• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dünüüüüür beni görmüyorsun... bayanım karasum sen de öyle. ben regl olmadım ama hastayım diyorum.

Aşk olsun şekerim görmez olur muyum, gördüm ama çok yoğunum bugün yaa, ilçe formatörü aradı, denetime gelecekmiş bugün yarın, lab.ı bi düzene sokmam lazım, onunla uğraşıyom, geçmiş olsun tatlım, inş. gelmez kırmızılar da boshayallersmile

dünüüüüür beni görmüyorsun... bayanım karasum sen de öyle. ben regl olmadım ama hastayım diyorum.

geldimmm.valla görmedim ne kadar geride kalmışım.yemekteydim iğrençti.ptsinin fix menüsü kuru+pilavbenneyaptımki
neler yaptın nasılsın şekerim?

kızlar selam..
moralim dünden beri çok bozuk test yaptım negatif.
reglim çok gecikti yaa. sizce doktoramı gitmeliim hemen. yada benim hormon için kullandıgım ilaç geciktirmiş olabilirmi sizce...

Kızlaaaaaaaaaaaaaar sanırım benim kociş kafayı yedi bilmiyorumkismile
bu ay benden çok takıldı yumurtlama günüme, ona göre hazırlandı, ben söylemeden kahvesini içti, havuçlarını yedi, hatta bütün haftasonunu internetten yumurta çatladıktan sonra ne kadar yaşar, sperm kaç saatte yumurtaya ulaşır, döllenmden kaç gün sonra beta hcg yükselmeye başlar, rahime yerleşme ne zaman olur, araştırarak geçirdi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Yakında kasıklarıma sancılar giriyo, ateşim yükseldi, reglim gecikti derse hiç şaşmicam yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nerdeyse benim yerime o doğuracak yaaa :sm_cool:

geldimmm.valla görmedim ne kadar geride kalmışım.yemekteydim iğrençti.ptsinin fix menüsü kuru+pilavbenneyaptımki
neler yaptın nasılsın şekerim?

ya ipek aplacım ya benimde yemeke gitmemle gelmem bir oldu

bezelye pilav mercimek ıyyy nası pişriolarsa o kadar kötü kokuyo ki

bi portakal aldım geldim napim :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

kızlar selam..
reglim çok gecikti yaa. sizce doktoramı gitmeliim hemen. yada benim hormon için kullandıgım ilaç geciktirmiş olabilirmi sizce...

Tatlım kaçıncı günün bugün, çok geçmediyse bir iki gün daha bekle, yine olmazsan doktora git bence :teselli: üzülme ama hayırlısı neyse o olsun inş. :teselli:

ya ipek aplacım ya benimde yemeke gitmemle gelmem bir oldu

bezelye pilav mercimek ıyyy nası pişriolarsa o kadar kötü kokuyo ki

bi portakal aldım geldim napim :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ben evden takviye yapıyorum sen bişey getirmiyo musun?bak bugün neler var evden gelenlerden:
sabah 1 bardak süt,kibrit kutusundan büyük peynir,bal.
arada 1 portakal(önceden 3-4 tane yerdim yasak geldi 1 e indirdim ama çok acı çekiyorum)
1 armut yicem birazdan,sonra 3 gibi 1 elma yicem.
badem vs çerez yiyorum ama hergün değil gün aşırı.her gün aynı meyveyi yemiyorum ama portakal elma sabit çok seviyorum.önceden var ya nasıl yerdim şimdi yememek zor oluyo ama napım.Bitki çayları imdadıma yetişiyo,3 şeker atıyorum biraz kesiyo iştahımı.(armut diyince dayanamadım bu arada başladım yemeğekaydirigubbakcemile3)

bu ay benden çok takıldı yumurtlama günüme, ona göre hazırlandı, ben söylemeden kahvesini içti, havuçlarını yedi, hatta bütün haftasonunu internetten yumurta çatladıktan sonra ne kadar yaşar, sperm kaç saatte yumurtaya ulaşır, döllenmden kaç gün sonra beta hcg yükselmeye başlar, rahime yerleşme ne zaman olur, araştırarak geçirdi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Yakında kasıklarıma sancılar giriyo, ateşim yükseldi, reglim gecikti derse hiç şaşmicam yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:bu gece kurtulamazsın o zaman şekerim kocişinin ellerinden:hulya:

kızlar selam..

kimyasal olan herşeyin bi yan etkisi var canım.bekle biraz daha dicem ama baya geçti diyosun.önemli bişey yoktur da yine de gitmek lazım tabiiyerimseniben

Tatlım kaçıncı günün bugün, çok geçmediyse bir iki gün daha bekle, yine olmazsan doktora git bence :teselli: üzülme ama hayırlısı neyse o olsun inş. :teselli:

6 gün oldu canım ya.bide cok streliyim ya gecikti diye. aglıyom devamlı

ayy yazık yaa eşlerimizede belli etmemeye çalışsalarda onlar da çok istiyo aslındaa

kimyasal olan herşeyin bi yan etkisi var canım.bekle biraz daha dicem ama baya geçti diyosun.önemli bişey yoktur da yine de gitmek lazım tabiiyerimseniben

ilacımda bitti zaten.yani 2 gün daha bekleyim. sonra bana doktor yolu gözükecek gene.

