• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Senin sırada git gide yukarılara çıkmaya başladı farkında mısın Daha dün akşam en sondaydın :)
Umarım herkes en alt listeye iner en kısa zamanda :)

evet canım gördüm üstlere çıkmaya başladım işallah bu ay olurda hepimiz 2010'a bebeklerimizle girerizhihoyyyt

Arkadaşlar muhabbet çok tatlı ama ben artık yatmalıyım;tüm günün yorgunluğu var üzerimde.
Size iyi muhabbetler ya da tatlı rüyalar :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız
Demetnur......................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh.......................9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………................10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
pcpca..........................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:
beren35.......................14ARALIK
burcuburcu..................16 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
senayburge..................18ARALIK
cicegim7979...................19 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
tatlikiz..........................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Son düzenleme:
selamm..guzel bı acılıs..bende 19 aralıgı heyecanla ve stresle beklıyorum

Bu benim değil hepimizin sayesinde oldu ve gördüğüm kadarıyla sıcak bir ortamın zemini kurulmaya başlandı;inşallah böyle gider.Topikciiğimizin amacı çok kişi değil;az olsun ama samimi kişiler olsun.

Bizim gibi düşünen herkese açığız. :) Yorumun için teşekkür ederiz vereliniortak

Ben kaçayım artık;tekrar size iyi muhabbetler...

kızlar bana bir akıl verin lütfen. 1 buçuk yıllık evliyim. 29 yaşındayım sizce bebek konusunda gecikmiş durumda mıyım. ne dersiniz

canım bencede yaşın daha çok genç gerçekten anneliğe hazır olmak biraz evliliğin tadını çıkarmak lazım çünkü çocuk olunca elin kolun bağlanıyor hayatın o oluyor tabi ben söyleyenlerin yalancısıyım :)) bende 26 yaşındayım banada soruyorlar bebek yokmu falan diye bende kısmet diye geçiştiriyorum yani birileri baskı yaptığı için değil kendimi hazır hissetttiğim için istiyorum..seninde böyle endişelerin varsa diye söyledim canım yoksa daha çoook genciz :1hug:

Bu benim değil hepimizin sayesinde oldu ve gördüğüm kadarıyla sıcak bir ortamın zemini kurulmaya başlandı;inşallah böyle gider.Topikciiğimizin amacı çok kişi değil;az olsun ama samimi kişiler olsun.

Bizim gibi düşünen herkese açığız. :) Yorumun için teşekkür ederiz vereliniortak

Ben kaçayım artık;tekrar size iyi muhabbetler...

evet once okudum ortamı cok sevdım.boyle zor bekleyıslı gunlerde ınanınkı cok ıyı olur..allah tum bekleyenlerın dualarını kabul etsın ınsallah.
ılk once kendımı tanıtayım..benım ıkı hamıleleık gecırdım.ılk bebegım(kızımı)7 aylık hamıleyken karnımda öldü..ıkıncıye (ogluma)1 sene sonra gebe kalabıldım.psıkolojım cok kotuydu.takı dogum yapana kadar.doktora ılk yasıyomu demısım..sımdı ıkıncıye karar verdımkı yıne o korku o telas sardı benı.umarım bu tpık ıyı gelır..yasadıgım tecrubelerden de yardımcı olmaya calısırım..

hayırlısı olsun hepimiz için kızlar. bu arada size birşey danışayım. 1 buçuk yıllık evliyim. 29 yaşındayım sizce bebek konusunda gecikmiş durumda mıyım. ne dersiniz

canım hiçde geç kalmamışsın. ben otuzbir yaşımdayım daha ancak bebek sahibi olmaya karar verdik ki bazen eşimle erken mi acaba ertelesek mi diye bile düşünüyoruz

hepinize merhaba öncelikle bayanlar
benim bir problemim var sizlerin yardımlarına ihtiyacım var
ben 3 yıldır nişanlıyım nişanlımla ilişkiye girdik :çok üzgünüm: ama adet bitimimden 3 gün sonraydı ve 3 gün üst üste ilişkimiz oldu ve korunmadan yaptık bunu :kedi: aslında oda bende istiyoruz bu bebeği hem evlilik sürecimiz kısalmış olur diye düşünüyoruz ama bir yandan korkuyorum size sormak istediğim şu en son ilişkiye girdiğimiz geçen hafta pazar günüydü ama şu bir kaç gündür midem bulanmaya başladı psikolojik olabilir diye düşünüyorum ama sürekli tuvalet ihtiyacım oluyo gazım oluyo sürekli vs nerdeyse bütün belirtiler var belirtiler için erken mi onu da bilmiyorum test yapmak istiyorum ama sanırım 10 - 14 gün geçmesi gerekiyormuş sizce ne zaman test yapmalıyım? ve bu belirtiler hamile olduğumu mu gösteriyor ?

bu arada yazdığınız yorumlar için de çok teşekkür ederim. tabiki insan kendini anne olmaya hazır hissettiğinde bu işe girişmeli. başkalarının sözü baskısı önemli değil...

ben 3 yıldır nişanlıyım nişanlımla ilişkiye girdik :çok üzgünüm: ama adet bitimimden 3 gün sonraydı ve 3 gün üst üste ilişkimiz oldu ve korunmadan yaptık bunu :kedi: aslında oda bende istiyoruz bu bebeği hem evlilik sürecimiz kısalmış olur diye düşünüyoruz ama bir yandan korkuyorum size sormak istediğim şu en son ilişkiye girdiğimiz geçen hafta pazar günüydü ama şu bir kaç gündür midem bulanmaya başladı psikolojik olabilir diye düşünüyorum ama sürekli tuvalet ihtiyacım oluyo gazım oluyo sürekli vs nerdeyse bütün belirtiler var belirtiler için erken mi onu da bilmiyorum test yapmak istiyorum ama sanırım 10 - 14 gün geçmesi gerekiyormuş sizce ne zaman test yapmalıyım? ve bu belirtiler hamile olduğumu mu gösteriyor ?

hamile kalman açısından en riskli günler yumurtlama zamanıdır sen adetten 3 gün sonra diyorsun hamile kalman zor yaşadıklarında tamamen psikolojik diye düşünüyorum adetin 1 hafta gecikirse testte çıkabilir...

ya kızlar benim iki gündür müthiş derecede kasıklarım ağrıyo. özellikle sol tarafım. gaz sancısı gibi anlamadım yani. bütün gün yattım zaten ve hala devam ediyo... başkada bişey yok. içimden acaba mı diyorum ama umutlanmakta istemiyorum. adetime daha 10 gün var. siz ne dersiniz? CADIARZU

bu arada yazdığınız yorumlar için de çok teşekkür ederim. tabiki insan kendini anne olmaya hazır hissettiğinde bu işe girişmeli. başkalarının sözü baskısı önemli değil...

evet canım aynen katılıyorum sana vereliniortak iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

selam canım..cok dusuk bır ıhtımal.ama erken yumurtlaman olursa ıhtımal yukselır.oncelıkle yumurtlama gunu tespıt etmwn gerekıyo..

Back
X