• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay smart listeye bakıyordum da hani beni eklemişsin ya akşam bugün gördüydüm
ama şimdi fark ediyorum 14 şubatın 14 şubat olduğunu
tesadüfe bak ya çok şaşırdım
keşke adetlerim düzensiz olmasaydı tam o gün test yapardım ve birşeyler varsa ne büyük sürpriz olurdu eşime, yazık garibim ne çok üzülüyor

Sana bişeyler yazdım ama kaçtı gözünden sanırım;sizin ailede faan var mı erken menapoza giren diye bişeyler sormuştum_Hani bu tarz şeyler irsidir biraz.Eğer yoksa hiiçç sıkma canını.Varsa bile sıkma;tıp çok ilerledi artık malumun.

14 Şubat ;evet güüzel tarih :lepi:

hehehe gel bana ben yedirim sana tatlım benimmm:dance:

he vallah hemen koşardım ama çok soğuk
bu arada resim bakayım dedim netten dondurma resmi ekleyip göndereyim ama yapamadım neyse olsun yemiş kadar oldum canım sağol

SMART SANA YAZIYORUM BAK, ALINTI YAPMAYI UNUTTUM SENDEN
UOTE=hatunsultan;11335724]
otuzbeş değil ama otuzsekiz yaşında olmuş büyükannem,
ama benimkinin erken menopoz olduğunu söyledi dr,
biz bu yaz çok büyük bir sıkıntıyla uğraştık, ben bayağı bir çöküntü yaşamıştım bu olaydan sonra da bu tip adet aksamalarım başladı, dr ye göre bu olay tetiklemiş, eğer yaşadıklarım olmasaydı birkaç sene daha geri atardı diyor, geçici bir durum da olabileceğini söyledi ne kadar geciktirebilirsek o kadar iyi olur diyor,
bu ayki adet vaktimi bekliyecekmişiz tedavi ondan sonra başlayacak dedi.[/QUOTE]

yok tatlım ben cevap verdim ya sende kaçmış olsun tatlım ya fatoşum cevap vermiş senin yerine
sen listeyi güncelliyeceksin ya görmedin o yüzden

evet kızlar oba çiğdem bana da bugün çok güzel umutlar verdi, çünkü biz obayla yaklaşık 2 aydır yazışıyoruz ta ki ilk bal tarçın olayından sonra ben topic açtıydım o zaman tanıştık, o da kistinin bal tarçından kaynaklandığını düşünüyordu o da ilaçla adet oldu ben de kistle o zaman başladı ama şimdi büyük ihtimal hamiş
insan böyle bildiği tanıdığı bir kişiyi görünce, her ne kadar benim gibi (fikri sabit) de olsa somut olaya baktığında biraz umutlanıyor

bişi söliimmii bende o mantık var bende aşırı çikolata yeyiyorum ama kendimi bildim bilelii ya çok küçüktüm kahvaltıya sarellesiz oturmazdım bir oturuştada o kaseyi bitirirdim babam çok kızardı ama dayanamaz verirdi... bence biraz etkisi var bu kistlere böle şeylerin.

evet kızlar oba çiğdem bana da bugün çok güzel umutlar verdi, çünkü biz obayla yaklaşık 2 aydır yazışıyoruz ta ki ilk bal tarçın olayından sonra ben topic açtıydım o zaman tanıştık, o da kistinin bal tarçından kaynaklandığını düşünüyordu o da ilaçla adet oldu ben de kistle o zaman başladı ama şimdi büyük ihtimal hamiş
insan böyle bildiği tanıdığı bir kişiyi görünce, her ne kadar benim gibi (fikri sabit) de olsa somut olaya baktığında biraz umutlanıyor

EE,gülüm ben de sana bunu kelimelerle haftalardııırr anlatmaya çalışıyorum ama dinlemiyorsun kiii :oklava: bak bir de canlı örnek arkadaşın avrmış geçmişinden bu yana takip etiğin sengözlerimebaksanab Hala karamsarlık içindesin :)

