• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Son düzenleme:
canım iyi sayılırım canım ya. denk gelmiyoz bayadır. ya biliyormusun gecenlerde kar yagınca sen aklıma geldin . naptın kıbrısa döndünmü.
erzurumdaydınız galiba nasıl kar görebildinmi diye aklımda kaldı :)))

canım pardon çok geç cevap vermek zorunda kaldım eşimin bir işi varmış kaldırdı beni bilgisayarın başından :sinifsinif: evet maalesef ben giremyordum ne zamndır..aa gercekten mi çok sevndm aklına gelmene saolasın canım benm..yok elazıg dayız.karı gördüm ve çok sevindim :sm_cool:

şuan öyle kötüyümki anlatamam kızlarr..şu face cıkaranları varya:oklava:ne kadar arkadaşım varsa hepsi orda ve şuson 3 4 aydır herkez doğum yapmış ve bebeklerinin resmi var.yani kıskanmak istemiyorum ama elimde değil..4 yıldır beklemekten artık usandım benim meleklerim neden yanımda değil..neden şu anda kucağımda değiller.benimle evlenenler ikinciyi doğurdu ama ben daha biri bile doğuramadım.şuan nasıl ağlıyorum anlatam.allaha yalvarıyorum ne olur allahım bizleri şu sevgiden mahrun bırakma meleklerimizi bize gönder..şuan eşim yok olsa kimbilir oda benimle oturur ağlardıı.sanki herşey üst üste geliyor cevrem yeni doğum yapmışlarla ve hamilelerle dolu onları gördükce psikolajim dahada bozuluyor.her ay bu ay olucak diyorum ama yine bir ay daha geriliyorum..

şuan öyle kötüyümki anlatamam kızlarr..şu face cıkaranları varya:oklava:ne kadar arkadaşım varsa hepsi orda ve şuson 3 4 aydır herkez doğum yapmış ve bebeklerinin resmi var.yani kıskanmak istemiyorum ama elimde değil..4 yıldır beklemekten artık usandım benim meleklerim neden yanımda değil..neden şu anda kucağımda değiller.benimle evlenenler ikinciyi doğurdu ama ben daha biri bile doğuramadım.şuan nasıl ağlıyorum anlatam.allaha yalvarıyorum ne olur allahım bizleri şu sevgiden mahrun bırakma meleklerimizi bize gönder..şuan eşim yok olsa kimbilir oda benimle oturur ağlardıı.sanki herşey üst üste geliyor cevrem yeni doğum yapmışlarla ve hamilelerle dolu onları gördükce psikolajim dahada bozuluyor.her ay bu ay olucak diyorum ama yine bir ay daha geriliyorum..

canım benm neden bu şekilde düşünüyorsun,canını sıkma Rabbim inş. zamanı gelince sana da nasip eder meleklerini canım..üzme kendini strese girme yaa..sadece dua et elbet seninde yüzünü güldürecektir Allah...:Saruboceq:

canım benm neden bu şekilde düşünüyorsun,canını sıkma Rabbim inş. zamanı gelince sana da nasip eder meleklerini canım..üzme kendini strese girme yaa..sadece dua et elbet seninde yüzünü güldürecektir Allah...:Saruboceq:

canım benim cok sağol..allahıma sığınıyorum o ne zaman vericektir biliyor.şuan bizleri sınava soktu biliyorum.sabır diyorum ve meleğimi bekliyorum..:Saruboceq::Saruboceq:bazende taşıyorum galiba..anlatınca biraz rahatladım..

canım benim cok sağol..allahıma sığınıyorum o ne zaman vericektir biliyor.şuan bizleri sınava soktu biliyorum.sabır diyorum ve meleğimi bekliyorum..:Saruboceq::Saruboceq:bazende taşıyorum galiba..anlatınca biraz rahatladım..

inş. canım Rabbim sabırlar versin,gönlünüze göre versin inş...tabii ki her seyin en iyisini O bilir..en dogru ve en kısa zamnda sag salim melekler verir hepinize inş canım benm..:Saruboceq: zemuszemus

hatice böyle yıpratma kendini lütfen yaaaa;neymiş öyle ağlamak haaaa!!!:oklava: payma lütfen;bu şekilde bırak bebeği eşine ,kendine bile faydan olmaz.Güçlü bir psikoloji lazım canım bu mücadele için.

