arkadaşlar merhaba...
ben bu topici bugün gördüm ve biraz inceledim. allah hepinize gönlünüzdekini verir inşallah.ama dikkatimi çeken bir konu üzerine küçük bir tavsiyem olacak size. birkaç arkadaşımızın yumurtlama dönemi ve ilişki ile ilgili sözlerini gördüm.naçizane tavsiyem yumurtlama dönemi veya günü diye ayrım yapmayın. ilişkilerinizi o döneme göre ayarlamayın. geçen yıl ben de hep bu dönemleri kollar yoğun şekilde ilişki yaşardım. ama bu yanlış. yumurtlama döneminizi asla tespit edemezsiniz. o kitler falan kesinlikle güvenilir değil. her ay yumurtanızın çatladığı gün farklı olabilir. peki ne yapmak lazım.bu konuda prof.dr. bir aile dostumuz bana şunu tavsiye etti.
adetinin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiye girin. taki yeniden adet olana kadar yada adetin gecikene kadar. adetin gecikmesi zaten büyük ihtimalle hamile olduğun anlamına gelir.hem tarih hesapkitap işleriyle uğraşmazsın hemde bir hafta süreyle hergün ilişkiye girip cinsellikten uzaklaşmazsın,hem de günaşırı ilişki yani birgün ara vermekle sperm kalitesini hergün ilişkiye girdiğin zamana göre artırmış olursun.
ben dediğini yaptığım ay hamile kaldım.belki tesadüf bilmiyorum ama ben sadec duyduğumu paylaşmak istedim.umarım herşey istediğiniz gibi olur.
O da zor yaaa,bir ay boyu;ohooooo CADIARZU
Canım bu arada tebrik ederim;Allah en kısa zamanda kucağına almayı da nasip etsin...