı soruyorum diye düşünmüş :)))
Gideyim de özel bişeyler alayım bağriiii :)

Hiçbirşey beni alışveriş yapmaktan geri koyamaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz :lepi:

Ya Ocak ayı bizim çok yoğun hakikaten ikimizinde doğum günleri tanışma yıl dönümümüz hepsi bu ay.Hafta sonu da arkadaşlarla Kaplıca ayarlamışlar bir otele gidecekmişiz onu sçyedi :lepi:
Ama bu kaplıca meselesini biz hiç konuşmamıştık hamişilğe yardımcı falan diye.Sakın ondan gidiyoruz zannetmeyin.Bz zaten bu ay çalışmayacağız söylemiştim.

Ayyy ne çok gevezelik ettim hadi gitmem lazım benim delikafadulden

allah seni ne etmesin e mi, nasıl unutursun kız hem de tatil, hem de kafan boş hımmmmm seni seni

evet oburluk belirtisi :D

ya bende hiç limonlu cheesecake yememiştim gecenb özsütte yiyeım dedim

o kadar kötü yapmışlardı ki cheesecakeden başka herşeye benzıyordu

daha önce özsütte tiramisu yemiştim o da sanki kakaolu kekin içine muhallebi süürlmüş

gibiydi bi daha da tatlı yemem özsütte limonlu çiizkek deyince yazyaım dedim sengözlerimebaksanab

ayşecim, senin şu yemek zevkine ve tutkuna hayranım, gerçekten zevk alıyorsun sen ya yemekten...

suuuuuuuuu, geçmiş olsun tatlım, inşallah hamilesindir ve vücudun bir şekilde buna tepki verdiği için hastasındır....

kızlar iyi akşamlar opuyorumnanaktan aysulay26, gokcegokce
nasılsınız, görüşemedik çoktan, gökçe az önce okudum adet olmuşsun, üzülme diyorum ama boş tabiki de biliyorum, ne yapalım şans, kısmet, inşallah bir dahaki aya meleğin gelir tatlım

evet bugun baya ağlafdım çok kotuydum yhaa

ama hayırlısı ne yapalım :gitme:

Benim resimlerim profilimde var zaten, albümler bölümünde, ordan görebilirsiniz, orda düğün ve kına resimlerim var, upuzun, eski saçlarım öyleydi, artık kısacık :kedi:

ah ben sana ne dediydim güzelim,:nazar::nazar::nazar: maşallah maşallah, bak birgün nazara geliceksin karışmam ha, çok tatlısın, çok güzelsin ya..... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tabi hayırlısı gökçecim, ama işte biz bunu bilemiyoruz ki, üzüldüğümüz için anlayamıyoruz ama düşünsene çok istediğimiz bir şey belki zaman ya da sonuç bakımından bizim için pek uygun değil o sıralar ama biz istediğimiz olmuyor diye ne çok ağlıyoruz, allah biliyor hayırlısı olanı ve ona göre veriyor di mi, ne yapalım ne varsa onu görüp yaşıyoruz işte, ne bir eksik ne bir fazla....

kızlar herkes dizi mi bakıyordur ne?
hadi gelin bak giderim ama....

tabi hayırlısı gökçecim, ama işte biz bunu bilemiyoruz ki, üzüldüğümüz için anlayamıyoruz ama düşünsene çok istediğimiz bir şey belki zaman ya da sonuç bakımından bizim için pek uygun değil o sıralar ama biz istediğimiz olmuyor diye ne çok ağlıyoruz, allah biliyor hayırlısı olanı ve ona göre veriyor di mi, ne yapalım ne varsa onu görüp yaşıyoruz işte, ne bir eksik ne bir fazla....

hayırlııs olsun ne dıyeyım allah bana da tez zamanda sağlıklı hayırlı bebiş versın ınşallah :Saruboceq:

gökçe nereye kaçtın ya bir hoşcakal bile demeden, ben de muhabbet ederiz diye düşünüyordum seninle insan bi bye der di mi :oklava:

e kimse kalmadı madem, ben de bir kahve sigara içip geleceğim, oğlan geçicekmiş biraz pc nin başına sonra görüşürüz belki, kızlar gecelere akıyor maşallah

burdayım burdayım sen yeni evlisin di mi,
hoppala bu nereden çıktı her 30 saniye msj yazabilirsin deyip duruyor bu akşam, yoksa ben girmeyeli beri adet mi değişmiş

ya iyi sayılırım diyeyim iyi olurum belki, eh işte hala külçe gibiyim ağırlığın altında ezilmiş bir külçe gibi, toparlayamıyorum işte....

hay allah oğlan da başımdan gitmiyor, keşke o yattıktan sonra girseydim, ben biraz çıkayım yoksa okuyor nerelere yazdığımı alimallah bulur d eşifre eder beni o
gökçe kusura bakma canım o uyanıkken foruma girmiyordum ben hiç ama tutamadım kendimi bu akşam, biraz bekleyeyim o oyun oynamak istiyor, yarım saate kadar yatar zaten sonra gelirim tekrar hoşçakal......

Back
X