• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
regl bitmiş gibiyse sakıncası yoktur diye düşünüyorum.çünkü gün içinde çok az olmuş ama akşam hiç gelmemiş zaten oda reglisi az olanlardan varla yok arası diyebiliriz.
bu şekilde ilişkide sorun olmaz ama ağrı varsa sakıncalı olabilir tabi.ama daha öncede bu konuları okudum bazı kadınlar adet günlerinde bile hamile kalabiliyorlarmış.hatta bununla ilgili tartışmalar yapılmış.çok nadir bişeyde olsa olabilir deniyor.hamile kalan varmıdır gerçekten bu şekilde meraklandım

bu şekilde hamile kalan var mıdır bilmiyorum ama ben bildiğim kısmını açıklayım
fıkıh ta adet en az 3 gün en fazla 10 gün olarak kabul edilir 10 günden sonrası hastalıktır
regl sayılmaz regl de en az 3 gün kabul edilir isterse 2 gün kanasın 1 gün ihtiyaten beklenir
ve bu bahsettiğim diyet regl günlerinde ilişkiye girildiği takdirde o günki kanın kırmızılık
derecesine göre belirlenir yani açık renkse son günler koyu renkse ilk günler gibi
tabii daha ayrıntılı bilgi mevcut ben kaba şekliyle anlatıyorum eğer bu günlerde
ilişkiye girilirse bunun diyeti sadaka olarak yoksullara ödenir...tabii ben sadece bilgi
veriyorum kimsenin inancına karışamam sevgiler

gunaydin kizlar..cook mutsuzum.cunku hissediyorum tutmadi bu ay da..ne akinti ne kasikta agri hicbisey yokk.illa su akintinin olmasi sart mi?

yok be canım.belirtiler kişiden kişiye değişir.Akıntı genelde oluyor ama olmayan da mutlak vardır.sıkma canını şimdiden.

ya içim titriyo benim ısınamıyorum hiçç
sizin oralar nasıl kızlar soğukmu eyvahedigeldismile

öncelikle merhaba, benim yaşım 22 eşimin yaşı ise 29 eşimde varikosel vardı bir sene önce ameliyat oldu ve şu an değerleri düzeldi, benim ise rahimde biraz terslik var ve bir tüpüm kapalı, bir sefer aşılama uyguladık ama tutmadı şimdi tüp bebeğe karar verdik,tecrübesi olanlar bizim başarı oranımızı söylerse çok memnun olurum ben rahim tersliğinden korkuyorum tutunması zor olurmu diye beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler,mafoldumben

yok güzel bişey merak zaten.belli de zaten.ama erkekler pek sevmez çok merakı kocanın yorumları nasıl bu konuyakaydirigubbakcemile3

şimdi bu konuyu iki açıdan değerlendirmek lazım :1ninca:

bir kocişi merak etmek konusuna gelirsek bundan memnun değil

iki bilgi öğrenme mevzusuna gelirsek aynıyız onun için sorun yaşamıyoruz :emir_bebek:

Selamlar Cümleten :lepi:

aleykumselaaaaaam hoşgeldiniz efendim

öncelikle merhaba, benim yaşım 22 eşimin yaşı ise 29 eşimde varikosel vardı bir sene önce ameliyat oldu ve şu an değerleri düzeldi, benim ise rahimde biraz terslik var ve bir tüpüm kapalı, bir sefer aşılama uyguladık ama tutmadı şimdi tüp bebeğe karar verdik,tecrübesi olanlar bizim başarı oranımızı söylerse çok memnun olurum ben rahim tersliğinden korkuyorum tutunması zor olurmu diye beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler,mafoldumben

Canım geçmiş olsun inşallah tüp bebek denemeniz tutar :Saruboceq: ama bu rahim tersliği dediğin şey nasıl oluyo onu anlamadım :uhm:

nasılsın berencim?

çook soğuk dükkanda kaloriferler bozuk :D titriyorum sabahtan akşama kadar delikafadulden

iyiyim kuşum şükür üşümek dışında.. ayy senin durumun daha kötüymüş. benimde tepemde klima var da kendini ısıtamıyo ki beni mi ısıtacak :roflol:

hoşgeldin canım.ayşe de burda şimdi sana bi kaç dilde hoşgeldin der:hulya:

hoşbulduk gülümm.. gördüm ayşeyi maşallah formuna kavuşmuş yazıyoda yazıyo
beni gördüğü yok ki :dilcikar:

Back
X