• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şeeyyy kızlar sizi amorla tanıştırdım mıydı CADIARZU
kızlar bu amor.. siteden arkdaşım benim kardeşim sayılır saolsun birbirimize çok destek olduk 2yıldır
amorr bunlarda bizim kızlar hepsiyle 1aydır tanışıyoruz ama maşallah sanki seneler geçmiş
çok seviyorum hepsini sırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bende meyve ve kraker getiriyorum aslu-ında yeşiilik salata yapıp getirmeyi düşünüyorum

hatta bugun yetişsem yapıcaktım ama napsam ya bende kahvaltılık mı getirsem evden

gerçekten aç kalıyorum yoksa süt bende çok gaz yapıyo onun için iş yerinde içmiyorum

akşam eve gidince içiyorum :kedi: Annem siyah kuru üzüm almış bana verdi dün iş yerinde

atıştır kan yapar hem faydalı diye o var yanımda bugünki nevalem işte

kraker portakal kuru üzüm başka bişey yok yiycek hoş yiyesimde yok karnımda aç

bu arada hamişlere bitki çayı yasak değil mi ya ben yeşilçay ve rezene içiyodum

bıraktım nerden duymuştum hatırlamıyomda CADIARZU

şimdi kısaca şöyle toplayım:getir evden neden getirmiyosun sabah çok önemli.süt bende de ilk zamanlar acaip gaz yapıyordu sonra düzene girdi ama pınar ın laktozsuz sütleri var onlardan iç.ben kalsiyum fazlası olan sütlerden içiyorum.1 lt de sadece 45 kuruş fazla diğerine göre.bir de bence sütü akşam içme kilo yapar ben sabahları içiyorum ve light içiyorum 0 yağlı.bitki çayları çok dikkat etmek lazım bilmedik şeyleri içmemek lazım.dün tansaşta karışık bitki çayında indirim vardı 4,50 den 1,5 a inmiş alayım dedim içinde yok yok oğul otu,melissa bilmem ne bilmem ne.ben bunlardan ziyada tatlı yumuşak şeyler içiyorum "doğadan" ın çayları çok güzel,mesela :tarçın,elma,yeşil çay,zencefil içtim geçen hastayken,rezene içiyorum yemekten sonra midemi sakinleştiriyo.bilmedik şeyler içmiyorum ben de.ama ilk aylarda dikkatli olmak lazım.bu bebişler her şeyden nem kapıyolar.

Selamlar cümleten :lepi:
çoook çalışıyorum
maaş verilcek bugün
aksi gibi program bozuldu
giriş çıkışları veren parmak basma programı var bizde
cuma cumt pazar günlerinin kayıtları gitmiş
sabah beri onlarla uğraşıyorum kafayı yicem
siz napıyosunuz hemile var mı hemile hemile sositososito

hoşgeldiniz efemm :)

hamiş yok şu an ama the_fts den şüpheleniyoz bakalım :D

Kız zaten kaç gündür hiç ara vermedik ki coştu resmen adam yaa, cumadan beri aralıksız çalışıyoz, bugün de çalışacaz, hatta çalıştıktan sonra yastığımı belimin altına yerleştirip sarılıp yatıyo yanımda, benim dayanamayıp kalkacağımı bildiği için yanımdan ayrılmıyo, birlikte yatıp uyuyoruz, çok güsel oluyo boshayallersmileDün gece de çalıştık, biraz yanımda yattı, sonra kalktı duşunu aldı, bana duş aldırmadı sabah alırsın diye, sabah da kalktık ben duşumu alırken kahvaltımızı hazırladı, pamuk gibi bugünlerde, hiç üzmüyo beni süper yaa boshayallersmile

karasu ya sen bunları anlattıkça eski günleimiz geliyo aklıma eski derken 1,5 ay öncesi

felan hamiş olmadan önce ne güzel bizde aynı öyle idik ama şimdi böyle olduk guclubacismile

çoook çalışıyorum
maaş verilcek bugün

hoş geldin berennna.s.

