• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canım zaten gelecekse gelsin;gecikmesi psikolojik olarak çok yorucu sen benden daha iyi biliyorsun bunu.Sakın kendini kasma gelmesin diye;git bir dıcak duş al;lekelenme olduysa duş iyi gelir.

saçlarımı boyatıyorum şimdi kardeşime sonra duş alcam bi giyinip süslenim kendime gelimmm inşAllah bekletmez bu ay

ınşallah canımcım.... :)
Saçını da boyattaığıan göre beklentin yok çok sevindim... ;)
Ben de bir pasta yapsam diyorum çikolatalı ya da kakaolu falan ama her zamankilerden farklı olsun diye tarif arıyorum sitelerde ama hepsi birbirinin aynı yaaaaaaa... :P

İnşallah canımcım.... :)
Saçını da boyattaığıan göre beklentin yok çok sevindim... ;)
Ben de bir pasta yapsam diyorum çikolatalı ya da kakaolu falan ama her zamankilerden farklı olsun diye tarif arıyorum sitelerde ama hepsi birbirinin aynı yaaaaaaa... :P

Umudum yoktu zatende hiç kalmadı bende güzelleşim bare dedim :))))
Offf benimde canım pasta istedi şimdi :)) güzel bir tarif bulursan paylaş o zmn :))

canım moralimizi bozmayalım ve bebişlerimiz kısa sürede gelsin.kaç yasındasın canım. Bu arada oglun varmıs allah bagıslasın.
Iki çizgiyi görmüşşsen canım yumurtan catlamıs demekkir. Işallahbebegin tutunmustur.

selam aysulay, inşallah canım ben 34 yaşındayım çok şükür bir oğlum var, allahım önce sizlere versin sonra da bana versin inşallah, zaten benim bu ay bebek beklentilerim yoktu hiç ki, ama olursa da çok güzel olur....

Canım sıkıntı edecek bişey yok;zaten pozitifi gördükten sonraki 24 saat içinde girmişsin hemen ilişkiye;daha ne olsun!Bakma sen o testlere;zaten günde iki kez yapıp stresine stres katmanı da anlamadım.Mis gibi pozitifi görmüşsün ;yapmakn gereken gece 1.30 da tekrar test yapmak değidi ki naniknanik Gidip direk çalışmaktı :lepi:
Bu durumda ayın 13-14ü gibi regl olacaksın ya da hamiş!E,.alışmayı da yapmışsın;seni daha rahat takip edebilmemiz açısından ekliyorum listeye adını yeniden habrin olsun kaydirigubbakcemile5

Bence stres yapmayı bırak canım artık ya.... kaydirigubbakcemile

canım smart'ım, sağolasın ayrıntılı incelemişsin sayfaları görmüşsün beni de, ya aslında ben dr usg de yumurtayı gördüğü için ov. testi yaptı acaba çatlıyor mu çatlamıyor mu diye menopoz bakımından ama bu sefer çift çizgiyi görüp ov. yakın dedim ama aynı gün yapınca testi silik çıktı tekrar hem umutlandım çatlama oldu o zaman daha bir sorun yok diye düşünüp sevindim, hem de diğer konu stres yaptı bu sefer
ayrıca listeye yeniden yazmışsın teşekkürler ama benim o tarihe kadar beklemez herhal,
e 15 günde bir adet olunca teoride doğru tabi ama bakalım nasip kısmet
ayrıca listede adımı görmek de hoşuma gitmedi değil vallahi....bayanssulusmile

Captanınkarısı!Canım kırımızlar gelmiş;sıkma canını!Her ay yeni bir umut....
Stres yapmadan zevk alarak faydalanmaya çalış bu aydan lütfen....Aksi inan geciktiriyor olmasını!

bencede canım çok stress yapıuotum olmuyo o yüzden deliricem yakında sülalede herkes üstüme geliyo ypkmu bu ay hadi yapın sanki hadi deyince oluyo:olmaz:

Umudum yoktu zatende hiç kalmadı bende güzelleşim bare dedim :))))
Offf benimde canım pasta istedi şimdi :)) güzel bir tarif bulursan paylaş o zmn :))

Nasıl oldu saçların şekercim? zemuszemus
pastaya gelince;Nerdddddddddeeeeeeeeeee! sempatiksalakcinni Her tarif birbirinin aynısı nerdeyse ve güzel olacakları da meçhul!!!Herkes süper oldu dese neyse ;kimi güzel kimi kötü diye yorum yapmış beğendiklerime.Ben de olayı riske atmadım;bildik bişey yaptım her zaman yaptıklarımdan :lepi: Islak kek;ben çok severim.

selam aysulay, inşallah canım ben 34 yaşındayım çok şükür bir oğlum var, allahım önce sizlere versin sonra da bana versin inşallah, zaten benim bu ay bebek beklentilerim yoktu hiç ki, ama olursa da çok güzel olur....

