• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
7,30 da evde oluyorum ben.yemek ye otur 8,30 yemek yapmamış halim.10 da yatıyorum en ii şartlarda 11:00.aslında gece muhabbetleri de güzel olur bi gün basacam odayıkaydirigubbakcemile3

bas bas çok egleniyoruzz kocişleri doyurduktan sonra onlar tv ye biz pc yee kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bu arada ben 33 34 gunde adet olan bırıyım bu tehlkelı bı durum değil dımı bilmiyorumkismile

canım normalde 21den kısa 35den uzun adet görenlerde genelde yumurtlama olmaz deniyor... ama bu o ay için geçerli diyelim 50.günde adet oldun. bunun 14gün öncesinde yumurtlamış olduğun anlamına gelir. yumurtlama olmazsa zaten menopoza girersin

canım normalde 21den kısa 35den uzun adet görenlerde genelde yumurtlama olmaz deniyor... ama bu o ay için geçerli diyelim 50.günde adet oldun. bunun 14gün öncesinde yumurtlamış olduğun anlamına gelir. yumurtlama olmazsa zaten menopoza girersin

bu kötu bşey yanı sanırım bilmiyorumkismile

ben gece girmiyorum çünkü tüm gün pc karşısındayım zaten kusasım geliyo sempatiksalakcinni

merhaba kızlar..
kaç gündür hamiş listesinde bir değişiklik olmamış bende doktora gittim yumurtalıklarda rahimde hiçbi problem yok herşey gayet normal doktora 7 aydır korunmadığımızı söyledim bende bu testleride istedi.free T4-FSH ve prolaktin bunlar sağlık ocağında yapılıyormu bilginiz varmı?bir sağlık güvencem yok o yüzden soruyorum

ya yok çok kötü deil hem sen sonuçta her ay düzenli adet görüyosun
33-34 günde bile olsa her ay yumurtladığın anlamına gelir bu. korkma :teselli:

korktum bırden gerçi herhangı bı terlık olsaydı umarım her ıkı doktorum da bunu dıle getırrdıler hem ank hem de trbzon da gıttım ozele ...bilmiyorumkismile neyse bşey olsa soylerlerdı yumurtlaman da çok gusel demişti hatta ultrasona bakan doktora ne denılıordu işte o dr. rahımde de herhangı bı durum yok vb

korktum bırden gerçi herhangı bı terlık olsaydı umarım her ıkı doktorum da bunu dıle getırrdıler hem ank hem de trbzon da gıttım ozele ...bilmiyorumkismile neyse bşey olsa soylerlerdı yumurtlaman da çok gusel demişti hatta ultrasona bakan doktora ne denılıordu işte o dr. rahımde de herhangı bı durum yok vb

terlik anladım kız doktoramı fırlattın diycektim azdaha:roflol:

kendinide sıkma lütfen benim kardeşim bigün adet oluyo CADIARZU

EKıNCıM sanırım yapılmıyo o testler sağlık ocağında.. ama ssk yada devlet hast.e gitsen çok fazla para ödemessin

gökçe korkma canım yumurtlaman varki her ay düzenli adet oluyosun
daha bi daha sölemicem ona göre :mymeka: :roflol:

Back
X