Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe napalım gun sayıyoozz sayıyoooz ama gecmıyo
aynen sanki 1 gün 1 haftaymış gibi geliyor bana:):teytey::teytey:
hoşbulduk canımm okudum yazdıklarını yoksa bebeğinmi geliyo canım yaa
evet canım bugün 13. günümdü yarın 14 ama benim yumurtlamam 16. gün :)) kafama takmadan değerlendirmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 ama daha ççooooooook var ocak ayına(
senın belırtılerden ne haber canım benım akıtıdan baska bısı yok..
Yok canım ya;bebeğin falan geldiği yok muhtemelen benim kırmızılar gelecek de şaka yapıyorlar nedenselmaz:
Yok canım ya;bebeğin falan geldiği yok muhtemelen benim kırmızılar gelecek de şaka yapıyorlar nedenselmaz:
ben burda okurken biri belim ağrıyor diyosa belim ayrıyor:) biri göğüsün şişti diyosa göğsüm şişiyor. biri şişginliğim var derse hemen bende hepsi oluyor yani psikolojik. şimdide akıntım olur. ben sıyırdım kafayı iyicene:teytey::teytey::teytey::teytey:delikafadulden
kızıyorum sana ne kadar olumsuz düşünüyosun canım yalmaz: güzel şeyler düşün neden olmasın belki yerleşiyordur meleğin :ecrin_bebek: evrene pozitif enerji yollayalım dimi ama kaydirigubbakcemile5
gelmez belki sen umutdunu kesme:Saruboceq:
hesapladın mı yoksa sancıylamı anlıyosun
kızıyorum sana ne kadar olumsuz düşünüyosun canım yalmaz: güzel şeyler düşün neden olmasın belki yerleşiyordur meleğin :ecrin_bebek: evrene pozitif enerji yollayalım dimi ama kaydirigubbakcemile5
başımız böyle olursa gerimizi düşünemiyorum.(imam cemaat misali)delikafadulden
başımız böyle olursa gerimizi düşünemiyorum.(imam cemaat misali)delikafadulden