• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
the_fts...........................31 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

kızlar uyku tutmadı beni ya, keşke olsaydınız siz de dertleşirdik biraz

ya benim bu ay çok kötü geçti ya arkadaşlar, herşeyden umudu kesmiştim artık, listeye bile yeni tarih verememiştim ne olacağı belli olmuyor diye,
sat 6 ocak, sonra tekrar sat 21 ocak, bugün 10 günümdü, dr pazartesi gittiğimde usg de 13 mm yumurta gördü 5. günümde, ben de dört gündür ovulasyon testi yapıyordum yumurtam çatlar mı diye bir de kistim vardı ya, hem merak da ediyordum değerlerim menopoz eşiğinde çıkınca, eğer çatlama olmazsa demek ki gerçekten giriyorum menopoza diyecektim o yüzden ov. testlerine devam ettim,
şimdi dört günün ilk iki günü hep tek çıktı, son iki gün de silik vardı, ama bugün öğleden sonra 16.30 da yaptım ikisi de tamamen aynı koyuluktaydı, sonra gece saat 01.30 da yeniden yaptım, (tabii kullanım şartlarına uygun olarak idrar+sıvı vs. dikkat ederek) bu sefer çoook silik belli olmayan bir gölge vardı,
şimdi bu demek mi acaba, akşam üzeri yumurta çatladı ve sonra lh düştüğü için artık koyu çıkmadı bu test, böyle düşünebilir miyim kızlar,
bir de bizim çalışma bu gece saat 02.00 deydi, geç mi kalmışım ben....
bundan önce de, perşembe gecesi, yani bugün gün aşırı olmuş oluyor, bir boşumuz var,
ama testi pozitif gördüğümde maalesef uygun zaman değildi çalışma için
hem sevindim sanki yumurta çatlamış gibi geldi, bu demektir ki bir şeyler yolunda di mi kızlar
hadi biraz teselli verin bana menopoz olsa böyle olmazdı di mi
ama hem de üzüldüm acaba geç mi kaldım dedim, keşke oğlanı annanesine bıraksaydım ama işte düşünemedim ki, bir de hemen lh düşeceği aklıma gelmedi bu birkaç saat içinde, çünkü dün de silikti bugün daha yeni başlıyor dedim herhalde
offf olsa bir türlü olmasa işte......
yarın görüşürüz arkadaşlar

ya benim bu ay çok kötü geçti ya arkadaşlar, herşeyden umudu kesmiştim artık, listeye bile yeni tarih verememiştim ne olacağı belli olmuyor diye,
sat 6 ocak, sonra tekrar sat 21 ocak, bugün 10 günümdü, dr pazartesi gittiğimde usg de 13 mm yumurta gördü 5. günümde, ben de dört gündür ovulasyon testi yapıyordum yumurtam çatlar mı diye bir de kistim vardı ya, hem merak da ediyordum değerlerim menopoz eşiğinde çıkınca, eğer çatlama olmazsa demek ki gerçekten giriyorum menopoza diyecektim o yüzden ov. testlerine devam ettim,
şimdi dört günün ilk iki günü hep tek çıktı, son iki gün de silik vardı, ama bugün öğleden sonra 16.30 da yaptım ikisi de tamamen aynı koyuluktaydı, sonra gece saat 01.30 da yeniden yaptım, (tabii kullanım şartlarına uygun olarak idrar+sıvı vs. dikkat ederek) bu sefer çoook silik belli olmayan bir gölge vardı,
şimdi bu demek mi acaba, akşam üzeri yumurta çatladı ve sonra lh düştüğü için artık koyu çıkmadı bu test, böyle düşünebilir miyim kızlar,
bundan önce de, perşembe gecesi, yani bugün gün aşırı olmuş oluyor, bir boşumuz var,
hem sevindim sanki yumurta çatlamış gibi geldi, bu demektir ki bir şeyler yolunda di mi kızlar
ama hem de üzüldüm acaba geç mi kaldım dedim, keşke oğlanı annanesine bıraksaydım ama işte düşünemedim ki, bir de hemen lh düşeceği aklıma gelmedi bu birkaç saat içinde, çünkü dün de silikti bugün daha yeni başlıyor dedim herhalde

