Evet doğru hayırlısıyla ve en önemlisi sağlıkla gelsin bebeişin inşallah canim benim anliyorum ne demek istedigini.aslinda hersey rabbime dayaniyor.ben ne desem bos.bak dusukten sonra dedimki giderim bi yumurtlama takibi yaptiririm,hemen hamile kalirim.4yumurtam olustu ama 1tanesi bile tutmadi inanir misin?sonra dedim ki tamam rabbim sana teslim oluyorum sen ol demeden hic bisey olmaz ve bekliyorum hayirlisi artik.gorelim mevlam neyler neylerse guzel eylerr...
ayşem şu yaratıcı zekana güvenerekten soruyorum kızlar siz de katılın fikir birliği yapalım.14 şubat için çok uğraştırıcı olmayacak fikri olan var mı?Sürpriz mahiyetinde haniiisengözlerimebaksanab
Böyle şeyler genelde dank diye aklıma gelmez ben dikkat ederim mesela hediye alıcaksam yolda giderken hangi vitrinlere bakıyo ne tip şeyleri beğeniyo unutmam da hiç hee yalnız öyle kazaktı neym öyle değil garip şeyer böyle şaşırcağı bişeyler hani bakıp ta yok ben bunu almam veya alamam dediği şeyler. Yok sürpriz yapıcaksan nası bi sürpriz olcak yemek mi hazırlıycaksın ne biliyim buna kendin daha iyi karar verebilirsin ben senin sınırlarını da isteklerini tam olarak bilemem dışarıdan birisi olduğum için ama du genede bi düşüneyim.Bi de kimi eşlerin arasındaki ilişki resmi demeyimde biraz daha ciddidir… kimisi çok dalgacıdır kimisi orta halindedir. Kimisi çılgıncadır bilemiyorum yani sen bi düşün söyle istersen