• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
doğru söylüyorsun tatlım ilk gün bende kendimi kaybediyorum ama çabuk toparlanıyorum.ya bide ben baktımki hayatımı ona odaklanarak yaşamaya başlamışım hemen sirkelendim. ne ilişkiden ne başka bişeden zevk almamamaya başlamışım ruh gibi hesap kitap derdinden herşeyi unutmuşum.şimdi umursamıyorum çalışıyorum gün aşırı ama isteyerek zorlamıyorum kendimi.bide öyle yatmıyorum fazla kalkıyorum kocamında psikolojisini bozdum iyice

Aynen katılıyorum takıl kafana göre :) Ben geçen ay o akdar bilimsel çalıştım da ne oldu
:roflol: :roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

benimde tanıdıgım öyle 2 kişi var griple hamileliği karışan fln :) gercek bişey yani

Heveslendirmek gibi olmasın ama bizim eski bir topik vardı.Orda da bir arkadaşımız grip olmuş,burun falan tıkalı..Birkaç gün sonra hamile olduğunu öğrenmişti.

Su yaaaaaaaaaaaaa hakikaten coşarız.Ben evine kadar gelirim içeri almasan da haberrin olsun :))))))

Kızlar muhabbet güzel ama benim markete gitmem gerekiyor.E malum tatildeyim ya!Ya evden çıkıyorum girmek bilmiyorum ya da giriyorum çıkmak bilmiyorummmm :))

Nasıl bişey bu sorumluluksuzluk duygusu yaaaaaaaaaa :) SÜPERRRR :))

Girmeyenlere kıgınız :oklava:
Sen nasılsın....Regl oldun sonra görünmedin.Böyle olamz kiiiii :oklava:

kızmayınnn ya regel olunca çok üzülmüşdüm yeni yeni topladım kendimi o yüzden biraz uzak kalmak istedim hamilelikle ilğili herşeyden endimi toplayıncada geldim bide çok yogun bu ara işler yılsonu hesaplarını kaptmaya çalışıyorum malum muhasebecilik hayatı işte

bu arada kaç gündür ben de grip gibiyim ama ben regl olduğumda hep hafif bir grip geçiririm zaten ne komik di mi :)

Adet olmadın mı:uhm:
Ben seni adetin geçti biliyorum.Bu ilacın söktürücüğü özelliği var mı,bilmiyorum.Prospektüsünü oku bakalım.
Nasıl doktor bu ya:kızgın: Sanki çaresiz bir hastalığın var da onu söylüyor.Öyle bir durumda bile doktor olan ılımlı konuşur.
Dostinex bende de olumsuz bir etki yaratmadı..
Ama sen başaka bir doktora git olmazsa;adet olmalısın önce.

umutsuz,imkansız bişey olsaydı prospektüsünde ilacı bıraktıktan sonra bir ay süreyle hamile kalmayın yazmazdı dimi ama.yerimseniben yok umutsuz değilim.allahın izniyle olacak bebeğim inş...inanıyorum..ilacımı kullanıyorum.o bittikten sonra bir iki bitki deniycem.bitkilerede inanıyorum..herkesinde yalan söyleyecek hali yok..ibrahim saraçoğlunun kürlerinden...önce rabbimin izniyle sonrada inançla olacak bu iş..tabi eşimin desteğinide asla gözardı edemem.kesinlikle en ufak bi üzüntü görmedim.benim üzülmeme üzüldü.ben sıkıntı yapmıyorum,olacak çünkü biliyorum dedi.ve tavırlarındanda önce benim sağlığımı düşündüğünü anladım..allah razı olsun ondan..rabbim güldürsün yüzümüzü inş hepimizin...:Saruboceq::Saruboceq:

Aynen katılıyorum takıl kafana göre :) Ben geçen ay o akdar bilimsel çalıştım da ne oldu
:roflol: :roflol:

