ay kızlar yemekten sonra bir uyku bir uyku sormayın.kendime gelemedim bi türlü.bi de haftanın son günü iice yorulduk.........
bende daha yeni yedim yemeğimi
hemn çay suyu koydum yoksa uyurum vallahi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar yemekten sonra bir uyku bir uyku sormayın.kendime gelemedim bi türlü.bi de haftanın son günü iice yorulduk.........
sende haklısın tabi bizde ne kadar seni sakinleştirmeye çalışsakda kelimeler kifayetsiz kalıyo işte şu anda aslında:1hug:
bu arada bişey sorayım ya ben çok gerneşiyorum ya bunun bi zararı var mı acaba
hep aklıma takılıyodu bak sana sorayım bari
cokacimcoook Afiyet şeker olsun canımcım :)cokacimcoook Kaymağı nasıl yiyorsunzu yaaaaaa ohaoldumsmile ben ağzıma bile koyamam!:1shok:
56'ya gelince bak o 60'a gider söyleyyeim.psikolojik olarak 55in üzerini görmeye başlayan insanlar 60ı normal algılamaya başlarlar.54-55 sularında gezenlerde ise 55i geçmeme kaygısıyla birlikte farkında olmadan bir koruma güdüsü oluşur haberin oslun. sırnaşık şey
kırmızıyı geçişin alıp başını gitmeden bir dur de istersen naniknanik
mucx herşey için sağolun
gerçekten bu siteden çok fazla şey öğrendim çok güzel insnalar tanıdım
mucx dememi yadırgamıyosun dimi ben sevgimi
öperek göstermeyi tercih ederimde eheheheh :lepi: :lepi: :lepi:
gerneşmek ne demek kız?gerilmek mi?geğirmek mi?anlamadımCADIARZU
dersiniz tabii ki diyceksiniz inşallah ama canım hayatım uykudan ibaret şu anda
ne kendi evimden haberim var ne dünyadan böyle sersem gibi dolaşıyorum ortalıkta
bunlara canım sıkılıyo bebiş büyük ihtimalle iyidir diye düşünüyorum çünkü herhangi
bişey olsa hamilelik belirtileri bi anda kesiliyo benim ki devam ettiğine göre herşey
yolunda ama kötü şeyler duymak ihtimali yok mu sırf bunun için doktora gitmek
istemiyorum yani o derece hayırlısı olsun inşallah herşeyin...
Allah sağlıkla sıhhatle bağışlasın herkese sahip olup kaybetmek inan çok daha zor
önce hayırlısıysa olsun ve sağlıklı olsun bunları dilemek lazım yerimseniben
ŞenizŞeniz:1hug:
Hepinize selam kızlara.s.
Hepinize selam kızlara.s.
canım tabi senin yaşadıkların daha zor hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebiş versin RABBİM tabiki öncelikle benim demek istediğim 8 ay buyunca bunu düşünüp sitres yapmakdan sa şükür etmek lazım çok şükür kü hamile kalabiliyorsun tadını çıkar canım yaniii inş sağlıkla kucacıgına alırsın bitanem
SELAMLAR CÜMLETEN :lepi:
2 GÜNDÜR YOKTUM OĞLUMLA TATİL YAPTIK sositososito
NASILSINIZ
EBRULİ YALNIŞ MI GÖRÜYORUM KUZUM SENMİSİN :1hug:
ooo aman efenim kimler gelmiş :)
oh iyi yapmışsınız :)
iyiyiz sen naıslın :)
NASILSINIZ
gerilmek gerilmek biz gerneşmek diyoruz da sositososito
yazarken de dedim ya acaba anlaşılr oldumu diye ama geriilmek demek istedim opuyorumnanaktan
NASILSINIZ