• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok öyle canım bende kırmızı katı yediğimde hemen ismimi yazdırmıştım hemde en sondaydım şimdi isimlerini yazdırmazlar sonrada kaçarlar bidaha girmezler :oklava:

Ama canımcım haklısın da;zorla yazdıramam ki adlarını :uhm: Bizimle kalmak isteyenler bizi bulur diye umıuyorum.Bulmazlarsa da canları sağolsun.

Tabi hep söylüyoruz,uuzn süreli kalıcı iletişim daha güzel paylaşımları berabberinde getiriyor.Kopukluk olunca o kişi de tat almıyor sohbetten.

Smartcım benİ de İlerkİ zamnlarda yazarmısın . Şİmdİ lİstenİn en sonunda İsmİmİ gÖrmek İstemİyom. Ben sana haber verrİrm oldumu sekerİm.

Tamam canım;ama çok ara verip de sahadan yedek kulübesine de düşme olurmu!;) Psikolojin biraz düzelsin sen 'ceeeee' dersin zaten.

kız benim bu ay umudum yok gibi daha bi haftadır iki kere denedik oda tutacakda oooooo

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Bak bu olmadı işte!:oklava: Çalışmayana bebiş gelmez....!
Annem hep der ki tembel adamın çocuğu da olmaz :dance: Bugünden tezi yok hızlandırıyorsun çalışmaları :)

deryainci ve aysulay..canım arkadaşlarım benim üzülmeyin nolur elden birşey gelmiyor :(( ben de özellikle geçen ay çok ümitlenmiştim sonra ağla ağla duramadım ama yapacak birşey yok :(( Allah'ım hepimizin sesini duyuyor işallah en yakın zamanda bizleri sevindirecek buna inanıyorum ben hayırlı zamanda olsun işallah hepimizi için:Saruboceq:

Ama canımcım haklısın da;zorla yazdıramam ki adlarını :uhm: Bizimle kalmak isteyenler bizi bulur diye umıuyorum.Bulmazlarsa da canları sağolsun.

Tabi hep söylüyoruz,uuzn süreli kalıcı iletişim daha güzel paylaşımları berabberinde getiriyor.Kopukluk olunca o kişi de tat almıyor sohbetten.

evet canım haklısın ben kırmızıları görsemde hamişte olsam sizi bırakıp gitmicem naniknanik

nie tutmasın yaaa... 72 saat yaşıolar... :dilcikar:

Canım!O da sperm kalitesine bağlı açıkçası 72 saat maksimum süre.
Kadının yaşantı biçimi var olan spermin yaşama süresini kısaltıp uzatabiliyor. Zor biliyorum ama 48 ideali arkadaşlar...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Bak bu olmadı işte!:oklava: Çalışmayana bebiş gelmez....!
Annem hep der ki tembel adamın çocuğu da olmaz :dance: Bugünden tezi yok hızlandırıyorsun çalışmaları :)

kaydirigubbakcemile3 tamam öğretmenin valla yapıcam dersimi bu akşam söz kaydirigubbakcemile3

iyiyim canımmmm günüme az kaldı bekliyorum öyle kendimi şartlandırmadan :) sen nasılsın canımmmmŞeniz

biliyorum biliyorum ah ah bizde geçtik o yollardan dermişimmm
inş sende olur artık bişe canım ya hasret kaldık bebiş haberine
iyiyim bende moral yapıyom kendime her anlamda:lepi:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
osgeada.....................21 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) :nazar:
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) :nazar:
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) :nazar:
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) ):nazar:
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) ) :nazar:

Back
X