Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya bu arada ben bütün 1 ayı adet sancısıyla geçirdim.. noldu bu ay yaa... mafoldumben 21-22 si gibi adet olcam.. şimdide onun ağrısı başladı... offfffffff offfffffffffffffff........... akannehir
ay bi memek yapim snra oturayım başına dedim.çünkü ayrılamıyrum burdan.maşallah ne çok yazışmışsınız yaaaaaaaaa oku oku bitiremedim zemuszemus ne güzel inşallah yeni yılda hepimiz hamiş olcazzz:CüvCüv:
napim cnm iyiyim çok şükür.yemek yapim derken ilgilenemedim sizle.burda çok çabuk geçiyo zaman hiç anlamıyrum süper yazemuszemus.ders bile çalışmıyorum.sen napıyosun cnm iştemisin hala
napim cnm iyiyim çok şükür.yemek yapim derken ilgilenemedim sizle.burda çok çabuk geçiyo zaman hiç anlamıyrum süper yazemuszemus.ders bile çalışmıyorum.sen napıyosun cnm iştemisin hala
cicegim7979....................19 ARALIK hatice_48.....................................19 ARALIK naneseker......................................19 ARALIK butterfly45.............20 ARALIK smart_girl...................20 ARALIK AnGELL...........................21 ARALIK krizantem.................21ARALIK izmirhayal.........................22 ARALIK clementine...........22 ARALIK banu77...................22 ARALIK Kuzucugum....................22 ARALIK oba_cigdem.................22 ARALIK tutas_te................................22 ARALIK Pinkaya87.............................24 ARALIK bayankarasu............24 ARALIK sorgunlu66...............26 ARALIK Nazo............27 ARALIK tatlikiz.....................28 ARALIK maybebaby.................................28 ARALIK lapaci...........................29 ARALIK deryainci...............................31 ARALIK Zehsel.........................1 OCAK ALeNAM.................1 OCAK Suozdek..........................2 OCAK hatunsultan................3 OCAK Mestitosh....................4 OCAK pptya87.................................5 OCAK ebruli016...........................11 OCAK senayburge............................13 OCAK Demetnur......................14 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız: badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Smartcım slm canım napıyosunn???Bi değişiklik var mı???Akşama kadar okulda olunca pek giremiyosun de mi...
Millet kaynatmış oku oku bitiremedim valla:)