• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok cnm ne üniversitesi.belki hayat üniversitesidir diycem ama ;baksana bişey de bilmiyo.takılıyo;ama yanlış yerde ruh sağlığı topikleri var;oraya gitse daha faydalı var yada biz yeni bi topik açabiliriz.dayak topiği.belki açılır,kendine gelir.ay ben şiddete de karşıyım ama.

:roflol::roflol::roflol:

herlez bişi diyor bana üniversiteyi okudum ve allaha baba denmez ne psikolaji kaldı nede moral zaten psikolajim bozuldu moralimde kurtulmak istiyorum dünyadan artık ölmek istiyorum rüyamda bile azarlandım rüyamda bile bana kızıyorlardı yaa rüyamda bile acı çekiyordum ya el insaf ya el insaf belki sizde acıma duyguyu olmayabilir bende var bende şiddete karşıyım

Allah'a baba denmez ama Psikolojiye Psikolaji denir kızlar öğrenin haaaaaaaaaaaaa :oklava:

herlez bişi diyor bana üniversiteyi okudum ve allaha baba denmez ne psikolaji kaldı nede moral zaten psikolajim bozuldu moralimde kurtulmak istiyorum dünyadan artık ölmek istiyorum rüyamda bile azarlandım rüyamda bile bana kızıyorlardı yaa rüyamda bile acı çekiyordum ya el insaf ya el insaf belki sizde acıma duyguyu olmayabilir bende var bende şiddete karşıyım

:teselli:

Güzel kardeşim bak cidden sende bi tuhaflık var
yani kesinlikle psikolojik destek almalısın
aklın yerinde deil yada gidip geliyo
bak abuk subuk rüyalarda görüyosun
ölmek de istiyosun
bulgular kesin yani
mutlaka dr.a görünmelisin
bizim acımamızdan nolcak ki acısak hoşuna mı gidecek:mymeka:
hem şiddete de karşıymışsın :roflol::roflol:

Hahhhh tam benlikmiş bu da, ben bunu duydum ya şimdi, bu ay yumurtlama günüm bitsin görün sonra beni her gece gelinlik düşünerek uyurum artık rüyama gelinlik girsin diye boshayallersmile psikopatmıyım neyim ben yafuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

bunun doğruluğuna ben de inanırım.ben hamiş olmadan önce annem 3 kere benim düğünümü kına gecemi görmüş,büyüklerden biri hamile kalacan dedi ve doğru çıktı.Kim gelinlikliymiş rüyadasositososito

huleyyyn bunun üstüne bu gece beni gelinlikle görmeyeni yakarım :roflol:

valla bak ciddi soruyorum derdin ne peki?yani bu topicten beklentin ne?

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77................................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Elson............................17 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
krizantem.................19 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
begummmm..............25 OCAK
AnGElllL.................26 OCAK
zehsel.........................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.......................13ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
ktg....................................15ŞUBAT
bayankarasu....................17ŞUBAT
clemantine.....................17ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

ya sen şakamısın ne yazdıgını tekrar okusana lülülülülülü

huleyyyn bunun üstüne bu gece beni gelinlikle görmeyeni yakarım :roflol:

Oooooooooooooooooo yanki beni gelinlikle gördüğüne göre ben bu ay hamişim kızlar heeeeyoooooooooooooooooooooo zemuszemus zemuszemus zemuszemus Eh darısı başınıza artıkın delikafadulden

ay şunu topikten nasıl atabiliriz ya.psikoloji konusunda iddalıydım güya.bunun ki psikolojinin değil,psikiyatrinin alanı.kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim yawwww

Back
X