• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
fatoşşşşşşş naber arkadaşım ya hiç görmüyon :dilcikar:
Su sende aynı :dilcikar:

fatoşşşşşşş naber arkadaşım ya hiç görmüyon :dilcikar:
Su sende aynı :dilcikar:

tam adamlarına gözükmüyon dion anacım sende sositososito adımız bekçiye çıktı kaydirigubbakcemile3
iyiyim günümü bekliyom bir heyecanlaaaa sen nabıyosunn kaydirigubbakcemile5

ha tabi sonra şişe dibi gözlük takıyım dimi zati 1,5 numara miyopum ben ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ekran koruyucu al ama gelll naniknanik

tam adamlarına gözükmüyon dion anacım sende sositososito adımız bekçiye çıktı kaydirigubbakcemile3
iyiyim günümü bekliyom bir heyecanlaaaa sen nabıyosunn kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ekran koruyucu al ama gelll naniknanik

İYİYİM CANIM ŞÜKÜR. az kaldı hemi inşallah tamamdır bu ay hepimizin :1rolleyes:

kızz görmez olurmuyum canım hoşgeldin ben diyet topiklerindeyim de ondan bakamadım :)) nasılsın canım??

senin diyet yapmana gerek yokki Su. 54kg 1,60 boy bence çok iyi.
ben kendimi atıyım denizlere kordonda yakın :roflol:

ohhh yarın evdeyimmmm şöyle güzel bi yemek vede tatlı yapıcam irmik tatlısı oh ohhhhkaydirigubbakcemile2

akşamları anca yemek yap ye iç kaldır otur saat 9 oluyo. çamaşır varsa asılcak yada katlancak bide onları yapıyorum. vakit yok pc nin başına geçmeyebilmiyorumkismile

kız diyet dedinde yeni bi ürün çıkmış gördünmü
acai diye mehmet öz de tavsiye ediyo bende kocişime alsammı diyorum

gördüm kız reklamlarını ama ben öyle ilaçlara falan inanmıyorum bence sen de alma ya da alıcaksan iyice araştır canım pek güven verici değil onlar yerimseniben

senin diyet yapmana gerek yokki Su. 54kg 1,60 boy bence çok iyi.
ben kendimi atıyım denizlere kordonda yakın :roflol:

yaa bana göre iyi değil işte :gitme:
niye kız kaç kilosun bakimmCADIARZU

akşamları anca yemek yap ye iç kaldır otur saat 9 oluyo. çamaşır varsa asılcak yada katlancak bide onları yapıyorum. vakit yok pc nin başına geçmeyebilmiyorumkismile

kız ne buzum bu ev işlerinden çektiğim plan yapmasam hiç bi iş yapamıyom yapsam kafayı tırlatıyom of offfff
eve gidiyom yemek yapıyom kocam gelene kdar iş yapıyom anca o gelince oturuyom bi ara pc vardı evde ben kızıyordum zaten akşam görüşüyoz muhabbet edelim diye gönderdim şimdi de isteyemiyom geri oda bana kızıyo iş felan yapınca azcık otur yüzünü görek diyeee

içinden :roflol:
ben bornovadayım canım yani ev bornovada
işyeri çamdibinde

hıııım bende şirince,karşıyaka,alsancak,kordonu felan gezdim güzel yerler ben çok beğendim valla zaten bana denzolsun her yer güzel
bi hayalim var çok paraö olunca üsküdarda kız kulesinin karşısından ev alıcam oturacam akşama kadar camda.çok pahalıda oralar

gördüm kız reklamlarını ama ben öyle ilaçlara falan inanmıyorum bence sen de alma ya da alıcaksan iyice araştır canım pek güven verici değil onlar yerimseniben

yaa bana göre iyi değil işte :gitme:
niye kız kaç kilosun bakimmCADIARZU

ok araştırayım bari bide sadece rejim için değilmiş vitamin eksikliğini tamamlıyo benim kocişimin b2 vitamini eksik bide kolestrol çıktı zatennnn

kız diyet dedinde yeni bi ürün çıkmış gördünmü
acai diye mehmet öz de tavsiye ediyo bende kocişime alsammı diyorum

Ben kullanıyorum bu ay zaten mehmet öz tavsiyesi ile aldım yoksa korkarım
2.haftam bu hafta ilk bi kaç gün acayip hasizlik baş ağrısı ve kabızlık yaptı sonra azaldı
iştah kesiyo yiyemiyosun. aparatif hiç kalmadı bende. atıştırma falan yok
12 gün oldu kullanalı sadece 1 kg vermişim :roflol:
bu normalmi bilmiyorum ama bölesi daha iyi. birden kilo vermek doğru deil zaten

haydi kızlar herkese güzel hafta sonları,güzel geceler diliyorum.muck muck

Back
X