Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım benim bir haftam var tam her ay ümitlenmim diyom ama ümitleniyorum bide bu ay 8 ayımız oluyo ya 8 ayında hamile kalabilen çok arkadşım var o yüzden ben çok pozitifim aslında ama hayırlısı artık gögüs uçlarım da bişey yok herhalde canım zaten ben büyüdüğünü hissetmedim eşim hissetmiş benden çokk dokunuyo![]()
ya kısslarr dün akşam eşim canım sen hamilemisin gögüslerin büyümüş dedi:kedi: gerçi ben hiç farketmedim ama bende ümitlenmesin diye saçmalama dedim hamilelikle gögüslerin ne alakası var dedim ancak son aylarda olur olur dedim ama şimdi aklımdan çıkmıyo güya bu ay hiç hesap etmiyecekdim belirti aramayacakdım ama şimdi heyecanlandım yine olabilirmi sizce????
idil çok komik ama dün akşam rüyamda senin ismini gördüm.biri bana sürekli kızının adını idil bırak diyordu.ne demek bilmiyorum ama bu ay sağlam çalış belki hamiş olabilirsin.:Saruboceq:
canım genelde kocişler anlıyo benım ıkısınde de test yapmadan bildi eşim :)
sen çok sıcaksın farkettin mi bu ara ne kadar çok uyuyosun pek enerjik değilsin
kokun biraz değişik gibi vs diyodu benim farketmediğim şeyleri anlıyordu tabii herkesde
belirti aynı olmıycağı gibi dışardan farkedilende aynı olmuyo yengem kadının yürüyüşünden
anlar daha kadını haberi yokken falanca hamiel der ve adet olmayınca hamile oldugunu
öğrenir kadın :)
Sen genede ümitlenme hamişsen sanada sürpriz olsun biz hatun milleti herşeyi kontrol
etmek haberdar olmak istiyoruz ama bizede sürprizler lazım canıım dimi ama :)
bu araa dayımın hanımı da 8 haftalık hamişmiş ikimiz birlikte doğurcaz inşallah kaydirigubbakcemile3
tabii o üçüncüyü doğurcak :CüvCüv:
Kızlar ne kahverengi ne kırmızı hepsi gitti bende hiç bişi yok benim durumumla ilgilii fikri olan varmı ?
ayy canım yaa inş daha fazla beklemeyiz gerçi artık diyorum hazyırlı zamanda olsun diye ama insan en kısa zamanda istiyo bakk ipek seni rüyasında bile görmüş belkim güzel haberlerini alırsennn senin günün ne zamandı canım bu arada
selam canlar günümüz aydın haftamız hayırlı olsun.
beni sorarsanız hala beklemedeyim ama eli kulağında. bir de beyaz parçalı akıntım var. yani akıntım sıvı ama içinde beyaz pamukcuk gibi katı bişiler var mantar mı oldum acaba anlamadım. dün gece yarısı bir karın ağrısıyla kalktım isal olmuşumbugün de hafif ateşim var. benden haberler bunlar. karnımda ağrı var ara ara geliyor. kötü bir günümdeyim anlayacağınız...
selam kızlar, nasılsınız malum pazartesi kabusu hepimizde herhal.
Fatoşum adetin hiç böyle 1 gün sürer miydi, istersen bir test yap diyeceğim ama, hem de direk kan testi ne olur ne olmaz ya
ayşe, idil, ipek, cngemn size de merhaba kızlar
ayyy canım yaaa ümitlendirmeyeyim ama ne belkim yerleşme falandır test yapsana canım yaa çok merak eddim bide ben hakketten bu sitedeki herkesin istiyorum hamiş olmasını ama senin de olmanı çok istiyorum kistin vardı ameliyat olacakdım RABBİM inş hiç birşeye gerek kalmadan vermişsir sana bebişini hayırlısı olsun canım inşş
canımsınnnnnnn :1hug:
dün gece kesin regliyim dyip kapatmıştık konuyu ama bgn hiçbiş yokkafam karıştı yine
canımsınnnnnnn :1hug:
dün gece kesin regliyim dyip kapatmıştık konuyu ama bgn hiçbiş yokkafam karıştı yine
idil çok komik ama dün akşam rüyamda senin ismini gördüm.biri bana sürekli kızının adını idil bırak diyordu.ne demek bilmiyorum ama bu ay sağlam çalış belki hamiş olabilirsin.:Saruboceq:
evet canım haklısın ümitlenmicem bu ay çünkü sonra çok üzülüyorum bende eşimde çok üzülüyo ama doktora gidicem by zaten 22 şubata randevu aldım hayırlııs artık inş hiç sorun çıkadan bütün isteyenler hamiş kalır
Kızlar ne kahverengi ne kırmızı hepsi gitti bende hiç bişi yok benim durumumla ilgilii fikri olan varmı ?
ayşe, idil, ipek, cngemn size de merhaba kızlar