• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
annem 2 sene sonunda bana afyon kaplıcalarda hamile kalmış...

hem hamileyken suya girilebilioo.. tabii sorunsuz hamişlerde, havuz falan var yani...

Yok canım olay o değil.hani eğer iltihaplanma falan varsa kaplıca o iltihabın yayılmasına da sebep oluyormuş akıp kurtulmana sebep oalbileceği gibi.O yüzden kimiii öneriyoo kimi önermiyooo..Ama benlik bişey yok.Ne çalışma no stres :)

canım ne guzel ıste ılıskılerın bebıs ıcın olmamıs olur ve daha ıyı olurr..test falan kasma adamı zamanında bende uzerıne cok gıtmıstım ..ama malum erkekler ıste..hemde test dıye tutturdugum ay hamıle kalmıstı..bak gor ıste dedı..

bu arada seks genel ıhtıyac canım oyle gor ..bu ayda tamamen bılımsellık dısında olursun daha ıyı..es gecme yaaa koca 1 ay azmı..

temel ihtiyaç, sporrr gibi düşün. spor işteee...zevkli bi spor! fit kalmaya, dinamik görnmeye birebirmiş...:roflol::roflol::roflol:

valla ben oglandan fırsat bulsam gunduzde gırıscem ama onlar uyuyunca anca gırebılıym yaaa..

tabi canım onu bırakıp nasıl geliceksin ben hepinizin yerine temsil ediyorum bekçiliği merak etmeyin kaydirigubbakcemile3

Hadi hadiiiiiiii :jeyyar: yeme biziiiii sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 kız geldi gelicek zaten kırmızılar ne çalışması yahuu :)))

canım ne guzel ıste ılıskılerın bebıs ıcın olmamıs olur ve daha ıyı olurr..test falan kasma adamı zamanında bende uzerıne cok gıtmıstım ..ama malum erkekler ıste..hemde test dıye tutturdugum ay hamıle kalmıstı..bak gor ıste dedı..

bu arada seks genel ıhtıyac canım oyle gor ..bu ayda tamamen bılımsellık dısında olursun daha ıyı..es gecme yaaa koca 1 ay azmı..

haklısın canım ama geçen ay o akdar bilimsel çalışıp üzerine 3 gün önce de regli görünce acayip sinirlendim kendime.Sen neden bu akdar düştün bu işin izerine diye ve u ay çalışmama kararı aldım.Haklısın bir ay az değil;hele bizim gibi yılın ancak en fazla 6 ayı birlikte kalabilen bir çift için hiç az dğil ama çok gerildim geçen ay yaaa,ondna sanırım.

tabi canım onu bırakıp nasıl geliceksin ben hepinizin yerine temsil ediyorum bekçiliği merak etmeyin kaydirigubbakcemile3

şşşşşşşşşşştttttttt o renkle ılgılı bır muhabbet yok tamamm mııı...oggg ne bıcım renk ben sevmıyom artıkın.laelaelaelaelae

haklısın canım ama geçen ay o akdar bilimsel çalışıp üzerine 3 gün önce de regli görünce acayip sinirlendim kendime.Sen neden bu akdar düştün bu işin izerine diye ve u ay çalışmama kararı aldım.Haklısın bir ay az değil;hele bizim gibi yılın ancak en fazla 6 ayı birlikte kalabilen bir çift için hiç az dğil ama çok gerildim geçen ay yaaa,ondna sanırım.
vazcaydım cok acık olduu

Son düzenleme:
temel ihtiyaç, sporrr gibi düşün. spor işteee...zevkli bi spor! fit kalmaya, dinamik görnmeye birebirmiş...:roflol::roflol::roflol:
hehe :) Ben kanmam bunlara :) Her şeyin fazlası zarardır yahuuu,erken sarkma olabilir :bbo:

:lepi: :lepi:

aman yaaaa bendekı muhabete de bak zor tutuyom kendımı adamın ustune atlamamk ıcın...naz yapıyom szde ama ben kafayı yıyomm:oklava:

Atla o zaman canımcım tutan kim.... Barışamdınız mı daha sizalkisalkisalkis

Back
X