• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayıp kaçar diye ama gülüyorum kendi kendime....

senin deyiminle iş bittikten sonra:
O:Peçete nerde?
Ben:Bilmem şurda olması lazım.
O:Yok.
Ben:Çıkarmadın mı?
O:Sen çıkardın sandım.
Ben:Yok çekmecede kaldı o zaman.Hadi birlikte yaklaşalım.Ama bak bak nasıl akıyooo,şelale maşallah yeni değiştirdim çarşafları.Hadi birlikte yavaş yavaş.1-2-3(bir hareket gidiyoz komidine)Hadi bi daha 1-2-3 bi hareket daha .Artık ne kadar uzaktaysak...
O:Çıkıommmm.
Ben:Eee çık hadi yavaş ama...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol:

Ay sorma yaa :roflol: :roflol: :roflol: aynı muhabbet bizde de oluyo, artık yatağın başında bi havlu peçete bulunduruyoruz mutlaka yerimseniben ama bizimkinin nerde coşacağı belli olmadığı için diğer yerlerde yapınca ayazda kalıyoz kaydirigubbakcemile3, aynen biz de birlikte hareket etmeyi deniyoruz ama beceremiyoz tabi kaydirigubbakcemile3 her defasında hareket ettiğimiz an çıkıyo yaramaz :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yaramaz çıkıyo :roflol::roflol::roflol:

ya yatak dışındaki yerlerde ben rahat edemiyorum nedense.şöyle sere serpe daha ii oluyo:kedi:

Ay söylemesi ayıptır benim kociş zor olunca daha zevkli oluyo diyo da bilmiyorumkismile, o yüzden pek sere serpe yatakta yapamıyoz biz, kociş nerde isterse orda :kedi: :kedi: :kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben peçetelerimi önceden hazırlıyommmmbilmiyorumkismile

bizimde başucumuzdaki komidinde durur hep dışarda bırakmıyorum gelen giden olursa anlaşılır ayıp olur diye.Ama unutuyoruz işteeee:kedi:

ya yatak dışındaki yerlerde ben rahat edemiyorum nedense.şöyle sere serpe daha ii oluyo:kedi:

ama bi dene derim gerçekten değişik bi havası oluyo sanki gizleniyomuşsun gibi kaydirigubbakcemile3

hele bi de evde misaifr varsa ve sessiz sessiz şaapman gerekiyosa :lepi:

tabii bebiş doğunca deneyin şimdi Allah korusun bebişe bişey olur :ecrin_bebek:

yaramaz :)) ayyy duymasınlar böle konuştuğumuzu burda .. benimki ne var şu kk da,beni bile görmüyosun anlamıyorum valla diyo bana.. bi bilse :))

ya kızlar her ay yumurtlama olurmu bana ben sanki bu ay yumurtlmadım gibi geliyo sanki yani çünkü ovolosyon testi yapdım bu ay ya ben beceremedim + çıkıyo ama diğer çizgi biraz silik çıkıyodu dün akşama kadar dün akşamkide hepden silik çıkdı ya ben kaçırdım yada anlamadım ama mesela o yumurta akı kıvamında gelen akıntım dün geldi ama dünde çok silikdi ondan önceki daha daha koyuydu kafam karışdı neler oloyo banaaa

bizimde başucumuzdaki komidinde durur hep dışarda bırakmıyorum gelen giden olursa anlaşılır ayıp olur diye.Ama unutuyoruz işteeee:kedi:

bende selpağı hep çekmeceye koyarım eşimde diyo ki dursun dışarda yok biri görürse

ayıp olur diyorum ya nerden anlıycaklar diyodu bak anlaşılıyomuş

Allah tan ona uyup dışarda bırakmamışım selpağı pardon ruloyu

malum selpak paklamaz :kedi:

Ay söylemesi ayıptır benim kociş zor olunca daha zevkli oluyo diyo da bilmiyorumkismile, o yüzden pek sere serpe yatakta yapamıyoz biz, kociş nerde isterse orda :kedi: :kedi: :kedi:

bencede böle ansızın olunca daha zevkli gibi geliyo eşimede:kedi::kedi: ayy çok utandım ama böle bazen işden geliyo öle direk beni gördüğü yerde sarılıyo:kedi::kedi::kedi:

ama bi dene derim gerçekten değişik bi havası oluyo sanki gizleniyomuşsun gibi kaydirigubbakcemile3

hele bi de evde misaifr varsa ve sessiz sessiz şaapman gerekiyosa :lepi:

tabii bebiş doğunca deneyin şimdi Allah korusun bebişe bişey olur :ecrin_bebek:

nerde mesela kız???
bi kaç kere salonda denedik yer minderleri var bizde ona taşındık rahat edemedim ben.sonra bi iki banyo o fena değil bak ama son zamanlarda kendimi hiç ii hissetmiyorum ben koca bi göbek,bacaklar dolmalaştı derken öz güven sarsılıyo o yüzden eskisi kadar olmuyo zaten.olduğu zaman yatak yetio:kedi:

Ayyy Allah size ne diyim :roflol: okumaktan ne yazabiliom ne çalışabiliommm :roflol:

nerde mesela kız???
bi kaç kere salonda denedik yer minderleri var bizde ona taşındık rahat edemedim ben.sonra bi iki banyo o fena değil bak ama son zamanlarda kendimi hiç ii hissetmiyorum ben koca bi göbek,bacaklar dolmalaştı derken öz güven sarsılıyo o yüzden eskisi kadar olmuyo zaten.olduğu zaman yatak yetio:kedi:

Ay ay sorma kıs biz de balayında otel odamızın banyosunda yapmıştık, ne günlerdi bee :kedi: :kedi: :kedi:
hatta bikaç kere de banyo lavabosunun üstüne oturtmuştu beni kaydirigubbakcemile3 ay onu nasıl becermişiz hala aklım almıyo :roflol: :roflol: :roflol:
Tabi ozamanlar günde kaç posta yapıyoduk bilmiyorumkismile havuza çıkıp bir iki tur yüzüyoduk, odaya çekilip işimizi görüp bidaha çıkıyoduk, sonra bidaha bidaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Artık o enerjimiz kalmadı valla, geçti bizden galiba boshayallersmile

Back
X