• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay kızlar yemekten sonra bir uyku bir uyku sormayın.kendime gelemedim bi türlü.bi de haftanın son günü iice yorulduk.........

bu arada bişey sorayım ya ben çok gerneşiyorum ya bunun bi zararı var mı acaba

hep aklıma takılıyodu bak sana sorayım bari

sende haklısın tabi bizde ne kadar seni sakinleştirmeye çalışsakda kelimeler kifayetsiz kalıyo işte şu anda aslında:1hug:

mucx herşey için sağolun :emir_bebek:

gerçekten bu siteden çok fazla şey öğrendim çok güzel insnalar tanıdım

mucx dememi yadırgamıyosun dimi ben sevgimi

öperek göstermeyi tercih ederimde eheheheh :lepi: :lepi: :lepi:

cokacimcoook Afiyet şeker olsun canımcım :)cokacimcoook Kaymağı nasıl yiyorsunzu yaaaaaa ohaoldumsmile ben ağzıma bile koyamam!:1shok:

56'ya gelince bak o 60'a gider söyleyyeim.psikolojik olarak 55in üzerini görmeye başlayan insanlar 60ı normal algılamaya başlarlar.54-55 sularında gezenlerde ise 55i geçmeme kaygısıyla birlikte farkında olmadan bir koruma güdüsü oluşur haberin oslun. sırnaşık şey

kırmızıyı geçişin alıp başını gitmeden bir dur de istersen naniknanik

Geçmişi okurken rastladım mesajına.Çok doğru tespit yaa:1shok: Ben 55 kiloyum ama 56 olduğum kendimle kavga ediyorum:kızgın:

dersiniz tabii ki diyceksiniz inşallah ama canım hayatım uykudan ibaret şu anda

ne kendi evimden haberim var ne dünyadan böyle sersem gibi dolaşıyorum ortalıkta

bunlara canım sıkılıyo bebiş büyük ihtimalle iyidir diye düşünüyorum çünkü herhangi

bişey olsa hamilelik belirtileri bi anda kesiliyo benim ki devam ettiğine göre herşey

yolunda ama kötü şeyler duymak ihtimali yok mu sırf bunun için doktora gitmek

istemiyorum yani o derece hayırlısı olsun inşallah herşeyin...

Allah sağlıkla sıhhatle bağışlasın herkese sahip olup kaybetmek inan çok daha zor

önce hayırlısıysa olsun ve sağlıklı olsun bunları dilemek lazım yerimseniben

canım tabi senin yaşadıkların daha zor hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebiş versin RABBİM tabiki öncelikle benim demek istediğim 8 ay buyunca bunu düşünüp sitres yapmakdan sa şükür etmek lazım çok şükür kü hamile kalabiliyorsun tadını çıkar canım yaniii inş sağlıkla kucacıgına alırsın bitanem

canım tabi senin yaşadıkların daha zor hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebiş versin RABBİM tabiki öncelikle benim demek istediğim 8 ay buyunca bunu düşünüp sitres yapmakdan sa şükür etmek lazım çok şükür kü hamile kalabiliyorsun tadını çıkar canım yaniii inş sağlıkla kucacıgına alırsın bitanem

o da doğru ya çok şükür ki tekrar hamiş oldugumu da gördüm

ya hep diyorum dua ediyorum

inşallah ama inşalah sağlıkla ve hayıslısıyla

Allah ım tüm hatun kullarına nasib etsin

bu mucizeyi amin amin amin :Saruboceq:

Hpşbulduk kızlar.Geçmişi okumakla uğraşıyorum.Debeleniyorum yani
eeee var mı yeni hamiş inşallah?

SELAMLAR CÜMLETEN :lepi:

2 GÜNDÜR YOKTUM OĞLUMLA TATıL YAPTIK sositososito
NASILSINIZ

EBRULı YALNIŞ MI GÖRÜYORUM KUZUM SENMıSıN :1hug:

ooo aman efenim kimler gelmiş :)

oh iyi yapmışsınız :)

iyiyiz sen naıslın :)

özledinizmi beni anacım :kedi:
iyiyim şükür 2gün dinlendik gezdik
bugün pek zor geldi işe gelmek
bide karışmış masam evrak dolmuş
artı tahsilat günüm
sabah beri tırmalıyorum
sen nasılsın canım varmı şikayetin kanama v.s.olumunekankayizsmile

gerilmek gerilmek biz gerneşmek diyoruz da sositososito

yazarken de dedim ya acaba anlaşılr oldumu diye ama geriilmek demek istedim opuyorumnanaktan

canım sen daha miniksin gerilmek çok etkilemez ama abartma ben bile hala azımın tadıyla yapamasam da hafifçe esniyorum.Abarma haaa:oklava:

SELAMLAR CÜMLETEN :lepi:

2 GÜNDÜR YOKTUM OĞLUMLA TATİL YAPTIK sositososito
NASILSINIZ

EBRULİ YALNIŞ MI GÖRÜYORUM KUZUM SENMİSİN :1hug:

beren canım hoşgeldinnn yaa bende girememişdim uzun zaman girince seni çok aradım çok sevindim seninle karşılaşmamıza tekrar

Back
X