• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ahhhhh Fatoşum aaahhh...Dedim sana artık düşünme;oldu bitecek yenisine başlayacaksın diye ;ama yokluğumda hemen hayal dünyasına girivermişsiniz :oklava:
Neyse ki çok bekletmedi bu kez seni...

3 MART bomban süper oalcak inşallah :)

Bu arada sayfalarda oba_çiğdemi görmedim testten haber vermedi daha değil mi?

Su'cum akşama erkenden uyuyacak mı bakalım kocişin ; dün azarı yemişsin okudum ohaoldumsmile

makina mühendisiyim ben, gıdayla hiç alakam yok.ama olsun isterdim gıdada çalışan arkadaşlar var buda eti de besleniyolar valla.düşünsene hattan sıcak çikolata akıyo atıyosun azına falan.aklinialirimsmile

ay evet gıda sektöründe çalıştım muhteşem bişey herkese tavsiye ederim aklinialirimsmile

ama kilo aldırıyo tek kötü yönü bu

aa ben bunlatı bilmiyordum kıss yolu da uzun bide tam varmışken içeri giremezlersee ayyyy girsinler yaaaa

inşallah girerler tabii :) daha neler var ya ben küçükken şimdikinden daha meraklıydım
orta 1 e gidiyodum merak ettimdi ansiklopediden okumuştum sadece bunlar kalmış
aklımda he bide bi resim var aklıma gelen böyle döllenmiş yumurtanın rahime doğru
ilerleyiişi fln onu da gösteriyodu

Yazık valla yaa :çok üzgünüm: onların işi bizimkinden daha zor valla Allah kolaylık versin kocişimin savaşçılarına :Saruboceq:

hahah savaşçı mı çok kömük bi tabir olmuş kız kaydirigubbakcemile3

yusufunuzu da Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah :)

Ahhhhh Fatoşum aaahhh...Dedim sana artık düşünme;oldu bitecek yenisine başlayacaksın diye ;ama yokluğumda hemen hayal dünyasına girivermişsiniz :oklava:
Neyse ki çok bekletmedi bu kez seni...

3 MART bomban süper oalcak inşallah :)

Bu arada sayfalarda oba_çiğdemi görmedim testten haber vermedi daha değil mi?

oba gelmedi ewet.

hayal işte yawww dedim ama smmart çakar kafama :oklava: bilmiyorumkismile

çok şükür gözün aydın canım en azından geciktirmedi bu seferrr

canım benim üzülme tamam mı bak en azından stres olmadın zamanında geldi sayılır çok gecikmedi :teselli:

üzülmüyorum kızlar mutluyum aksinede sancım çoooooook :gitme:

Su'cum akşama erkenden uyuyacak mı bakalım kocişin ; dün azarı yemişsin okudum ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 evet kız sorma :)) yalnız bu akşam ben ondan önce uyurum çünkü spora başladım ya her yerim tutuldu çok yoruldum kaydirigubbakcemile3

ay yok açlığa daha fazla dayanamadım ve ızgara tavuklu salata söyledim muhteşem lezzetli bişeymiş

porsiyonlarınız nasıl doyururmu bakın çok açım valla he dedim telefonda kız gülüyo doyarsınzı fln

diyo harbiden bitiremiycem galiba doydum hamdolsun

Fıstık se nasılsın iyi misin canım :)

çok iyiyimde bi yemek geklmiş iş yerine öğğğ ığğğ öyle bişey yani yiyemedim
o da yetmiyomuş gibi kokusu öyle fenaydı ki bütün yemek yeme isteğim gitti aç ve bitap
bir şekilde yayılmış oturuyodum daha fazla dayanamadım deminde yazdığım gibi
aradım salata söyledim ya kendiem geldim enerjik oldum bi anda yemek gibisi var mı ya
cumartesi çok rahatszıdım akşama kadar yattım ama şu an iyiyim sanırım :) yarında
doktordan randevu aldım bebeişe bakcez ayy inşallah atıyodur kalbi Allah ımmmm
bu arada smartcım
hoşgeldin sen naıslsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yok kız kendim yapıyorum :)) sabah 40 dk pilates bir saat sonra da callenetics egzersizleri ama çok zor :))

Eğer devamını getirebilirsen çok iyi...
Birazcık da porsiyonlarını küçültürsen olur bu iş zaten kilo fazlan yok gibi biişey;hemen istediğin forma girersin.

çok iyiyimde bi yemek geklmiş iş yerine öğğğ ığğğ öyle bişey yani yiyemedim
o da yetmiyomuş gibi kokusu öyle fenaydı ki bütün yemek yeme isteğim gitti aç ve bitap
bir şekilde yayılmış oturuyodum daha fazla dayanamadım deminde yazdığım gibi
aradım salata söyledim ya kendiem geldim enerjik oldum bi anda yemek gibisi var mı ya
cumartesi çok rahatszıdım akşama kadar yattım ama şu an iyiyim sanırım :) yarında
doktordan randevu aldım bebeişe bakcez ayy inşallah atıyodur kalbi Allah ımmmm
bu arada smartcım
hoşgeldin sen naıslsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Geçen hafta da pizzayı götürmüşsün okudum naniknanik Takip ediyorum yazılanları;haberi yok sanma delikafadulden

Afiyet olsun canım ya;benim de canım çekti şimdi;ohhh misss....Büyükmüş salata tabağı;olsun acele etme gün uzun ara ara atarsın ağzına hepsi hemen biteek diye bişey yok ve tabi dökmek de yok! cokacimcoook

A,bi de beni sormuşsun;eh işte!!!diyeyyim..... :S

Back
X