• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hamişler daha ii bilr sanırım
bu aşermede istediğin şeyi hemen yemek zorundamısın nasıl bi duygu bu ya çok merak ediyorummm

aslında kişisel sanırım.bazıları senin dediğin gibi anında yemek istiyo.ama ya ben iradeliyim ya da bebişim uslu kız ya :ecrin_bebek: ben sabredebildim mesela hafta sonu annemin kısır yapmasını bekliyorum gibi.Çok böle aman aman acil olmadı belirli bi yiyecek üstüne.Ama genellemede oldu mesela o an tatlı yemek istiyosun evd ebişey olmasa bile bi kaşık bal bile yiyesin geliyo.
Ben de hep filmlerdeki gibi sanırdım gece 3 te canın mevsime ait olmayan bi meyve istiyecek kocan bulmaya gidecek.Abartı bence yaaa.

ben de ilk aylar pizza diye çıldırdım.her hafta sonu yedik ama sonra sıkıldım,şimdiki favorim kısırkaydirigubbakcemile2

ben çemeni çok severim ama hamile kaldığımdan beri görünce öğğ oluyorum resmen

canım hep böyle turşu hafif çorbalar güzel içeceler çay kola süt süt süt :)

sonracıma pizza dominos olcak ama extravaganzza italiano yada turkısh olcak

kfc extreme (kentucky fried chicken) felan istiyo hele kfc nin bi

salatası var coleslaw yemeye doyamıyorum onu ya off olsada yesek :lepi:

bu akşamda onları işinden gücünden etmek istemem bu akşam köfte yicem kaydirigubbakcemile3

Valla dün geceki çalışmamız okadar komik geçti ki anlatmayı çok isterdim ama burda olmaz yaa :kedi: öldüm ama gülmekten, tam bi komediydi, biyandan çalışıyoruz, bi yandan konuşuyoruz, bi yandan gülüyoruz, bi yandan da kavga ediyoruz, okadar söyliyim yani :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay az bucuk gözümde canlandı,biz de güleriz bazen,çok nadir de konuşuruz da bi de kavgayı deniyim renk katsın,monotonlaştık ayollkaydirigubbakcemile3.

kızlar günaydın
bugün 11. günüm ve hala gelen giden yok.. önümüzdeki haftayı bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum artık.. kafayı yicem artık.

bu akşamda onları işinden gücünden etmek istemem bu akşam köfte yicem kaydirigubbakcemile3

çok kola içme canım ya.ben normalde de sevmezdim zaten kolayı.ama bazen canım çektiğinde içiyorum çok nadir.Millet canı çok çekerse haftada bi bardak yedigün ya da sprite içiyormuş.Dominos pizza zaten dünyada rekor vakitte müşteriye ulaşmasıyla ünlü ve USA da Pizza Hut falan halt yemiş,herkes Dominos u tek geçiyor.Güzel gerçekten.

aslında kişisel sanırım.bazıları senin dediğin gibi anında yemek istiyo.ama ya ben iradeliyim ya da bebişim uslu kız ya :ecrin_bebek: ben sabredebildim mesela hafta sonu annemin kısır yapmasını bekliyorum gibi.Çok böle aman aman acil olmadı belirli bi yiyecek üstüne.Ama genellemede oldu mesela o an tatlı yemek istiyosun evd ebişey olmasa bile bi kaşık bal bile yiyesin geliyo.
Ben de hep filmlerdeki gibi sanırdım gece 3 te canın mevsime ait olmayan bi meyve istiyecek kocan bulmaya gidecek.Abartı bence yaaa.

yemediğin zaman peki bişe oluyomu bebeğe felan acaba

Valla dün geceki çalışmamız okadar komik geçti ki anlatmayı çok isterdim ama burda olmaz yaa :kedi: öldüm ama gülmekten, tam bi komediydi, biyandan çalışıyoruz, bi yandan konuşuyoruz, bi yandan gülüyoruz, bi yandan da kavga ediyoruz, okadar söyliyim yani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hehhehe gülünce gerçekten biraz garip oluyo evet ona katılıyorum sositososito

ama hiç kavga etmedim ya ipek aplanın dediği gibi denesek mi acaba renk katar kaydirigubbakcemile4
yok ya deneyemyiz ki bize yasak ühüüü bilmiyorumkismile

ya bende ilk bebişimde canım bişeyler isterdi ama beklerdim işte bu hamişliğimde

canım ilk kez bişey istedi onada dayanamadım yemesem ölcek gibiydim diyorum ya

bi de acıktıkça midem bulanıyo üff çok fenaydı ya tabii tropikal bi meyve aşerceğimi

sanmıyorum :D ama bu akşam eve gidince güzel bi salata yapıcam ne zamandır

yemiyorum

kızlar günaydın
bugün 11. günüm ve hala gelen giden yok.. önümüzdeki haftayı bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum artık.. kafayı yicem artık.