canım smart'ım, sağolasın ayrıntılı incelemişsin sayfaları görmüşsün beni de, ya aslında ben dr usg de yumurtayı gördüğü için ov. testi yaptı acaba çatlıyor mu çatlamıyor mu diye menopoz bakımından ama bu sefer çift çizgiyi görüp ov. yakın dedim ama aynı gün yapınca testi silik çıktı tekrar hem umutlandım çatlama oldu o zaman daha bir sorun yok diye düşünüp sevindim, hem de diğer konu stres yaptı bu sefer
ayrıca listeye yeniden yazmışsın teşekkürler ama benim o tarihe kadar beklemez herhal,
e 15 günde bir adet olunca teoride doğru tabi ama bakalım nasip kısmet
ayrıca listede adımı görmek de hoşuma gitmedi değil vallahi....bayanssulusmile

Canımcım o hiç belli olmaz ;artık olayın üzerinden neredeyse iki ay geçti.Bu kez ovulasyondan sonra 14.gün gelebilir reglin bence;belki de hiç gelmez delikafadulden sonuçta çalıştın canımcım...

Sen de pozitif düşün pozitif olsun lütfen.... opuyorumnanaktan

bencede canım çok stress yapıuotum olmuyo o yüzden deliricem yakında sülalede herkes üstüme geliyo ypkmu bu ay hadi yapın sanki hadi deyince oluyo:olmaz:

Ya işte herkese 'biz kesinlikle düşünmüyoruz' deseniz herkes bir iki söyler kapardı çenesini;ama azcık yüz buldular mı sürekli sorarlar;çevremde bunu yaşayan bir sürü insan var. Oysa bizim denemelerden benim ablamın dahi haberi yok!!! alkisalkisalkis Olsa tabi kötü niyetle sormaz ;ama merak işte sorar biliyorum.E,bu durum da beni gerer.

Arkadaialr döylemeyin kimseye yaaaaaa.... Biz bize konuşup deşarj olabiliyoruz nasılsa...

selam canımcımmm

Nasıl oldu saçların şekercim? zemuszemus
pastaya gelince;Nerdddddddddeeeeeeeeeee! sempatiksalakcinni Her tarif birbirinin aynısı nerdeyse ve güzel olacakları da meçhul!!!Herkes süper oldu dese neyse ;kimi güzel kimi kötü diye yorum yapmış beğendiklerime.Ben de olayı riske atmadım;bildik bişey yaptım her zaman yaptıklarımdan :lepi: Islak kek;ben çok severim.

saçlarım güzel oldu azıcık kesime ihtiyacı var ama benim kesmeden uzamıyo :(((

bende senden gaza geldim gittim yaş pasta aldımmm:)))
Regl öncesi tatlı sendromu :))) hee bu arada azıcık kırmızı gördümmm :lepi:

Tembelim beniiiimmmmm! naniknanik Yemeyin düyorum şu dışardan alma hazır apstaları yaaaaaaaaaaa!:gitme: Hem çok kalorili hem de ne kadar iyi bir yerden de alsan sağlıksız oluyorlar!

Ama neyse;bu defalaık affedildiin;regl öncesi olur böyle krizler delikafadulden Yapmaya yetişemezsin :içelim:

Hoşbulduk canımcım;ohhh ohh süper!Regl düzenin yeniden oturuyor;kırmızılara sevinilmez ama sevindim senin için... ;)
A,bu arada tekrar güzel günlerde yıpratman dileğiyle saçlarını :)

Tembelim beniiiimmmmm! naniknanik Yemeyin düyorum şu dışardan alma hazır apstaları yaaaaaaaaaaa!:gitme: Hem çok kalorili hem de ne kadar iyi bir yerden de alsan sağlıksız oluyorlar!

Ama neyse;bu defalaık affedildiin;regl öncesi olur böyle krizler delikafadulden Yapmaya yetişemezsin :içelim:

boshayallersmile biliyorum ama 2 gündür durduramıyorum kendimiiii :gitme: neler yiyorum bi duysannnn bilmiyorumkismile kalorinin babasını aldım valla neyse tam sökülünce gider inşAllahhh

Hoşbulduk canımcım;ohhh ohh süper!Regl düzenin yeniden oturuyor;kırmızılara sevinilmez ama sevindim senin için... ;)
A,bu arada tekrar güzel günlerde yıpratman dileğiyle saçlarını :)

ya ben nasıl mutlu oluyorum biliomusun bi düzene binsem bebişim gelecek ondan şüphem yok :hulya: yeterki düzene girim bii

Su nerelerde yahuu dünde çok gelmedi bugünde ...

sende evdesin bu gün çok şaşırdım :))))

yaaaa benim adet değil rahim yaram kanıyooooo

hemde çok belirgin :((((

selam kıslar ........suözdekcım ve fatoscum adetınız gelmıs galıbaaa..saglık olsun dıyorum...uzulmek yok dımı ksllarrr...

bu arada ben yarın ablama gıdıyorum...1 hafta yokum...off yaaa bır hafta sonra gelcem gecmıs falan ısım bayagı zr olacak...hepınızıı opuyorum kıslarr..kendınıze ıyı bakın...dondugumde bo bol hamıs habrı alırım ınsallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X