- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooooooooo Butter da teşrif etmiş :) Fstığım ansılsın yaaaaaaaaaa?
Sorma canım yaa akannehir Güya ttail gündüz muhabbetlerine de girerim diyordum ama bu kez de gezmekten evde oturamaz oldum :) Ama ben okuyorum bütün muhabbetlerinizi.
Kim ne yapıyor haberim oluyor.Arada laf da atıyroum geceleri size ama sabah muhabbetten dönemiyorsunuz herhalde geçmiş sayfalara sırnaşık şey ondan denk gelemedik hiç.![]()
İi akşamlar kızlarr, giremiyorum malum biz tatildeyiz.Evde olmuyoruz pek.Ama aklım hep sizde...
anladım canım olsun gezz dinlen valla mis gibi.. bende 2 gündür evdeydim
oğlumla dinlendik
işyerinde hem oku hem sohbet hem çalış olmuyo güzelim vakit az zaten
o yüzden geçmişi okuyamıyorum
iyi olmana sevindim canım
benim çıkmam lazım
iyi sohbetler size
Eeee ne var ne yok şekercim :) Başlattın mı çalışmaları artık? :lepi:
Ben de tatil ya paso gezme modundayım.kim varsa gidemediğim hepsini sıraya dizdim :)
Her gün biri arıyor nerdesin hadi görüşelim diye sağolsunlar :) Gündüz ayrı akşam ayrı misafircilik oynuyorum. alkisalkisalkisgaribim kocacığım da çalışıooooo :roflol:
iiym canım yaaaa amannn geziyoruz valla evde durmuyoruz ki hiç Bugün geldik eve açtım hemen forumu bakayım bi yeni hamiş haberleri var mı diyeee:ecrin_bebek:
Haftaya da yokum işte şu 1-2 gün buralardayım Sen nasılsın neler yapıyorsun bakayimmyerimseniben
Ne pişirdin kocişine ? :)
Ben gezmekten mutfağa giremez oldum :) Dün de tanışma yıl dönümümüzmüş ben unuttum eşim hatırladı sağolsun. :)
Şampanya patlattık akşam çok keyifliydi :)
Kıslarrrr akşam gene gelicemmmm şimdi yemek zamanıı çok acıktımm.Grş
kız gül böreği var ya ondan yaptım aslında biz de ona sosyete mantısı deniyor :)) yufkayı 4'e kesip her bir parçasına kıyma kavurup koyuyorsun sonra da kızartıyorsun :))
Su'cum sen nasılsın tatlım günün de yaklaşmış ınş gelmiştir meleğin annesine sevgililer günü öncesi güzel haberler verir:)
Hakikaten haaaaaaaa!Sevgililer gününe böyle güzel bir hediyenin bedeli parayla ölçülmez...Bu ayın hamişleri pek şanslı oalcak :)
Su yemeği yetiştiremedi herhalde kocişinin gelişine :) Sesinin çıkmamasından belli :)))
Ohhhh!Afiyet olsun valla :) Bn de bir mutfağa doğru gideyim bakayım ne yiyebilirim... :bbo:
slm güseller zemuszemus