• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar nasılsınız
karasu üzülme canım. bak doktora gitmeseydin iltihaplanmayı öğrenmeyecektin. herşeyde bi hayır var ben buna inandım. iltihaplanman geçtikten sonra bebişin sana gelecektir canım.

kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:

Canlarım günaydın,
size müjdeli haberi vermeyi çok isterdim ama olmadı yaa mafoldumben
geçmiş sayfaları okudum şimdi herkes beni çok merak etmiş, ben sizin hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum, dün akşamı sizin sayenizde ettim, sizin dualarınıza güvenerek bekledim sonucu ama müjde vermek nasip olmadı yine mafoldumben
En son mesajımda yarına kaldı deyip çıkmıştım, 10 dak. sonra hemşire aradı, gebelik testi negatif, idrar yollarında iltihap varmış dedi, yarın gel doktor ilaç versin onun için dedi, korkunç bi hayal kırıklığıydı benim için, çok ümitli olduğum söylenemezdi zaten ama insan yine de negatifi duyunca yıkılıyo işte mafoldumben
Bidaha da açamadım bilgisayarı, sabah yazarım dedim.
Ondan bi yarım saat sonra da bi lekelenme oldu, hala da ara ara tuvalete gittikçe hafif kırmızımsı bi lekelenme şeklinde devam ediyo, test yaptırmasaydım bunun kesin yerleşme kanaması olduğunu düşünürdüm ama negatifi duydum ya şimdi adetimi bekliyorum, gelirse de erken gelmiş olacak ama (24ünde bekliyodum çünkü) hayırlısı artık :sinifsinif:
Hepinize dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin kızlar, sizi de boş yere heyecanlandırmışım senağlama

ayyy canım benim yaa mafoldumben üzülme ama nolur... elbet bebişlerimiz gelicek... tüm hayallerimiz gerçek olucak.. sonrada burada bu yaşadıklarımızı anıp güleceğiz... yerimseniben

anaaaaaaaaaaaaaammm.. zemuszemus süper... tebrik ediyorum canım... hadi kan testinide yaptır.. müjden resmileşsin... :lepi::CüvCüv:alkisalkisalkis

ay canım yaaa tebrik ederimmmm a.s.:nazar:çok sevindimmmm yaaaa Allah sağlıklı sııhhatli kucağına almayı nasip etsin zemuszemus çok şükür bugün güzel bi haber aldık.devamıda gelir inşalllah

anaaaaaaaaaaaaaammm.. zemuszemus süper... tebrik ediyorum canım... hadi kan testinide yaptır.. müjden resmileşsin... :lepi::CüvCüv:alkisalkisalkis

canım pazartesi yaptıracağım kan testimi. çok mutluyum çokkkk. tarifi yok bu duygunun yaaaa

ay canım yaaa tebrik ederimmmm a.s.:nazar:çok sevindimmmm yaaaa Allah sağlıklı sııhhatli kucağına almayı nasip etsin zemuszemus çok şükür bugün güzel bi haber aldık.devamıda gelir inşalllah

canım çok sağol. sende test yapacaktın. ne çıktı

canım çok sağol. sende test yapacaktın. ne çıktı

bende sabah test yaptım size güzel haber vercektim ama üzgünüm yine negatif hemde yanında silik milik hiç bişey yok tek kırmızı mafoldumbenofffffff ya anlayamıyorum nie böle bugün tam 14.gün.bebiş yokmuki yaaa olsa çıkmazmıydıı Allahtan hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

bende sabah test yaptım size güzel haber vercektim ama üzgünüm yine negatif hemde yanında silik milik hiç bişey yok tek kırmızı mafoldumbenofffffff ya anlayamıyorum nie böle bugün tam 14.gün.bebiş yokmuki yaaa olsa çıkmazmıydıı Allahtan hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

canım artık çıkması gerekir sanırım. neden böyle oldu acaba. geç döllenme falanda ondan mı testte görünmüyor acaba

dün sen öle dememişmiydin pembe yelek falan başlamıştın ya..yaa bide bu çin takvimine baktınmı kimi zaman doğru çıkıyomuşCADIARZUyerimseniben

yok canım o kişi ben değilim.
çin takvimine baktım erkek çıkıyo canım gamyoncuiremsu

Back
X