Ya topik denmişken bu hafta sonu ne çok BHcg topiği açılmış yahuuu,herkes bir anda hamile mi kaldı ne :dance: Bi bizde tık yok :roflol:

Su'cum canım benim hoşgelldiiiinnnnn :) NAsılsın attın mı biraz sıkıntıyı bilmiyorumkismile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
the_fts...........................31 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

EE,gülüm ben de sana bunu kelimelerle haftalardııırr anlatmaya çalışıyorum ama dinlemiyorsun kiii :oklava: bak bir de canlı örnek arkadaşın avrmış geçmişinden bu yana takip etiğin sengözlerimebaksanab Hala karamsarlık içindesin :)

Ya topik denmişken bu hafta sonu ne çok BHcg topiği açılmış yahuuu,herkes bir anda hamile mi kaldı ne :dance: Bi bizde tık yok :roflol:

yok yok düzeldim şimdi çiğdemi görünce ben de, işte ben biraz takıntılıyım ya illa somut görmem lazım çevremde bildiğim tanıdığım birini kendimi kandırmam için,

ama o hcg topiclerinin hepsi de kilitlenmiş insanlar da hiç okumuyorlar herhalde direk pat diye açıveriyorlar konuları aradığımız topiği bulacağız diye sayfa sayfa dolaşıyoruz biz de

şimdi gördün mü cevabımı smart

Su'cum canım benim hoşgelldiiiinnnnn :) NAsılsın attın mı biraz sıkıntıyı bilmiyorumkismile

hoşbulduk canımcım attım attım merak etme gayet iyiyim reglim bitti zaten :))
şimdi zayıflamaya taktım kafayı artık egzersizlere başlıyorum araştırdım biraz :)) sen nasılsın kaplıcaya gidicektin gittiniz mi?

SMART SANA YAZIYORUM BAK, ALINTI YAPMAYI UNUTTUM SENDEN
otuzbeş değil ama otuzsekiz yaşında olmuş büyükannem,
ama benimkinin erken menopoz olduğunu söyledi dr,
biz bu yaz çok büyük bir sıkıntıyla uğraştık, ben bayağı bir çöküntü yaşamıştım bu olaydan sonra da bu tip adet aksamalarım başladı, dr ye göre bu olay tetiklemiş, eğer yaşadıklarım olmasaydı birkaç sene daha geri atardı diyor, geçici bir durum da olabileceğini söyledi ne kadar geciktirebilirsek o kadar iyi olur diyor,
bu ayki adet vaktimi bekliyecekmişiz tedavi ondan sonra başlayacak dedi.

yok tatlım ben cevap verdim ya sende kaçmış olsun tatlım ya fatoşum cevap vermiş senin yerine
sen listeyi güncelliyeceksin ya görmedin o yüzden

Sana diyordum benim göüzmden kaçmış yahuuuu :1ninca:
Hele şu adetin bir gelsin deee,inşallah hayırlısıyla.Ak kara o zaman çıkarSenin yapman gereken pozitif düşünmek şu an için.

Son düzenleme:
su hoşgeldin güzelim,
bitti mi artık adetin, yeni ay yeni umut di mi, ne zaman başlıyorsun çalışmalara, yeni tarihin senin de belli değil herhal,
benim de belli değildi ama smart kendiliğinden ekleyiverdi, bu da bana büyük moral oldu bakalım belki onun eli uğurlu gelir inşallah bu ay, bebiş olmasa bile belki gününde olurum da düzene girerim ben de

olmas da gitti herhal sarmadık galiba biz onu
hiç de anlatmadı

konuya girişi de bir garipti;ben nezakete çok öönem veririm hele ki ilk iletişime...hatta belki frkında olmadan yaptı diye iyi niyetli davrandım ama gitmeyi tercih etti.
Kalan git ;gidene de dur demeyiz yasakkelime

kaydirigubbakcemile3 dün gece geldim kimse yoktu bugün de eve geç gelidm kız napıyorsun bakim pasta yemişsin saçını boyamışsın ohh ne güzel yerimseniben

ee dün gece bende geldim baktım kimse yok gittim sen olmayınca topic sahipsiz kaldııı boshayallersmile

Back
X