günaydın oba çiğdem..baya çok geçmiş neden test yapmıyorsun???

kız senin kızın olmasın CADIARZU
benim yengem ilk hamileliğinde turşuyla sütü bir arada götürüyordu valla
kızı oldu

günaydın oba çiğdem..baya çok geçmiş neden test yapmıyorsun???

5. gün idrar testi yaptım ipekcim.. negatifi gördüm,umudum gitti..bari bekleyeyim dedim.bir kaç gündür çok yoğunum,kan testine de gidemedim.. acaba idrar da çıkmayıp,kan testinde positif olur mu ki yaa

5. gün idrar testi yaptım ipekcim.. negatifi gördüm,umudum gitti..bari bekleyeyim dedim.bir kaç gündür çok yoğunum,kan testine de gidemedim.. acaba idrar da çıkmayıp,kan testinde positif olur mu ki yaa

Tatlım 5. gün negatif çıkmışsa çok düşük bi ihtimal hamile olman ama yine de öylesindir inş. Hiç belirtin filan yok mu peki?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay az bucuk gözümde canlandı,biz de güleriz bazen,çok nadir de konuşuruz da bi de kavgayı deniyim renk katsın,monotonlaştık ayollkaydirigubbakcemile3.

hakkaten komik olur bizdede olmuştu bi ara sonrasındada gül gül ölmüştük napıyoz biz diye
ama çok sinir ederse beni bırakıp kaçarım bende :kedi:

çok kola içme canım ya.ben normalde de sevmezdim zaten kolayı.ama bazen canım çektiğinde içiyorum çok nadir.Millet canı çok çekerse haftada bi bardak yedigün ya da sprite içiyormuş.Dominos pizza zaten dünyada rekor vakitte müşteriye ulaşmasıyla ünlü ve USA da Pizza Hut falan halt yemiş,herkes Dominos u tek geçiyor.Güzel gerçekten.

evet malzemeside daha çok
pizza hut halt etmiş ayyy ebnimde canım çekti haaa daha yeni kahvaltı yaptım aslındaaaa

Tatlım 5. gün negatif çıkmışsa çok düşük bi ihtimal hamile olman ama yine de öylesindir inş. Hiç belirtin filan yok mu peki?

kasıklarım ara ara ağrıyor ama adet sancısı gibi değil,ara ara bıçak sokuyorlar sanki.. geçenlerde göğüs ucum sızlamıştı. baş dönmem var.. bir de garip birşey keşfettim sağ ve sol göğsümden birer tane yeşil damar yukarıya doğru çıkıyor ve yukarıda birleşiyor.sanki ters v gibi olmuş..daha önce böyle birşey hiç olmamıştı.. ya da bunların hiç biri yok ve ben psikolojik olarak varmış gibi hissediyorum.

hakkaten komik olur bizdede olmuştu bi ara sonrasındada gül gül ölmüştük napıyoz biz diye
ama çok sinir ederse beni bırakıp kaçarım bende :kedi:

Ya var ya konuşmalarımızı burda anlatsam ölürsünüz gülmekten ama anlatamıyorum işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aklıma geldikçe hala gülüyorum halimize :roflol: :roflol: :roflol:

yemediğin zaman peki bişe oluyomu bebeğe felan acaba

sanmıyorum da sana bısey oluyo.yemen lazım duramıyosun kıpır kıpır oluyosun gıdıp gelıp buzdolabına bakıyosun.kız bundan 30-40 yıl önce kadınlar çapa yaparmış doğururmuş sonra devam edermiş işine.aşerme neymiş.obamanın anası nasıl doğurdu onu??Allah eksiklik vermesin.

Back
X