o zaman sorun bende.mafoldumben karasu bugünün hemen bitmesini istiyorum.10 saat geçer mi sence ya.
Ay bitanem kıyamam yaa :teselli: bak ben sorun sende demek istemiyorum lütfen yanlış anlama beni ama bu dönemde insan gerçekten çok duygusal ve alıngan oluyo, tamamen hormonlarla alakalı bişey bu, isteyerek yaptığın bişey değil, dediğim gibi ben en yakın arkadaşımla tecrübe ettim bunu :teselli: şimdi sen böyle bi durumdayken karşıdakinin erkek olması durumu daha da zorlaştırıyo tabi, çünkü erkeklerin doğasında var kalaslık (senden ve eşinden özür dileyerek söylüyorum bilmiyorumkismile )
Bak sana bişey söyliyim, yapmak zorunda diilsin ama ben kendim çoğu zaman yaparım bunu, bizim kocişle tartışmalarımız en fazla 10 dak. sürer bunun sebebi de kociş tabi ki, o da her erkek gibi tartışmanın nedenini konuşup duygularından bahsetmek yerine konuyu kapatıp unutup gitmeyi ya da küsmeyi tercih eder. Bense tartışıp hissettiklerimi anlatmak istiyorum, ama yapamıyorum onun yüzünden. Ben de şöyle yapıyorum : madem yüzyüze konuşup duygularımı anlatamıyorum, mesaj atarım yerimseniben genelde de mail adresine yazarım uzun uzun, ama herşeyi, hissettiklerimi, düşündüklerimi, ondan beklediklerimi anlatırım, ama sonuna da mutlaka herşeye rağmen onu nekadar çok sevdiğimi ve böyle uzak kalmaktan ne kadar mutsuz olduğumu anlatırım. Bu bi özür diil, sadece hislerini ifade etmek ve her zaman da işe yarıyo yerimseniben