çoook çalışıyorum
maaş verilcek bugün

hoşgeldin tatlımmm

karasu ya sen bunları anlattıkça eski günleimiz geliyo aklıma eski derken 1,5 ay öncesi
felan hamiş olmadan önce ne güzel bizde aynı öyle idik ama şimdi böyle olduk guclubacismile

Ay inşallah ben de bigün sizin gibim olcem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

şimdi kısaca şöyle toplayım:getir evden neden getirmiyosun sabah çok önemli.süt bende de ilk zamanlar acaip gaz yapıyordu sonra düzene girdi ama pınar ın laktozsuz sütleri var onlardan iç.ben kalsiyum fazlası olan sütlerden içiyorum.1 lt de sadece 45 kuruş fazla diğerine göre.bir de bence sütü akşam içme kilo yapar ben sabahları içiyorum ve light içiyorum 0 yağlı.bitki çayları çok dikkat etmek lazım bilmedik şeyleri içmemek lazım.dün tansaşta karışık bitki çayında indirim vardı 4,50 den 1,5 a inmiş alayım dedim içinde yok yok oğul otu,melissa bilmem ne bilmem ne.ben bunlardan ziyada tatlı yumuşak şeyler içiyorum "doğadan" ın çayları çok güzel,mesela :tarçın,elma,yeşil çay,zencefil içtim geçen hastayken,rezene içiyorum yemekten sonra midemi sakinleştiriyo.bilmedik şeyler içmiyorum ben de.ama ilk aylarda dikkatli olmak lazım.bu bebişler her şeyden nem kapıyolar.

hadi yaa sütü akşam içince kilo mu yapıyo bilmiyodum valla hee bitki çayı için bende

doğadan alıyorum gerçekten iyi e o zaman ben pınar süt alayım laktozsuz öyle

yapayım dimi ama seninde dediğin gibi ilk aylar bebişler herşeyden nem kapıyor

onun için 12, hafta bitene kadar içmeyim ben bitki çayı fln yada yarın doktora gidicem

randevu aldım yarın sorarım zencefil çayının tadı nasıl güzel değildir içemem diye

almadım..ya evden neden getirmiyorum sanırım tembellik eidyorum nası taşıycm fln diye

getiriym bundan sonra kuruyemiş de yiyim ay çok açım ya ama midem bulanıyo bilmiyorumkismile

hadi yaa sütü akşam içince kilo mu yapıyo bilmiyodum valla hee bitki çayı için bende

doğadan alıyorum gerçekten iyi e o zaman ben pınar süt alayım laktozsuz öyle

yapayım dimi ama seninde dediğin gibi ilk aylar bebişler herşeyden nem kapıyor

onun için 12, hafta bitene kadar içmeyim ben bitki çayı fln yada yarın doktora gidicem

randevu aldım yarın sorarım zencefil çayının tadı nasıl güzel değildir içemem diye

almadım..ya evden neden getirmiyorum sanırım tembellik eidyorum nası taşıycm fln diye

getiriym bundan sonra kuruyemiş de yiyim ay çok açım ya ama midem bulanıyo bilmiyorumkismile

ben hasta oldum diye içtim limonlu zencefil liptonun fena değildi.benim tatlı yemem yasak ama çok istiyorum işte,bu çaylara 3şeker atınca tatlı ihtiyacımı bastırıyo biraz.ama gaz için laktozsuz dene hele light olmayanı asla içme bence yeterince yağ alıyosun zaten sütün yağı eksik kalsın.

