• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ya ben küçücük bi bölümünü söyliyim gerisini siz anlayın tamam mı yerimseniben

(iş bittikten sonra)
-Ya dur çabalama kaçacaklar :mymeka:
-Ne kaçacak aşkım yaa :uhm:
-Ya burda bikaç dak. sabit kalman lazım yoksa akar gider dışarı, içerde hiçbişey kalmaz ki :mymeka:
- Tamam tamam çabalamıyom, ittiriyim istersen biraz daha :P
-Ay gıdıklanıyom ben kaydirigubbakcemile3
-Eeeee sen de karar ver artık :olmaz:
-Tamam tamam çık hadi dayanamıyom ben ama dikkatli ol bak akarlarsa yersin tokadı :mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol:

Bunun bi de öncesi var ama orayı anlatmiyim, bu bölümünü biçoğunuz yaşıyosunuzdur zaten diye anlattım yerimseniben ayyy çok utanıyorum yaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

canım ya evet kendim için yaşadım diyebilirim :kedi: utanmana gerek yok görmüş

oluyoruz ki her ilişkide nerdeyse aynı şeyler yaşanıyo yaşanabiliyo :lepi:

e bebiş de emeğe saygı için gelsin lütfen artık dimi yani gamyoncuiremsu

canım ya evet kendim için yaşadım diyebilirim :kedi: utanmana gerek yok görmüş

oluyoruz ki her ilişkide nerdeyse aynı şeyler yaşanıyo yaşanabiliyo :lepi:

e bebiş de emeğe saygı için gelsin lütfen artık dimi yani gamyoncuiremsu

E dimi yaaaani :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Ya ben küçücük bi bölümünü söyliyim gerisini siz anlayın tamam mı yerimseniben

(iş bittikten sonra)
-Ya dur çabalama kaçacaklar :mymeka:
-Ne kaçacak aşkım yaa :uhm:
-Ya burda bikaç dak. sabit kalman lazım yoksa akar gider dışarı, içerde hiçbişey kalmaz ki :mymeka:
- Tamam tamam çabalamıyom, ittiriyim istersen biraz daha :P
-Ay gıdıklanıyom ben kaydirigubbakcemile3
-Eeeee sen de karar ver artık :olmaz:
-Tamam tamam çık hadi dayanamıyom ben ama dikkatli ol bak akarlarsa yersin tokadı :mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol:

Bunun bi de öncesi var ama orayı anlatmiyim, bu bölümünü biçoğunuz yaşıyosunuzdur zaten diye anlattım yerimseniben ayyy çok utanıyorum yaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

boşuna demiyom ben deliisn diye kız senle yaşayan yaşlanmaz valla

haklısın aslında ama bazılarının içine yer ediyo sanırım
bi komşumuz vardı hamileyken canı çok beyaz lahana çekmiş kocası almamış köy yerinde hala söyler kaç yaşına gelmiş kadınnn

annemde bna hamileyken canı üzüm istemiş tabii şimdiki gibi her mevsim

her ay bulunmadıgı için babam aramış aramış haftalar sonunda ulmuş üzümü annemde

yemiş ama ekşiydi istediğim gibi tatlı sulu bi üüzm değildi genede biraz yemiştim

diyo annem :) yani annemde bana hamileyken tatlı şeyler aşermiş hiç yani

ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı olmamış annem yemişş tatlıyı doğurmuş ayşeyi :lepi:

ama evet yemeyince içinde kalıyomuş kadının yıllar geçse bile o isteği aklında oluyomuş

hep kayınvalidemde çok acaip karpuz aşerdiğini anlatır hep boshayallersmile

Aaaaa ben anlattım ama aşkolsun :umursamaz:

ayıp kaçar diye ama gülüyorum kendi kendime....

senin deyiminle iş bittikten sonra:
O:Peçete nerde?
Ben:Bilmem şurda olması lazım.
O:Yok.
Ben:Çıkarmadın mı?
O:Sen çıkardın sandım.
Ben:Yok çekmecede kaldı o zaman.Hadi birlikte yaklaşalım.Ama bak bak nasıl akıyooo,şelale maşallah yeni değiştirdim çarşafları.Hadi birlikte yavaş yavaş.1-2-3(bir hareket gidiyoz komidine)Hadi bi daha 1-2-3 bi hareket daha .Artık ne kadar uzaktaysak...
O:Çıkıommmm.
Ben:Eee çık hadi yavaş ama...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ben:Yok çekmecede kaldı o zaman.Hadi birlikte yaklaşalım.Ama bak bak nasıl akıyooo,şelale maşallah yeni değiştirdim çarşafları.Hadi birlikte yavaş yavaş.1-2-3(bir hareket gidiyoz komidine)Hadi bi daha 1-2-3 bi hareket daha .Artık ne kadar uzaktaysak...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya evet iş bittikten sonra bu peçete demekki herkeste dert oluyomuş ya anam

bu konuda harbiden tek çift biziz sanıyodum içim rahatladı sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya evet iş bittikten sonra bu peçete demekki herkeste dert oluyomuş ya anam

bu konuda harbiden tek çift biziz sanıyodum içim rahatladı sempatiksalakcinni

ben de bi tek biz sanıyodum:roflol:

Ay sorma yaa :roflol: :roflol: :roflol: aynı muhabbet bizde de oluyo, artık yatağın başında bi havlu peçete bulunduruyoruz mutlaka yerimseniben ama bizimkinin nerde coşacağı belli olmadığı için diğer yerlerde yapınca ayazda kalıyoz kaydirigubbakcemile3, aynen biz de birlikte hareket etmeyi deniyoruz ama beceremiyoz tabi kaydirigubbakcemile3 her defasında hareket ettiğimiz an çıkıyo yaramaz :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ay sorma yaa :roflol: :roflol: :roflol: aynı muhabbet bizde de oluyo, artık yatağın başında bi havlu peçete bulunduruyoruz mutlaka yerimseniben ama bizimkinin nerde coşacağı belli olmadığı için diğer yerlerde yapınca ayazda kalıyoz kaydirigubbakcemile3, aynen biz de birlikte hareket etmeyi deniyoruz ama beceremiyoz tabi kaydirigubbakcemile3 her defasında hareket ettiğimiz an çıkıyo yaramaz :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya yatak dışındaki yerlerde ben rahat edemiyorum nedense.şöyle sere serpe daha ii oluyo:kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben peçetelerimi önceden hazırlıyommmmbilmiyorumkismile

Back
X