Selamlar cümleten :lepi:
çoook çalışıyorum
maaş verilcek bugün
aksi gibi program bozuldu
giriş çıkışları veren parmak basma programı var bizde
cuma cumt pazar günlerinin kayıtları gitmiş
sabah beri onlarla uğraşıyorum kafayı yicem
siz napıyosunuz hemile var mı hemile hemile sositososito

amorrrrrrrrrrrrrrrr kuşum burdamıydın sen
ben anca gelebildim ama fazla kalamıcam
zamları bekliyom
ona göre maaşları hesaplıcam dağıtcam
oğlum evde yalnız
bi an önce çıkmam lazım

:roflol::roflol:bu gece kurtulamazsın o zaman şekerim kocişinin ellerinden:hulya:

Kız zaten kaç gündür hiç ara vermedik ki coştu resmen adam yaa, cumadan beri aralıksız çalışıyoz, bugün de çalışacaz, hatta çalıştıktan sonra yastığımı belimin altına yerleştirip sarılıp yatıyo yanımda, benim dayanamayıp kalkacağımı bildiği için yanımdan ayrılmıyo, birlikte yatıp uyuyoruz, çok güsel oluyo boshayallersmileDün gece de çalıştık, biraz yanımda yattı, sonra kalktı duşunu aldı, bana duş aldırmadı sabah alırsın diye, sabah da kalktık ben duşumu alırken kahvaltımızı hazırladı, pamuk gibi bugünlerde, hiç üzmüyo beni süper yaa boshayallersmile

ben evden takviye yapıyorum sen bişey getirmiyo musun?bak bugün neler var evden gelenlerden:
sabah 1 bardak süt,kibrit kutusundan büyük peynir,bal.
arada 1 portakal(önceden 3-4 tane yerdim yasak geldi 1 e indirdim ama çok acı çekiyorum)
1 armut yicem birazdan,sonra 3 gibi 1 elma yicem.
badem vs çerez yiyorum ama hergün değil gün aşırı.her gün aynı meyveyi yemiyorum ama portakal elma sabit çok seviyorum.önceden var ya nasıl yerdim şimdi yememek zor oluyo ama napım.Bitki çayları imdadıma yetişiyo,3 şeker atıyorum biraz kesiyo iştahımı.(armut diyince dayanamadım bu arada başladım yemeğekaydirigubbakcemile3)

bende meyve ve kraker getiriyorum aslu-ında yeşiilik salata yapıp getirmeyi düşünüyorum

hatta bugun yetişsem yapıcaktım ama napsam ya bende kahvaltılık mı getirsem evden

gerçekten aç kalıyorum yoksa süt bende çok gaz yapıyo onun için iş yerinde içmiyorum

akşam eve gidince içiyorum :kedi: Annem siyah kuru üzüm almış bana verdi dün iş yerinde

atıştır kan yapar hem faydalı diye o var yanımda bugünki nevalem işte

kraker portakal kuru üzüm başka bişey yok yiycek hoş yiyesimde yok karnımda aç

bu arada hamişlere bitki çayı yasak değil mi ya ben yeşilçay ve rezene içiyodum

bıraktım nerden duymuştum hatırlamıyomda CADIARZU

şeeyyy kızlar sizi amorla tanıştırdım mıydı CADIARZU
kızlar bu amor.. siteden arkdaşım benim kardeşim sayılır saolsun birbirimize çok destek olduk 2yıldır
amorr bunlarda bizim kızlar hepsiyle 1aydır tanışıyoruz ama maşallah sanki seneler geçmiş
çok seviyorum hepsini sırnaşık şey

Kız zaten kaç gündür hiç ara vermedik ki coştu resmen adam yaa, cumadan beri aralıksız çalışıyoz, bugün de çalışacaz, hatta çalıştıktan sonra yastığımı belimin altına yerleştirip sarılıp yatıyo yanımda, benim dayanamayıp kalkacağımı bildiği için yanımdan ayrılmıyo, birlikte yatıp uyuyoruz, çok güsel oluyo boshayallersmileDün gece de çalıştık, biraz yanımda yattı, sonra kalktı duşunu aldı, bana duş aldırmadı sabah alırsın diye, sabah da kalktık ben duşumu alırken kahvaltımızı hazırladı, pamuk gibi bugünlerde, hiç üzmüyo beni süper yaa boshayallersmile

Alla alla kız kafam almıyo ya biz yaşlandık ya da siz çok iştahlı bilemedimkaydirigubbakcemile3 nasıl canınız istiyo bu bir,ikinci duş olayı zaten beni öldürüyo nasıl gözünüz yiyo.ikinizde de bu ihtiras varken sıra sıra bebişler sizi bekliyo şekerim haberim olsun.kaydirigubbakcemile3

6 gün oldu canım ya.bide cok streliyim ya gecikti diye. aglıyom devamlı

Canım benim geleceği varsa da stresten daha da ileri atarsın sen böyle, yapma ama nolur, testte negatif çıkmış ya, hamile olmadığını düşün, ümidini tamamen kes, kafan rahatlasın, bidahaki ayın çalışmalarına odaklan, bu ayı çıkar kafandan bak nasıl geliyo kırmızılar yerimseniben
Gelmezse, yani geç döllenme falan varsa da sürpriz olsun yerimseniben

Alla alla kız kafam almıyo ya biz yaşlandık ya da siz çok iştahlı bilemedimkaydirigubbakcemile3 nasıl canınız istiyo bu bir,ikinci duş olayı zaten beni öldürüyo nasıl gözünüz yiyo.ikinizde de bu ihtiras varken sıra sıra bebişler sizi bekliyo şekerim haberim olsun.kaydirigubbakcemile3

Valla kocişte bu heves olmasa ben bukadar sıkı çalışmaya gelemem aslında ama onu kıramıyorum, bazen saçlarımı bahane ediyorum, yıkayınca fönü bozulacak bari iki gün dayansın diyorum, o bile engel olmuyo, yine yapacağını yapıyo, banyodan sonra düzleştiriciyi alıp geliyo yanıma kaydirigubbakcemile3 ,
saçlarımı düzleştirmeye bile razı düşün artık kaydirigubbakcemile3

Back
X