• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bu yumurtalık kistleri nasıl yokolur over kistim var gebelik kistlerim yüzündenmi olmuyor acaba.ne yapmalıyım sizce?

AYY ÇOK YORULDUM CANLARIM
BEYNıM LÖKEŞE GıBı OLDU
BAŞIMDA AĞRIYO
EVE GıTMEK ıSTıYORUM AMA DAHA ÇOOK ıŞıM VAR
ŞU FATURALARI BENıM YERıME PRG.A GıRECEK GÖNÜLLÜ VARMI ARANIZDA kaydirigubbakcemile3

selam canım hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

nerdesin sabahtan beri :oklava:
hoşbuldummmmm
siteyi geziyordum baka kalmışım bi yerlerden kaydirigubbakcemile3
iyidir sen nasılsın senay?

sağol canım iyiyim bende

selam canım.seni görünce aklıma burger king geliyoo ve tabii o super patates kızartmaları:kedi:
kaydirigubbakcemile3 herkesin aklına o geliyo aslında
aslında burge değil o bürge yağmurun toğprağa değince verdiği ilk koku anlamına geliyomuş bi ara kızım olursa koycaktım ama vazgeçtim
şenayın ismini görünce direkt aklıma o geliyo.aslında canım gün usulu bişeyler çekiyo.Kısır,su böreği,kek olsa bi tabak yanında çay.:kedi:
ay canım çok güzel kısır yaparım bende gel yapayım sana canın çektiyse

syavuzz arkadaşım dün anlatmıştık sana kistlerle ilgili soruna cvp vermiştik

başka bi topiğe mi yazcaktın yalnışlıkmı oldu ki :)

AYY ÇOK YORULDUM CANLARIM
BEYNİM LÖKEŞE GİBİ OLDU
BAŞIMDA AĞRIYO
EVE GİTMEK İSTİYORUM AMA DAHA ÇOOK İŞİM VAR
ŞU FATURALARI BENİM YERİME PRG.A GİRECEK GÖNÜLLÜ VARMI ARANIZDA kaydirigubbakcemile3

aynı dertten muzdaripiz canım
bende büyük patron olmayınca kaytardım biraz (yani abim)kaydirigubbakcemile3

BERENCINM nasılsın ne yapıorsun anladığım kadaryla yoğunsun ve yorgunsun allah kolaylık versın hayatım çok öpüyorum senı olumunekankayizsmile

eveeet bak bu hiç aklıma gelmemişti. ayşegül kitaplarından dolayı seviyor olabilirim bu ismi. bana çocukluğumu hatırlattığı için :))))

bu kitapları hatırlıyorsan yaşlarımız birbirine yakın sanırım ipekcim. ben 30, sen?

80liyim.yaş yazamıyom.Bana göre 29 sen de 30 hesaplıyosun kesinbilmiyorumkismile

cnm ben sürekli farklı sitelerdede araştırıyorum senin dışında belki farklı arkadaşlar deneyimlerini anlatır fikir verir diye yazıyorum.

kızlar ben bu aralar yumurtlama günlerimi anlayamıyorum
gün aşırı çalışıyom ama inş yanıltmaz beni kocişimde çaktırmıyo ama kızıyo gibi hissediyorum bugün olmaz yarın dediğimde ben biliyom yine hesap peşindesin diyo:jeyyar:

ıPEK AYINI SÖYLE NET YAŞINI HESAPLIYIM :roflol:
KIZIM BANA GÖRE SANA GÖRESı Mı VAR
DOLDURDUĞUN YAŞIN DOĞRUDUR.
NASIL Kı BEBEKLER 1YAŞINI DOLDURMADAN 1 DEMıYORUZ
MıSAL 1980 MARTTA DOĞDUN. MARTTA 30 UN DOLACAK. HALA 29 SAYILIRSIN
BUDA BANA GÖRE :))

BERENCINM nasılsın ne yapıorsun anladığım kadaryla yoğunsun ve yorgunsun allah kolaylık versın hayatım çok öpüyorum senı

hoşbuldummmmm
siteyi geziyordum baka kalmışım bi yerlerden kaydirigubbakcemile3

sağol canım iyiyim bende

kaydirigubbakcemile3 herkesin aklına o geliyo aslında
aslında burge değil o bürge yağmurun toğprağa değince verdiği ilk koku anlamına geliyomuş bi ara kızım olursa koycaktım ama vazgeçtim

ay canım çok güzel kısır yaparım bende gel yapayım sana canın çektiyse

sakın koyma kızına bence o ismi.şimdi avrupa birliğine gircez ya sözüm ona çocuğunuza türkçe karakter içeren isimler koymayın diyolar güneş gibi.Senin de ü var.Burge yazacak her yere,herkes kızı koca bir biftek gibi görür valla.Bi gün hep birlikte doğurursak toplanırız yaparsın o zaman kısırı ben de nadir bildiğim pastalardan ıslak kek yaparım.herkese onu yapıyorum çünkühihoyyyt

İPEK AYINI SÖYLE NET YAŞINI HESAPLIYIM :roflol:
KIZIM BANA GÖRE SANA GÖRESİ Mİ VAR
NASIL Kİ BEBEKLER 1YAŞINI DOLDURMADAN 1 DEMİYORUZ
MİSAL 1980 MARTTA DOĞDUN. MARTTA 30 UN DOLACAK. HALA 29 SAYILIRSIN

29 ve üstü yaşlarda olduğumuz nasıl belli oluyor berencim :roflol: ayları sayıyoruz yılları değl :roflol:

İPEK AYINI SÖYLE NET YAŞINI HESAPLIYIM :roflol:
KIZIM BANA GÖRE SANA GÖRESİ Mİ VAR
NASIL Kİ BEBEKLER 1YAŞINI DOLDURMADAN 1 DEMİYORUZ
MİSAL 1980 MARTTA DOĞDUN. MARTTA 30 UN DOLACAK. HALA 29 SAYILIRSIN

bende hala anlamıyorum şu yaş hesabını ben 83 lüyüm 26 yaşım bitti 27 deyim şimdi kime desem 26 sın diyo
ama 26 yı doldurdum ben :bbo:

Back
X