Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su hoşgeldin güzelim,
bitti mi artık adetin, yeni ay yeni umut di mi, ne zaman başlıyorsun çalışmalara, yeni tarihin senin de belli değil herhal,
benim de belli değildi ama smart kendiliğinden ekleyiverdi, bu da bana büyük moral oldu bakalım belki onun eli uğurlu gelir inşallah bu ay, bebiş olmasa bile belki gününde olurum da düzene girerim ben de
Hakikaten abartmışlar yani BHcg topiklerini hadi ben başka topiklere girmiyorum pek de giren kişiler bulmakta zorlanmıştır topikleirni hakikaten.yok yok düzeldim şimdi çiğdemi görünce ben de, işte ben biraz takıntılıyım ya illa somut görmem lazım çevremde bildiğim tanıdığım birini kendimi kandırmam için,
ama o hcg topiclerinin hepsi de kilitlenmiş insanlar da hiç okumuyorlar herhalde direk pat diye açıveriyorlar konuları aradığımız topiği bulacağız diye sayfa sayfa dolaşıyoruz biz de
şimdi gördün mü cevabımı smart
hoşbulduk canımcım attım attım merak etme gayet iyiyim reglim bitti zaten :))
şimdi zayıflamaya taktım kafayı artık egzersizlere başlıyorum araştırdım biraz :)) sen nasılsın kaplıcaya gidicektin gittiniz mi?
su hoşgeldin güzelim,
bitti mi artık adetin, yeni ay yeni umut di mi, ne zaman başlıyorsun çalışmalara, yeni tarihin senin de belli değil herhal,
benim de belli değildi ama smart kendiliğinden ekleyiverdi, bu da bana büyük moral oldu bakalım belki onun eli uğurlu gelir inşallah bu ay, bebiş olmasa bile belki gününde olurum da düzene girerim ben de
ee dün gece bende geldim baktım kimse yok gittim sen olmayınca topic sahipsiz kaldııı boshayallersmile
evet evet özlemişim sizleri burda görmeyii:lepi:
yaaaa su regl bittimi inanmıyom yaa 2 günde nasıl bitti hemennnn
kız üstüne görmeyesin ?
hoşbulduk canım valla toplandığınız iyi oldu cumadan beri kimsecikler yoktu kendine gelmiş topik :))
yok canım daha neler :))
opuyorumnanaktan:1hugpuyorumnanaktan
yok kız benim 3 gün sürüyor demiştim cuma oldum bugün 3. gün ve bitti :)) o açıdan şanslıyım yerimseniben
Senin kaç gün sürüyoooduu gülüm yaaa başlamasıyla bitmesi bir :) 3 müydü 5 mi :)
Kaplıca olayımız yattı,gideceğimiz oteldeki kaplıca haremlik selamlıkmış.Biz de sevmeyiz çyle şeyleri.Eşimle yan yana giremedikten sonra ne anlamı var o akdar para dökmenin.Fikrimizi değiştirdik,farklı değerlendirdik hafta sonumuzu :) Sizin nasıl geçti?
ooo en uzun yine benim sürüyomuşşş 7 gün yaaaa ühüüüüü((((((((((((((((((
huuu huuu sekerleerrr toplanmıssınız nıhayet..nasılsınızz??
huuu huuu sekerleerrr toplanmıssınız nıhayet..nasılsınızz??
hoşgeldin canımcımmmm toplandık bugün sonunda sen nasılsın???
Benimde öyle canım üzülme :bbo: Ama ilk 2- max 3 günden sonra varla yok arası oluyor.Zorlamıyor beni.Senin de öyledir muhtemelen.uzun süre olanalrda öyle olurmuş...
3 gün sürüyor canım 3. gün kesilip bitiyor ben yine 1 gün daha bekliyorum ama ondan sonrada hiç gelmiyor..
kaplıca olayı bencede çok saçma iyi yapmışsınız canım başka bir yere gidersiniz..benim haftasonu da güzeldi annemdeydik zaten bol bol dinlendim yemek falan düşünmedim güzeldi olumunekankayizsmile
Sen yarın bizi bırakıp nerelere gidiyorsun :gitme: Ablanın evinde internet yok mu???
Bir hafta çok yaaaaaaaaaaklava:
selam kizlar...nehaber??? yeni hamileler varmi :))