Ay inşallah ben de bigün sizin gibim olcem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yok kız gör kısa zamanda bu sitede kızlarrrr çok bulanıyorum diceksin.sizde bu iştah varken merak etme yakındır:ecrin_bebek:

yok kız gör kısa zamanda bu sitede kızlarrrr çok bulanıyorum diceksin.sizde bu iştah varken merak etme yakındır:ecrin_bebek:

ay inşallah canım yaa :Saruboceq: ağzından bal damlıyo valla boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

ben hasta oldum diye içtim limonlu zencefil liptonun fena değildi.benim tatlı yemem yasak ama çok istiyorum işte,bu çaylara 3şeker atınca tatlı ihtiyacımı bastırıyo biraz.ama gaz için laktozsuz dene hele light olmayanı asla içme bence yeterince yağ alıyosun zaten sütün yağı eksik kalsın.

ya laktozsuz yağsız light fln o zaman sütün doğal yapsı bozulmuş olmuyo mu

o benim kafama takılıyo bilmiyorumkismile

ya laktozsuz yağsız light fln o zaman sütün doğal yapsı bozulmuş olmuyo mu

o benim kafama takılıyo bilmiyorumkismile

light herşeyde var zaten yağı alınmış oluyo.benim de kafamı karıştırmakla birlikte bana o zaman dr demişti miden bulanıyosa light iç diye.öyle bişey olsa mutlak uyarı yaparlardı bence.ayrıca light ve laktozsuz sütü alırken arkasında besin değerlerini diğer sütlerler kıyasla aynı sadece yağ oranı düşük.ben pınarı seçene kadar hepsini denedim.içim berbat bi kere.pınar dene istersen bi de.

light herşeyde var zaten yağı alınmış oluyo.benim de kafamı karıştırmakla birlikte bana o zaman dr demişti miden bulanıyosa light iç diye.öyle bişey olsa mutlak uyarı yaparlardı bence.ayrıca light ve laktozsuz sütü alırken arkasında besin değerlerini diğer sütlerler kıyasla aynı sadece yağ oranı düşük.ben pınarı seçene kadar hepsini denedim.içim berbat bi kere.pınar dene istersen bi de.

tmm pınar alırım bu akşam eve giderkene :)

Kızlar spermin içeri girdikten sonra yumurtaya ulaşıncaya kadar alacağı yol yaklaşık 15-20 cm. imiş ama bu uzunluk spermin büyüklüğünün yaklaşık 3000 katıymış biliyor muydunuz? Kocişim araştırırken öğrendi hafta sonu yerimseniben
Yazık bu spermciklere yaa, nasıl dayanıyolar okadar yola bilmiyorumkismile
Gerçi belli ki bizimkiler dayanamıyo, yolda birer ikişer dökülüyolar galiba bilmiyorumkismile bitürlü tutturamadığımıza göre kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar spermin içeri girdikten sonra yumurtaya ulaşıncaya kadar alacağı yol yaklaşık 15-20 cm. imiş ama bu uzunluk spermin büyüklüğünün yaklaşık 3000 katıymış biliyor muydunuz? Kocişim araştırırken öğrendi hafta sonu yerimseniben
Yazık bu spermciklere yaa, nasıl dayanıyolar okadar yola bilmiyorumkismile
Gerçi belli ki bizimkiler dayanamıyo, yolda birer ikişer dökülüyolar galiba bilmiyorumkismile bitürlü tutturamadığımıza göre kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet canım gerçektende çok yol alıyorlar ama spermezoitlerin kuyrukları onlara gerçekten
çok sürat kazandırıyo yolun uzunluğu değilde çetrefilliği spermleri henüz yolda ilerlerken
eliyor maalesef.Çünkü spermleri öldürücü veya hızını yavaşlatıcı bazı faktörler yumurtaya
ulaşmasını engelliyor yumurtaya ulaşsa bile yumurtanın onu içine kabul etmesi için sadece bir kere açtığı bir yer var spermin orayı bulması ve girmesi gerekiyo yumurtaya girdikten sonrada önce kuyruğundan kurtuluo sonrada baş kısmında taşıdığı genetik hazineyi yumurtaya bırakıyo böylece döllenme gerçekleşmiş oluyo :)

he gider giderde yumurtaya giremezse oracıkta ölüyo spermcikler

Back
X