bide fatoş oda gece giriyoooo:1ninca:
laelaelaelaelae
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide fatoş oda gece giriyoooo:1ninca:
mesai gibi oldu valla
bu gececilerin içinden sadece su burda gerisini zaten gündüz göremiyoz kızıyorum valla
öhöööö öhöööööööööö sengözlerimebaksanab
7,30 da evde oluyorum ben.yemek ye otur 8,30 yemek yapmamış halim.10 da yatıyorum en ii şartlarda 11:00.aslında gece muhabbetleri de güzel olur bi gün basacam odayıkaydirigubbakcemile3
kız biz fatoşla gece gündüz burdayız o yüzden adımız bekçiye çıktı :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: HERKES PATIR PATIR DÖKÜLMÜŞ :roflol::roflol::roflol:
kız biz fatoşla gece gündüz burdayız o yüzden adımız bekçiye çıktı :roflol:
pardon canımcımmmm
evet yakışırrrrr
bas bas çok egleniyoruzz kocişleri doyurduktan sonra onlar tv ye biz pc yee kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bu arada ben 33 34 gunde adet olan bırıyım bu tehlkelı bı durum değil dımı bilmiyorumkismile
canım normalde 21den kısa 35den uzun adet görenlerde genelde yumurtlama olmaz deniyor... ama bu o ay için geçerli diyelim 50.günde adet oldun. bunun 14gün öncesinde yumurtlamış olduğun anlamına gelir. yumurtlama olmazsa zaten menopoza girersin
bu kötu bşey yanı sanırım bilmiyorumkismile
ya yok çok kötü deil hem sen sonuçta her ay düzenli adet görüyosun
33-34 günde bile olsa her ay yumurtladığın anlamına gelir bu. korkma :teselli:
korktum bırden gerçi herhangı bı terlık olsaydı umarım her ıkı doktorum da bunu dıle getırrdıler hem ank hem de trbzon da gıttım ozele ...bilmiyorumkismile neyse bşey olsa soylerlerdı yumurtlaman da çok gusel demişti hatta ultrasona bakan doktora ne denılıordu işte o dr. rahımde de herhangı bı durum yok vb
terlik anladım kız doktoramı fırlattın diycektim azdaha:roflol:
kendinide sıkma lütfen benim kardeşim bigün adet oluyo CADIARZU
terlik anladım kız doktoramı fırlattın diycektim azdaha:roflol:
kendinide sıkma lütfen benim kardeşim bigün adet oluyo CADIARZU
ben evdeki pc yi gönderdim o yüzden yüzüm yok geri istemeye
ben gece girmiyorum çünkü tüm gün pc karşısındayım zaten kusasım geliyo sempatiksalakcinni
terlik dedi zaten hahahahahha :roflol: