• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım oldu ..
Ayy kaç saattir aglıyorum . Bide iş yerindeyim .gözler kıpkırmızı ama. Aklıma geldikce göz yaslarımı durduramıyorum

Kıyamam ben sana yaaa... Üzülme bu kadar ne olur!:( Offfff ya...Bazen kelimeler kifayesiz kalıyor.

:( bu ne yaaa haftasonunu hamile gibim geçirdim
sabah heyecanla umdumu anlattım sonra karnım ağrımaya başladı.....
ve şimdi hastalandım :((((((( kırmızı kart mı diyorsunuz yedim onu .....

Smart gİrlll beni 24 Ocak tarihine yazabilirmisin canım
listeye sondan devam edeyim... ( daha başa bile gelemedim )

hayırlısı diorumm

Evet canım kırmızı kartı yeyip saha dışına çıkıyourz bie sonraki maça hazırlık için akannehir
İnşallah bir dahaki ay herşey istediğin gibi olur.Sıkma canını....Zaten yanlış hatrlamıyorsam çok yesni evlisin sen.6 ay gibi bir süreydi değil mi?

canım ya :sinifsinif: daha zamanı var demekki. üzülme canımcım. her ay yeni umutlarla başlıyor canım.[/QUOTE

HERHALDE ZAMANLA UNUTULUR AMA SANIRIM BUGÜN REGL OLDUM DİYE ÇOK DUYGULASLIM CANIMCIM.
AMA TABİKİ BEBEGİM İÇİN ÇALISMALARA DEVAM. BİRDE ÇARSAMBA GÜNÜ DOKTORA GİDECEM. 1 SENE Yİ BEKLE DEMİŞTİ ÖNCEDEN GİTTİGİM DOKTOR AMA. BEN YİNEDE HORMON TESTLERİNİ FELAN YAPTIRMAK İSTİYORUM

Evet canım yaptır mutlaka!Ben yaptırdım rahatladım psiklolojik anlamda.Ocakta olmazsa eşimle birlikte gideceğiz ;hayırlısı bakalım.

Back
X