• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy 14 şubat geliyor değil mi... ben unutmuşum :kedi: aslında en güzeli kendi yaptığımız birşeyi vermek. ama ne....

hamileysem bu benim hediyem olacak :Saruboceq: değilsem düşünürüz boshayallersmile

Gelmedik regl den umut kesilmez idilcanım bekleyelim.

evet berracım beklicez artık...senin günün ne zaman canım?

hoşgeldin canım benim nasılsın:1hug:[/QUOTE]

Nasıl olayım tatlım yaa.. "İç güveysinden hallice" durumumgamyoncuiremsu
Sen nasılsın tatlım?opuyorumnanaktan

iyiyim şükür canım.. çalışmaca işte
sen tatile girmedinmi okullar tatil
bu arada sen oku müdürü müsün yoksa dershane mi

gerçekten bizim bakışmalar hala devam ediyo. gözlerimizden ne demek istediğimizi anlıyos gülüşmeler falan çok başka bişi bu. seneler geçtikçe daha da güzelleşiyo
inşallah sizinde ömür boyu sürer aşkınız sevginiz.

ben çok ciddiyim. ışık varmış sende gerçektende.

Teşekkür ederim :kedi: :kedi: :kedi:

evet ya gerçektende aşık olmak çok değişik çok başka bişey hele de

zamanla özveriyle saygıyla büyüyyen sevgi huzur dolu o yuva çok tatlı

ben hastanedeyken eşim yanıma gelmişti sen yokken eve girince öyle bi soğuk

çarpıyoki yüzüme ısınamıyorum demişti ah aşkım benim ya sadece O'nun için

ne kadar şükretsem az :) Allah yuvalarımızdan huzuru sevgiyi eksik etmesin inşallah

Ben yemeğe gidiyorum kızlar bebiş acıktı

gökçee canım 34.güne göre hareket ediyosun dimi. yalnış hatırlamıyosam 34.güne göre adetin ocağın 24ünde olması lazımdı

evet hayatım sen solemıştın yaa ona gore baktm bugun olmam lazım normalde . 33 gunde bır adet olan br bayanım sayende oğrendm bunu da:kedi:zemuszemus bakallım herhangı br belırtım yok ama umutlanmıorum beren yhaa

Kızlar ,gözlerim şaşı görmeye başladı kaydirigubbakcemile3
Laptop beni çıldırttı.Sonra görüşürüzolumunekankayizsmile

iyiyim şükür canım.. çalışmaca işte
sen tatile girmedinmi okullar tatil
bu arada sen oku müdürü müsün yoksa dershane mi

Okul Müdürü canım,bize tatil yok.İzin alırsam yıllık izinden düşülüyor .Okulda temizlik işleri tadilat tamirat var nereye gideyim.kaydirigubbakcemile
Hamile kalırsam izinleri sonra kullanmak istiyorumyerimseniben

hayırlısı olsun gökçecim inşallah meleğin seninledir...

14 şubat falan sevgiliyken iyiydi de, şimdi zaten her masrafı birlikte yapıyoruz. hediye olarak alınmamalı bence ihtiyaç varsa birşeyler alınmalı. ben bir kart hazırlarım, bir de güzel bir yemek sevdiği şeylerden. ya da yemeğe çıkarız değişiklik olsun diye.

işte ben de böyle düşünüyorum da otlaştım mı acaba diyordum kendimeboshayallersmile

gerçekten bizim bakışmalar hala devam ediyo. gözlerimizden ne demek istediğimizi anlıyos gülüşmeler falan çok başka bişi bu. seneler geçtikçe daha da güzelleşiyo
inşallah sizinde ömür boyu sürer aşkınız sevginiz.

maşallah canım nazar değmesin.ve inşallah da darısı başımıza

*-Hamile kalma, gebe bırakma yönünden sorunlu aile bireylerine arı sütü ve polen kullanımı önemle tavsiye edilir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde pek çok kaynakta düzenli arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesini artıran yönleriyle daha 3 kat hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır.

bunla ilgili ne yorum yaparsınız ???

*-Hamile kalma, gebe bırakma yönünden sorunlu aile bireylerine arı sütü ve polen kullanımı önemle tavsiye edilir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde pek çok kaynakta düzenli arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesini artıran yönleriyle daha 3 kat hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır.

kesınlıkle doğru derım.çunku eniştem alternatıf tıpla ılglenıor ek olarak ve kesınlıkle polenın her şeye çok ıyı geldığını bana soyleyp duruo.ben şu ara ıncır kurunu yaptığım için kuru bıtırdıkten snra arı sutu ve polen olayını yapcam. balla polenı snra da arı sutunu karştrcam her gun aç karnına 1 tatl kaşığı yıcem . hayırlısı bakalmhihoyyyt:jeyyar:

ooffffffffffff denesek mi acaba yaabilmiyorumkismile ne bilim yaa ben korkuyodum aslında böyle şeylerden ama bu ay havuç ve keçi boynuzunu deniyoruz, olmazsa bidahaki aya da onu mu denesek ki ohaoldumsmile

Kızlar bu arada ben eve geldim, daha da gitmiyom okula zemuszemus evi toparladım kocişimi bekliyorum, o da erken çıkıp gelecek, annemlere gidicez, annemin kuru fasulyesinden yemeye cokacimcoook

havucu nasıl yapacaksın duydum ama yazamadımeyvahedigeldismile

Tatlım havuç suyu sperm hareketliliğini arttırıyomuş, katı meyve sıkacağıyla suyunu çıkarıp her gece yatmadan 1 bardak içiriyosun, ama benim kocişin suyundan midesi bulandı, ben de mecburen kendini yediriyorum, tabi 3-4 tane birden yemek zorunda kalıyo, çünkü okadardan ancak bi bardak çıkıyo yerimseniben

kesınlıkle doğru derım.çunku eniştem alternatıf tıpla ılglenıor ek olarak ve kesınlıkle polenın her şeye çok ıyı geldığını bana soyleyp duruo.ben şu ara ıncır kurunu yaptığım için kuru bıtırdıkten snra arı sutu ve polen olayını yapcam. balla polenı snra da arı sutunu karştrcam her gun aç karnına 1 tatl kaşığı yıcem . hayırlısı bakalmhihoyyyt:jeyyar:

ooffffffffffff denesek mi acaba yaabilmiyorumkismile ne bilim yaa ben korkuyodum aslında böyle şeylerden ama bu ay havuç ve keçi boynuzunu deniyoruz, olmazsa bidahaki aya da onu mu denesek ki ohaoldumsmile

benim evde var vitamin die almıştım ama kk da yan etkilerini duymuştum net hatırlamıyorum o yüzden yemedm burda bilen varmı die sordum yeyip yememekte kararsızım

Back
X