• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ayyyy inşallah yerleşmedir canımcım olumunekankayizsmile

yerleşme olamaz tatlım yaa ben çalışma günlerimi biliom 13 gün geçti üstünden çoktan yerleşmesi lazımdı

bugun bekle bakalım tatlım yine tam olarak gelmezse kırmızılar yarın test yap bence tekrar eşinede hediye verirsin ne güzelll ben geçen ay hep öle hayal eddim ama olmamışdı ama inş seninki olur tatlımm

inşAllah yaaa

iyiyim idil ne olsun bende bu ay yeniden bir umut belirdi artık bilmiyorum sonu hayır olsun

neden olmasın yerleşme fatoş, normalde 9-10 günde yerleşiyor diyorlar, daha senin 13 ya geç döllenmeyse,
akşam çiğdemi duydun dr ne demiş ona da geç döllenme olabilir demiş, ki onun gününün üstünden bayağı geçmişti üstelik daha senin günün de yeni geçti

yok asla sürmezdi 1 gün
bide tam gelmediki aslında eşime söz verdim 6 şubata kadar test yapmıcaktım (dogum günü onun) ama 29 unda test yaptım negatifti

ben de heycan yaptım bak şimdi.inşallah karasuyun dediği gibi yerleşme kanamasıdır.:Saruboceq:

neden olmasın yerleşme fatoş, normalde 9-10 günde yerleşiyor diyorlar, daha senin 13 ya geç döllenmeyse,
akşam çiğdemi duydun dr ne demiş ona da geç döllenme olabilir demiş, ki onun gününün üstünden bayağı geçmişti üstelik daha senin günün de yeni geçti

ayyy inşAllah yaaa fisfisfis

olsun bence sen yeniden yap, belki bu yerleşme kanaması olamaz mı yani
sonuçta üç gün geçti 29 undan bu yana

benim yerleşme kanamsı geldikten 12 gün sonra yaptım o zaman çıktı testte

9 .gün yaptıgımda negatif çıkmıştı hemen çıkmıyo yani :)

dünüüüüür beni görmüyorsun... bayanım karasum sen de öyle. ben regl olmadım ama hastayım diyorum.

benim yerleşme kanamsı geldikten 12 gün sonra yaptım o zaman çıktı testte

9 .gün yaptıgımda negatif çıkmıştı hemen çıkmıyo yani :)

kanda çıkması lazım bence.yerleşmeye de başladıysa bebiş kan kendini ele verir ama.CADIARZU

kıslarr ya bak aklıma bi fikir geldi cuma saatlerinde yapılan dualar kabul olumuş ya her cuma birimiz için dua edelim birbirimize eddiğim kabul olur inş olur mu????

kanda çıkması lazım bence.yerleşmeye de başladıysa bebiş kan kendini ele verir ama.CADIARZU

ipekcim uzman tv de kadı doğum doktoru anlatıyordu bi kere adetin geçmesi lazım

çıkmayabilir boş yere testler yaptırmayın diyodu ondan diyorum ben kanda çıkabilri tabii

ama 2 günde bi testi tekrarlaması artıyo mu değr diye bakması gerekicek bu seferde

artmazsa dış gebelik mi çok artarsa mol gebelik mi diye strese gircek böyle şeylere gerek

yok beklesin biraz İnşallah hamişştir ama ya değilse çok kaptırmamalı kendini

kadın milletiyiz biz ne olucağı belli olmaz öyle değil mi ama mucuk :) opuyorumnanaktan

hadi yaaaaa ayyy heyecenalandım valllaaa

inşallah hamişsindir canım ama lütfen çok kaptırma kendini sakin ol opuyorumnanaktan

tmm dır çok kaptırmıyorum zaten beklicem son kararım 6 şubat sengözlerimebaksanab

güzelim varsa da yoksa da bilmek adına,
eğer yoksa fazla geç olmadan dr gideriz, ama varsa gene dr ye gideriz kaydirigubbakcemile3

kafamızı rahatlatmak babında hani yani

Back
X