canım günaydınlar.msjını okudum inan senin adına cok üzüldüm..ama morelini bozupta kendine stres yapma allahım büyüktür hiç beklemedğin biranda oluverir..eminim beklemek cok zor bende her yeni güne acabamı diyerek binbir bir umutla başlıyorum..ben hiç ovulasyon testi kullanmadım..ama okuduğum kadarıyla cift cizgi yumurtanın catlamış olduğuna geliyor..eğer bundan bir gün önce ilişkiye girdiysen hamiş kalman yüksektir spermler ana rahminde 3 gün canlı kalabiliyormuş..menopoz olmuş olsa cift cizgi cıkmazdı bence testte..kac yıllık evlisin bilmiyorum ama allahım en kısa zamanda bebişini nasip etsin inş. hepimizede tabii.benimde rahimin arkasında kist var 3 santimlik hap kullanıyorum kücülmesi için dr. kist hamile kalmaya engeldir dedi..bakalım bu ayda kullanıp martta yumurta takibine başlıcam inşallah hayırlısı..duarım seninle ve tüm arkadaşlarla..opuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sat 6 ocak, sonra tekrar sat 21 ocak, bugün 10 günümdü, dr pazartesi gittiğimde usg de 13 mm yumurta gördü 5. Günümde, ben de dört gündür ovulasyon testi yapıyordum yumurtam çatlar mı diye bir de kistim vardı ya, hem merak da ediyordum değerlerim menopoz eşiğinde çıkınca, eğer çatlama olmazsa demek ki gerçekten giriyorum menopoza diyecektim o yüzden ov. Testlerine devam ettim,
şimdi dört günün ilk iki günü hep tek çıktı, son iki gün de silik vardı, ama bugün öğleden sonra 16.30 da yaptım ikisi de tamamen aynı koyuluktaydı, sonra gece saat 01.30 da yeniden yaptım, (tabii kullanım şartlarına uygun olarak idrar+sıvı vs. Dikkat ederek) bu sefer çoook silik belli olmayan bir gölge vardı,
Bundan önce de, perşembe gecesi, yani bugün gün aşırı olmuş oluyor, bir boşumuz var,
Yarın görüşürüz arkadaşlar

canım moralimizi bozmayalım ve bebişlerimiz kısa sürede gelsin.kaç yasındasın canım. Bu arada oglun varmıs allah bagıslasın.
Iki çizgiyi görmüşşsen canım yumurtan catlamıs demekkir. Işallahbebegin tutunmustur.

Listede yine bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Canım sıkıntı edecek bişey yok;zaten pozitifi gördükten sonraki 24 saat içinde girmişsin hemen ilişkiye;daha ne olsun!Bakma sen o testlere;zaten günde iki kez yapıp stresine stres katmanı da anlamadım.Mis gibi pozitifi görmüşsün ;yapmakn gereken gece 1.30 da tekrar test yapmak değidi ki naniknanik Gidip direk çalışmaktı :lepi:
Bu durumda ayın 13-14ü gibi regl olacaksın ya da hamiş!E,.alışmayı da yapmışsın;seni daha rahat takip edebilmemiz açısından ekliyorum listeye adını yeniden habrin olsun kaydirigubbakcemile5

Bence stres yapmayı bırak canım artık ya.... kaydirigubbakcemile

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
the_fts...........................31 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Listede yine bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Belki bu kez gzel sebeplerle bekliyorsundur be canım! :Saruboceq:
Stres yapma hayırlısı olsun senin için. :teselli:

CAnım günaydın!Gerçi şu an yoksun ama gelince cevaplarsın artık :) Yaptın mı test?Ne zaman yapacaksın?Kırmızı kartı hala yemediğine öre bence test zamanıııııııııı :lepi:

canım hala test yapmadım. ve kırmızılarda yok.
bugün işteyim ve iki gündür gripim. aksam yapayım. hmen haberdar ederim seni canım.

ama smartcım biliyorsun hiç ümidim yok.

canım hala test yapmadım. ve kırmızılarda yok.
bugün işteyim ve iki gündür gripim. aksam yapayım. hmen haberdar ederim seni canım.

ama smartcım biliyorsun hiç ümidim yok.

E,iyi de canım sonuçta bir kere de olsa çalıştınız yani ve biliyorsun bunun kaç defa yaptığınla ilgisi yok;doğru zamanda ,doğru psikolojiyle yapılmasıyla ilgili... Şeniz

Yaaa,bi de bakmışsın akşam foto koymuşsun bize delikafadulden

Captanınkarısı!Canım kırımızlar gelmiş;sıkma canını!Her ay yeni bir umut....
Stres yapmadan zevk alarak faydalanmaya çalış bu aydan lütfen....Aksi inan geciktiriyor olmasını!

Belki bu kez gzel sebeplerle bekliyorsundur be canım! :Saruboceq:
Stres yapma hayırlısı olsun senin için. :teselli:

inşAllah dicem canım ama dün kahverengiler geldi hafiften pembeleşti ama bugün durdu yok yani gelecekler ama sökülemiyorummm

Canım zaten gelecekse gelsin;gecikmesi psikolojik olarak çok yorucu sen benden daha iyi biliyorsun bunu.Sakın kendini kasma gelmesin diye;git bir dıcak duş al;lekelenme olduysa duş iyi gelir.

Back
X