• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım gerçektende çok yol alıyorlar ama spermezoitlerin kuyrukları onlara gerçekten
çok sürat kazandırıyo yolun uzunluğu değilde çetrefilliği spermleri henüz yolda ilerlerken
eliyor maalesef.Çünkü spermleri öldürücü veya hızını yavaşlatıcı bazı faktörler yumurtaya
ulaşmasını engelliyor yumurtaya ulaşsa bile yumurtanın onu içine kabul etmesi için sadece bir kere açtığı bir yer var spermin orayı bulması ve girmesi gerekiyo yumurtaya girdikten sonrada önce kuyruğundan kurtuluo sonrada baş kısmında taşıdığı genetik hazineyi yumurtaya bırakıyo böylece döllenme gerçekleşmiş oluyo :)

he gider giderde yumurtaya giremezse oracıkta ölüyo spermcikler

Yazık valla yaa :çok üzgünüm: onların işi bizimkinden daha zor valla Allah kolaylık versin kocişimin savaşçılarına :Saruboceq:

evet canım gerçektende çok yol alıyorlar ama spermezoitlerin kuyrukları onlara gerçekten
çok sürat kazandırıyo yolun uzunluğu değilde çetrefilliği spermleri henüz yolda ilerlerken
eliyor maalesef.Çünkü spermleri öldürücü veya hızını yavaşlatıcı bazı faktörler yumurtaya
ulaşmasını engelliyor yumurtaya ulaşsa bile yumurtanın onu içine kabul etmesi için sadece bir kere açtığı bir yer var spermin orayı bulması ve girmesi gerekiyo yumurtaya girdikten sonrada önce kuyruğundan kurtuluo sonrada baş kısmında taşıdığı genetik hazineyi yumurtaya bırakıyo böylece döllenme gerçekleşmiş oluyo :)

he gider giderde yumurtaya giremezse oracıkta ölüyo spermcikler

aa ben bunlatı bilmiyordum kıss yolu da uzun bide tam varmışken içeri giremezlersee ayyyy girsinler yaaaa

Kızlar ben çıkıyorum, hastaneye gidiyorum bebiş görmeye, kuzenim doğum yaptı da bu sabah, darısı başımıza inş. bayanssulusmile
kendinize iyi bakın, yarın görüşmek üzere, öptüm kocaman opuyorumnanaktan

aa ben bunlatı bilmiyordum kıss yolu da uzun bide tam varmışken içeri giremezlersee ayyyy girsinler yaaaa

Valla yumurtama kızmaya başladım şimdi, naz yapmanın sırası mı canım, yazık okadar yolu ne sıkıntılarla aşmışlar, azıcık açıverse ölür mü sanki :oklava:

yok beee tatlım bi kaç defa daha sordum ama görmedin merak ediodum ne iş yaptıgını

makina mühendisiyim ben, gıdayla hiç alakam yok.ama olsun isterdim gıdada çalışan arkadaşlar var buda eti de besleniyolar valla.düşünsene hattan sıcak çikolata akıyo atıyosun azına falan.aklinialirimsmile

Kızlar ben çıkıyorum, hastaneye gidiyorum bebiş görmeye, kuzenim doğum yaptı da bu sabah, darısı başımıza inş. bayanssulusmile
kendinize iyi bakın, yarın görüşmek üzere, öptüm kocaman opuyorumnanaktan

hayırlı olsun neyi var bi de ismi ne olacak deyiver de öle git:hulya:

makina mühendisiyim ben, gıdayla hiç alakam yok.ama olsun isterdim gıdada çalışan arkadaşlar var buda eti de besleniyolar valla.düşünsene hattan sıcak çikolata akıyo atıyosun azına falan.aklinialirimsmile

offffffffffff düşünemiyorum bile şakkıdı
fabrikada falanmısın peki ayy senin meslek hamişlik için zor degilmi allah kolaylık versin canımcım

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel.............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu..................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts...............................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

offffffffffff düşünemiyorum bile şakkıdı
fabrikada falanmısın peki ayy senin meslek hamişlik için zor degilmi allah kolaylık versin canımcım

evet fabrikadayım.zor olmaz mı ya bi de bana sor.hele ilk aylar görmeliydin halimi.arkadaşlar şimdi biraz destek oluyo da bazı şeyleri yapmıyorum.ama tabii özel sektör.hamile kal gör bak masa başı bile işkence olacak.evinde elinde kumanda battaniye altında olmak istiyceksin.

KIZLAR HOŞBULDUK GEÇ OLDU AMA ANCA VALLA
KUSURABAKMAYIN ÇOK KARIŞIK MASAM BAKAMIYORUM :bbo:
NE BU BU AY DURDU HAMıLELER YOK
FATOŞŞ GECıKTıMı ADETıN YAVRUCUM

EVET KULLANIYORUM
YAKTIM SıGARAYI AMA ıÇEMEDıM
AÇ KARNINA GıTMıYO MERET bilmiyorumkismile

Pre~Seed
Kişisel Nemlendirici

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
-alıntı-

Back
X