Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok bakamıcam şimdi yazıom cevaplarınızı gelip okucam
ilişkiden kaç gün sonra test yapsak çıkarrrrrrr
benim boyum 1,65 kilom kaç sana sölim mi 70 evet evet 70 yaa kafamçokkarıştı
ama ben 58 kiloyken yani evlenemden öncede o kiloda çok çirkindim böyle 60-65
arası var ya cillop gibin hatun oluyom hee bayanssulusmile bayanssulusmile
50 kilo çok az değil mi ya şahsen ben kadının kalçalısı diyorum kaydirigubbakcemile3
10 gün sonra belli olabiliyor sanırım.Erken döllenme ise gününden önce çıkıyor zaten.
Belirtilerin mi var canım?Hadi hayırlısı
ciddi bak hiç bişeye benzemiyomuş o acı.Dışardan göründüğü gibi değilmiş o gece.Ama en güzel tarafı aşık olduğun adamla olması ilk ve son kez birinin olmak.
kızz neresi çok bence gayet normal dedim ya doğum yapınca hepsi gidicek,zaten sonra sürekli bebişle ilgileneceğin için uykusuz günler başlıyacağı için kendiliğinden gider sıkma canını yerimseniben
bir de benim bünyem fazla kiloya alışık değil boyumda uzun değil ondan 50 yakışıyor bana :)
canım ya benim karışık geçen ay söktürücü ile oldum ya günümü bilmiyom
ama bu ay 3 defa çalıştm günlerimi biliom o yüzden soruyorum bugün 3 çalışmanında 10.günü doldu
benim boyum 1,65 kilom kaç sana sölim mi 70 evet evet 70 yaa kafamçokkarıştı
ama ben 58 kiloyken yani evlenemden öncede o kiloda çok çirkindim böyle 60-65
arası var ya cillop gibin hatun oluyom hee bayanssulusmile bayanssulusmile
50 kilo çok az değil mi ya şahsen ben kadının kalçalısı diyorum kaydirigubbakcemile3
kızz neresi çok bence gayet normal dedim ya doğum yapınca hepsi gidicek,zaten sonra sürekli bebişle ilgileneceğin için uykusuz günler başlıyacağı için kendiliğinden gider sıkma canını yerimseniben
bir de benim bünyem fazla kiloya alışık değil boyumda uzun değil ondan 50 yakışıyor bana :)
kızz baya karışmış ama anladım hepsini sen yazdın dimi karışmış yazılar kaydirigubbakcemile3
ama senin boyun var canımcım ya kilonda gayet süper :lepi:
ama ben hamile kalmadan öncede 70 tim ondan diyom zaten bi de amilelikte alcam yandım ben yani beni bi diyetisyen paklar ancak kendim beceremem boshayallersmile
ciddi bak hiç bişeye benzemiyomuş o acı.Dışardan göründüğü gibi değilmiş o gece.Ama en güzel tarafı aşık olduğun adamla olması ilk ve son kez birinin olmak.
evet bende çok zorlanmıştım hatta ağlamıştım ama gerçekten sevdiğin adamla olmak paha biçilemez bi duygu
geri kalan herşey için master card dermişiimmmm :) :)
ama ben hamile kalmadan öncede 70 tim ondan diyom zaten bi de amilelikte alcam yandım ben yani beni bi diyetisyen paklar ancak kendim beceremem boshayallersmile
ben senin hamileliği kaçla kapatacağınız zaten çok merak ediyorum.Tez konusu yapacam.Benim çok kilo alan bi yapım yok ama 9 kiloyu nasıl aldım hayret ediyorum.O yüzden şıp diye alıyosun işteakannehir
ben senin hamileliği kaçla kapatacağınız zaten çok merak ediyorum.Tez konusu yapacam.Benim çok kilo alan bi yapım yok ama 9 kiloyu nasıl aldım hayret ediyorum.O yüzden şıp diye alıyosun işteakannehir
hımm anladım canım olsun ya boşver bebişi doğurduktan sonra olmazsa diyetisyene gider sağlıklı bir şekilde verirsin yerimseniben
50 süper valla yani bu demek oluyo ki benden tam 14 kilo azsın.wayy beeeyvahedigeldismile
evet canım hepsine ayrı bi yorum yaptım yazdıklarının ama alıntı yapınca karıştı teşekkür ederim canım
ben lise zamanında 70 kiloya kadar çıkmıştım cortizonlardan hep rejim yapmaya çalışıyordum ama bi gr bile veremiyordum sonra aşk beni zayıflattı kaydirigubbakcemile3 57 yada 58 le evlendim ama kocam ii baktı yine kilo aldım valla umrumada gelmiyo sevmiyorum çok zayıflığı zaten.bide şimdi bebiş düşününce dahada çok yiyorum
Herkese MERHABA!
23 şubat yeni tarihim kızlar ben hala o şoku atlatamadım çok üzülüyorum....
adet olduğum gün ağladım ağladımmmm ağladım sabaha kadar ağladımmmmm