• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iiii canım sen nasılsın
ne olsun kızlarla kaynatıyoz burda artık aştık valla ilk gece muhabbetlerine kadar vardırdır işi

ıyıyım bende işte tatlım yenı aya gırdık yenı umutlar var bakalım hayırlısı artık evet okudum canım bıraz masallah yanı

kızlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz için inanınki üzgün değilim hatta mutluyum ki bekletmedi geldi :lepi:
şuan tek düşünce sancılarım biraz uzanacam boshayallersmile

zehselim sen bi dene eğer olumluysa sonuç ben de alırım.Hani yanlış anlamaa seni deneme tahtası olarak kullanka değil amacım :(((( Ama ben deişime çookk kapalıyımdır yaaaaa! :(

Öpüyorum hepinizi...En acillinden kaçmalıyım.

su canım şimdi diyetin üztüne ii olmıycak ama verdiğin tairfi yaptım çok güzel olduuu
bide ayşenin eklediği gibi limon kabuğu rendeledim içine cokacimcoook

yaptın mı kız çok sevindim :) ohh ne güzel afiyet olsun arada bir yaparsın..

ben de kilo verince yaparım artık ödül olarak :))

Geçen hafta da pizzayı götürmüşsün okudum naniknanik Takip ediyorum yazılanları;haberi yok sanma delikafadulden

Afiyet olsun canım ya;benim de canım çekti şimdi;ohhh misss....Büyükmüş salata tabağı;olsun acele etme gün uzun ara ara atarsın ağzına hepsi hemen biteek diye bişey yok ve tabi dökmek de yok! cokacimcoook
A,bi de beni sormuşsun;eh işte!!!diyeyyim..... :S

ayy eveet nası yedim onu ama varya ertesi gün nerdeyse hiçbişey yiyemedim öyle bi
ruhen doyurmuş beni yani eheheh...yok yok döker miyim saat 6 da ilaç alıcam
ben o zamana kadar milyonkere acıkmış olurum zaten kalan salatamı yer hapımı içerim
ya bi de ipekinde dediği gibi evden getiricem bi dahakine İNŞALLAH

ay gene ben geldimmmmmm
HOŞGELDİN :)

yaptın mı kız çok sevindim :) ohh ne güzel afiyet olsun arada bir yaparsın..

ben de kilo verince yaparım artık ödül olarak :))

sağol canımmmm
valla herkez nasiplendi tatlımdan bitti diye gene yapcaktımda kociş evdeydi rahat bırakmadı ki yapıyıımdelikafadulden

ıyıyım bende işte tatlım yenı aya gırdık yenı umutlar var bakalım hayırlısı artık evet okudum canım bıraz masallah yanı

valla canım umutlanmıyorum deyene inanma mesela bana
ben hiç hesap yapmadım oluruna bıraktım bu ay
her zamanki ilişkiler oldu kocamlada ama adet yaklaşınca ister istemez tuttumu acaba diye düşünüyorsun engel olamıyorum kendimeee

zehselim sen bi dene eğer olumluysa sonuç ben de alırım.Hani yanlış anlamaa seni deneme tahtası olarak kullanka değil amacım :(((( Ama ben deişime çookk kapalıyımdır yaaaaa! :(

Öpüyorum hepinizi...En acillinden kaçmalıyım.

ınsallah bakalım canım güzel sonuçlar alabılırım haberdar ederım senı görüşürüz canım

fatoş ve su özdek kırmızı kartı görmüşsünüz arkadaşlarım:teselli: yola hayırlısı diye çıkmıştık herşeyin hayırlısı arkadaşlarolumunekankayizsmile

yapalım tatlım yapalım verelim şu kiloları vallaa

ayy işallah kızz :))

fatoş ve su özdek kırmızı kartı görmüşsünüz arkadaşlarım:teselli: yola hayırlısı diye çıkmıştık herşeyin hayırlısı arkadaşlarolumunekankayizsmile

evet canım maalesef yine gördük ama yapacak bir şey yok dediğin gibi hayırlısı olsun sağol sizden güzel haberler bekliyoruz artık :1hug:

Back
X