• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy şimdi bewnde hatırladı o ilk gecedeki korkuyu:)) bende kanamam olsu ya öle gün içinde ara ara oldu bende herhalde dedim adet oldum:)) öle geçdi ilk 2 gün sonra anladım adet olmadıgını ama sonrasındada gerçekden de adet olmuşdum yani tatilimiz boşuna geçmişdi:))))

ayyy şimdi bewnde hatırladı o ilk gecedeki korkuyu:)) bende kanamam olsu ya öle gün içinde ara ara oldu bende herhalde dedim adet oldum:)) öle geçdi ilk 2 gün sonra anladım adet olmadıgını ama sonrasındada gerçekden de adet olmuşdum yani tatilimiz boşuna geçmişdi:))))

çok doğru ya hepimiz kendimizi cin zannederiz de o zaman ne kadar saflığımız tutuyo.ama nerden bilecez demi?Ben de kanama seninki gibi ara ara gelmeye devam edince acaba benimki yanlış bi işlem mi yaptı hala bakire olabilir miyim?Bu kan başka bi yerden geliyo olabilir mi diye korkmuştumkaydirigubbakcemile3

çok doğru ya hepimiz kendimizi cin zannederiz de o zaman ne kadar saflığımız tutuyo.ama nerden bilecez demi?Ben de kanama seninki gibi ara ara gelmeye devam edince acaba benimki yanlış bi işlem mi yaptı hala bakire olabilir miyim?Bu kan başka bi yerden geliyo olabilir mi diye korkmuştumkaydirigubbakcemile3

evet canım yaa benimde eşim öle düşünmüşdü çok acaba diyo ben sana zarar mı verdim şimdi düşündükce gülme krizine giriyorum:)))

kızlar ancak gelebildim hoh bi sürü işim vardı selam verip kaçmış gibi oldum ama burdayım

inşallah başka işler çıkmazsa

karnım aç ama hiçbişey yemek istemiyorum ya napcaz sempatiksalakcinni

avril dinliyorum ne güzel söylüyo complicated :lepi:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel.............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu..................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts...............................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Son düzenleme:
Kızlar bugün çok işim var lab.da bütün bilgisayarlara format atmam lazım, iyi bi temizlik istiyolar artık, yeni döneme hazır etmeye çalışıyorum, ara ara girip bakıyorum gene foruma ama gerçekten de kimsecikler yok CADIARZU

ya kısslarr dün akşam eşim canım sen hamilemisin gögüslerin büyümüş dedi:kedi: gerçi ben hiç farketmedim ama bende ümitlenmesin diye saçmalama dedim hamilelikle gögüslerin ne alakası var dedim ancak son aylarda olur olur dedim ama şimdi aklımdan çıkmıyo güya bu ay hiç hesap etmiyecekdim belirti aramayacakdım ama şimdi heyecanlandım yine olabilirmi sizce????

ya kısslarr dün akşam eşim canım sen hamilemisin gögüslerin büyümüş dedi:kedi: gerçi ben hiç farketmedim ama bende ümitlenmesin diye saçmalama dedim hamilelikle gögüslerin ne alakası var dedim ancak son aylarda olur olur dedim ama şimdi aklımdan çıkmıyo güya bu ay hiç hesap etmiyecekdim belirti aramayacakdım ama şimdi heyecanlandım yine olabilirmi sizce????

valla canım sana tavsiyem fazla ümitlenme.....hayal kırıklığı çok kötü bir şey. :1no2:

biliyorum idilim geçen ay ben çok kötü olmuşdum forma bile girmedim bi müddet ama insan umutlanıyo işde ister istemez

Canım ben de aynı durumdaydım....ben de çok ümitlendim mide bulantısı baş dönmesi filan derken hamile olduğuma inanmıştım eşim de öyle....ama malesef adet oldum...

düşünmememiz lazım........olursa olurrrrr olmazsa zamanı değilmiş demekkiii dememiz lazım artık yaaa

burada kar yağıyor kızlar donuyorum

canım hamilelikte büyür ama bu kadar erken olmaması lazım yine de kişiden kişiye değişir tabii ama önce uçları etkilenir.Bu %90 aynıdır kişilerde.Hatta döllenmeden sonraki 1 haftada ilk belirtiyi uçlar verir ki benim de öyle oldu.Büyüme konusuna gelince valla bazıları füze gibi oluyo ilk aylarda diyo ama beni çok etkilemedi 1 beden büyüdüm ve daha yeni.kaç günün var senin?

Canım ben de aynı durumdaydım....ben de çok ümitlendim mide bulantısı baş dönmesi filan derken hamile olduğuma inanmıştım eşim de öyle....ama malesef adet oldum...

düşünmememiz lazım........olursa olurrrrr olmazsa zamanı değilmiş demekkiii dememiz lazım artık yaaa

idil çok komik ama dün akşam rüyamda senin ismini gördüm.biri bana sürekli kızının adını idil bırak diyordu.ne demek bilmiyorum ama bu ay sağlam çalış belki hamiş olabilirsin.:Saruboceq:

canım hamilelikte büyür ama bu kadar erken olmaması lazım yine de kişiden kişiye değişir tabii ama önce uçları etkilenir.Bu %90 aynıdır kişilerde.Hatta döllenmeden sonraki 1 haftada ilk belirtiyi uçlar verir ki benim de öyle oldu.Büyüme konusuna gelince valla bazıları füze gibi oluyo ilk aylarda diyo ama beni çok etkilemedi 1 beden büyüdüm ve daha yeni.kaç günün var senin?

ya canım benim bir haftam var tam her ay ümitlenmim diyom ama ümitleniyorum bide bu ay 8 ayımız oluyo ya 8 ayında hamile kalabilen çok arkadşım var o yüzden ben çok pozitifim aslında ama hayırlısı artık gögüs uçlarım da bişey yok herhalde canım zaten ben büyüdüğünü hissetmedim eşim hissetmiş benden çokk dokunuyo:utangac::utangac:

ayy canım yaa inş daha fazla beklemeyiz gerçi artık diyorum hazyırlı zamanda olsun diye ama insan en kısa zamanda istiyo bakk ipek seni rüyasında bile görmüş belkim güzel haberlerini alırsennn senin günün ne zamandı canım bu arada

Back
X