Allah seni ii etmeye emi:roflol:
kız geçen ay okadar kendimi kaptırmışımki alışverişe çıkacaktım dedim ya şimdi hamiş olursam giyemem felan diye almadım
kafam dank edince koştum valla sezon sonu ürünlere hücum diyerekten aman boşver yaşa hayatı bidahamı gelcez dünyaya rabbim veriri nasılsa bigün vakti zamanı vardır onunda

Yok internette okumuştum bir iki kişiden :) hani grip oluyourz sandık meğer hamişmişiz gibilerden.Aklıma o gelmişti o an benim de sen söyleyince. :1rolleyes:

benimde tanıdıgım öyle 2 kişi var griple hamileliği karışan fln :) gercek bişey yani

Heveslendirmek gibi olmasın ama bizim eski bir topik vardı.Orda da bir arkadaşımız grip olmuş,burun falan tıkalı..Birkaç gün sonra hamile olduğunu öğrenmişti.

ay kızlar bilmiyorum ki ya işallah o yüzden böyle hasta olmuşumdur ama hiç sanmıyorum :( neyse bir kaç güne belli olur bakalım hayırlısı :Saruboceq:

ay senden önce ben çığlık atarım kız burdaaaaaaadelikafadulden

Su yaaaaaaaaaaaaa hakikaten coşarız.Ben evine kadar gelirim içeri almasan da haberrin olsun :))))))

kızlarrrrrrrr ayyy vallahiii düşünemiyorum o anı ya :))) kızz aşkolsun eve mi almıcam seni bidaha duymayim :oklava: her zaman beklerimmm sositososito

Aaaaaaaaaaaa eşimi aradım şimdi!Ne alayım akşam için diye.

Bugün bizim tanışma yıl dönümümüzmüş yahuuu :) O da ondan mı soruyorum diye düşünmüş :)))
Gideyim de özel bişeyler alayım bağriiii :)

kızmayınnn ya regel olunca çok üzülmüşdüm yeni yeni topladım kendimi o yüzden biraz uzak kalmak istedim hamilelikle ilğili herşeyden endimi toplayıncada geldim bide çok yogun bu ara işler yılsonu hesaplarını kaptmaya çalışıyorum malum muhasebecilik hayatı işte

Yok canım yaaa biz burda hamilleik dışında her şeyi konuşuyourz o da arada dönüyoo :)
rahat ol ;ama nasıl ahtırladım seni gördün müüüüüüü :oklava:

Aaaaaaaaaaaa eşimi aradım şimdi!Ne alayım akşam için diye.

Bugün bizim tanışma yıl dönümümüzmüş yahuuu :) O da ondan mı soruyorum diye düşünmüş :)))
Gideyim de özel bişeyler alayım bağriiii :)

Oooooooooo .Süper... Kutlayın bugünü ,bu geceyi hatta:kedi:

Allah seni ii etmeye emi:roflol:
kız geçen ay okadar kendimi kaptırmışımki alışverişe çıkacaktım dedim ya şimdi hamiş olursam giyemem felan diye almadım
kafam dank edince koştum valla sezon sonu ürünlere hücum diyerekten aman boşver yaşa hayatı bidahamı gelcez dünyaya rabbim veriri nasılsa bigün vakti zamanı vardır onunda

Hiçbirşey beni alışveriş yapmaktan geri koyamaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz :lepi:

Ya Ocak ayı bizim çok yoğun hakikaten ikimizinde doğum günleri tanışma yıl dönümümüz hepsi bu ay.Hafta sonu da arkadaşlarla Kaplıca ayarlamışlar bir otele gidecekmişiz onu sçyedi :lepi:
Ama bu kaplıca meselesini biz hiç konuşmamıştık hamişilğe yardımcı falan diye.Sakın ondan gidiyoruz zannetmeyin.Bz zaten bu ay çalışmayacağız söylemiştim.

Ayyy ne çok gevezelik ettim hadi gitmem lazım benim delikafadulden

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Back
X