• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaa sabırrrrrr

bak arkadaşım sen napıyosun biliyomusun
o topik senin bu topik benim dolanıyosun
senin aradığın sadece sorularına yanıt
arkadaşlık dostluk paylaşım deil
bu topikte bunlar olduğu için kendini dışlanmış hissediyosun
geliyosun soru soruyosun
cevabını da alıyosun 2gün sonra gelip aynı soruyu soruyosun
çünkü daha önce buraya yazdığını unutuyosun
ve aynı soruyu başka topiklerede kopyalıyosun
sonra cevapları okuyosun
böle olmaz
eğer sen kendine yer bulmak istiyosan
sadece kendi sorunlarınla deil
başkalarının sorunlarıyla da ilgilenmelisin
paylaşmalısın anlatabildimmi

yine anlamamışsın bak yazdığımı kopyaladım gene oku

üşenmezsen eğer yağı unla kavur sütü koy şekeri en son koy canım sürekli karıştır ben çilek sosu koyuyorum üstüne güzel oluyo hemde çileği pişirmiyorsun bile
yarım kilo çileği robottan çekip 2 kaşık pudra şekeriyle bi daha çakiyorum buzluğa atıyrum muhallebisini yaptığımda çıkartıp üstüne koyuyorum çilek çıkınca bi dene güzel oluyo
ayrıca eğer fazla koyarsan ğudra şekerini çilek sosu oluyo pastalar için çok güzelyerimseniben

O ZAMAN bu herşeyle olur kiviyi de çekerim sv.valla neler öğreniyoruz burda ya...ne işlevli bi topic haline dönüştü burası

hihoyyytben de ole dıyorum zaten biz havuza gideriz sen yemekleri yapıp ararsın bizi.ama çok isterdim eşim yemekten çakmasın.

kız bizde çok şey istiyoz kocalar bişeden anlamayınca dert yanarız ellerinden iş gelincede bizden iyiler diye dert yanarız ne olcak bizim halimiz :bbo:

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

suozdek gerçekten seninle hele hiç konuşulmuyormuş anladım.offf sıktınnn yaaa yürü git işine dahada yazma okumıycam nasıl olsaaa
beren35 çok iyi anlatmışsın beni sizle arkadaş olunmaz sizden çok düşman olur gerçekten insanlara laf sokar gibi konuşuyorsunuz anca

beren haklı syavuzz...bencil olma...
cevap alınca iyi alamayınca kötü mü olduk...biraz da biz soralım sen cevapla.alsanaalsanasmile

suozdek gerçekten seninle hele hiç konuşulmuyormuş anladım.offf sıktınnn yaaa yürü git işine dahada yazma okumıycam nasıl olsaaa
beren35 çok iyi anlatmışsın beni sizle arkadaş olunmaz sizden çok düşman olur gerçekten insanlara laf sokar gibi konuşuyorsunuz anca

ya nolurr yazdıklarımı okuuu yoksa ölürüm:roflol::roflol::roflol:

ağzınında ayarı yokmuş yürü git falan yorumsuzsun yani!!!! senin seviyene düşemem :umursamaz:

Kessss sesini artık yeterrrrrr

şştttttttttttt bak şimdi bu olmadı :mymeka:
Kazık kadar kadınsın hiç yakışıyo mu bu laflar
bizde mi ağzımızı bozalım şimdi
derdini anlattında cevapmı alamadın
bugün tekrar gelmişsin aynı soruyu soruyosun
paylaşım bu deil anladınmı
senin yaptığın bencillik
hep bana hep bana derler buna
hadi git şimdi sen hadi canım hadii

beren35
anladığımı anladım cnm artık yorum yapmayın takılın siz haydeeee anam haydeeeee

yok anlamamışsın
anlasan veya aksin olsa kendini anlatmaya çalışırdın
artık bu saatten sonra ağzınla kuş tutsan yaranamassın
hadi naşşşş naşşşşş park varmış öteki topikte git oyna sen

O ZAMAN bu herşeyle olur kiviyi de çekerim sv.valla neler öğreniyoruz burda ya...ne işlevli bi topic haline dönüştü burası

çok bişe bildiğim yok benimde işte
geçende görümcemden eti puf tarifi aldım hem kolay hemde çok güzel valla eşimle biz yedik çocuk gibi
dünde yengem kolay profiterol tarifi verdi kız bu ev hanımları amma şey biliyo ya
eskiden patates salatası kısır kek börek yenirdi şimdi adını söyleyemdiğimiz şeyler çıktı valla misafir gelse yandık :roflol:

ÇAKA ÇAKA HAL OLDUK SU YA.
ASLINDA ŞEY DıCEKTıM SU NUNDA DEDıĞı GıBı :roflol:

ayyy tavuk göğsünden mi bahsediyosunuz ya canım çekti ama benim şimdi kim yapcak

eve gidip onu şimdi hıı size soruyorum sizeee zaten bugün bi tatlıcıdan broşür gelmiş

iş yerine orda da dondurmalı irmik tatlısı gördüm nasıl canım istedi var ya anlatamam

kış günü kış günü zaten boğazım ağrıyo ay yapsam mı bi tavuk göğsü yaa akşama

ay yapim ya yapimmm cokacimcoook cokacimcoook delikafadulden

Bu arada noolmuş kıyamet kopmuş ben yokken grup mu yapmışız parti mi kuruyoz

sendikamı meydanlara mı dökülcez yoldaşlar :roflol: :roflol: :roflol:

ŞENAY - ıPEK :roflol:
SıZ NE DıYODUNUZ CANIM YA
YEMEK TARıFı Mı VERıOYNUS BU GÜRÜLTÜDE :roflol:

çok komiksinizzzz yazıkk sizeee byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey:

yok anlamamışsın
anlasan veya aksin olsa kendini anlatmaya çalışırdın
artık bu saatten sonra ağzınla kuş tutsan yaranamassın
hadi naşşşş naşşşşş park varmış öteki topikte git oyna sen

Back
X