Sen sanıyor muusn ki herkesin pat diye çocuğu oluyooo;tamam bazılarının oluyor ama ben çoğunluğun bunun için beklediğini düşünüyorum....

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts...........................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

hatice böyle yıpratma kendini lütfen yaaaa;neymiş öyle ağlamak haaaa!!!:oklava: payma lütfen;bu şekilde bırak bebeği eşine ,kendine bile faydan olmaz.Güçlü bir psikoloji lazım canım bu mücadele için.

Sen sanıyor muusn ki herkesin pat diye çocuğu oluyooo;tamam bazılarının oluyor ama ben çoğunluğun bunun için beklediğini düşünüyorum....

canım haklısın aslında ama elimde değil.bazen diyorum hiç düşünmüyorum ama kendimi kandırıyorum biliyorum..evet bu şekilde eşime bile faydam olmuyor bazen onuda yiyip bitiriyorum adamcağız ne yapsın..bazen sapıtıyorum galiba bende.delikafadulden
evet kimse hemen hamile kalmıyor.canım cok sağol biraz rahatladım..bazen insan doluyor galiba boşalmaya ihiyacı olunca böyle ağlıyor ben gibisenağlama:1hug:

hatice, çok zordur tahmin edebiliyorum, ki ben daha önce üç kere gebe kalmış biriyim ve bir çocuğum var binlerce kere şükürler olsun,
Ama şu son 6 aydır ne kadar yıprandığımı düşünürsek senin 4 yıl olmuş, çok üzüldüm ama yapıcak hiçbir şeyimiz yok inanmak, beklemek, sabretmek ve tevekkül etmekten başka,
sadece dua edeceğiz ve bir yerde okumuştum Hz. Muhammed'in aracılığıyla Allaha yalvaracağız, O'nun vesilesiyle diyecekmişiz, bu dualar kabul olurmuş,
ve bence bu şekilde dua ve inanmak; benim şu anda kullandığım Cipralex'den daha etkili.
Sabır güzelim ya sabır.... SINANIYORUZ ve sabretmeyi öğrendiğimizde mükafatımız bu sınavdan birinci çıkarak bebişlerimizi koklamak olacak diye düşünüyorum

canım haklısın aslında ama elimde değil.bazen diyorum hiç düşünmüyorum ama kendimi kandırıyorum biliyorum..evet bu şekilde eşime bile faydam olmuyor bazen onuda yiyip bitiriyorum adamcağız ne yapsın..bazen sapıtıyorum galiba bende.delikafadulden
evet kimse hemen hamile kalmıyor.canım cok sağol biraz rahatladım..bazen insan doluyor galiba boşalmaya ihiyacı olunca böyle ağlıyor ben gibisenağlama:1hug:

Önümüzdeki maçlara bakacağız naniknanik Sen kaç yaşındaydın canımcım?
Bu kadar stres yapmanın özel bir sebebi var mı sempatiksalakcinni

Çalışma yok ,umut yok ama kendi adımı da ekledim listeye olumunekankayizsmile
Yoksa bizim diğer kızların hiç birinin tarih söyleyeceği yok :oklava: Sanki ben kasıtlı mı yazmıyordum tarihimi yahuuuu :roflol:

Neyse;dursun bakalım orda....

Son düzenleme:
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts...........................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Önümüzdeki maçlara bakacağız naniknanik Sen kaç yaşındaydın canımcım?
Bu kadar stres yapmanın özel bir sebebi var mı sempatiksalakcinni

canım ben 25 yaşındayım aslında yaşım gecmiş değil cok şükür.daha önce 3 gebelik kaybım var 2 kürtaj 1 normal doğum..hiç nedensiz bebeklerim anne karnında ölüyorsenağlama.3 kez hamile kalıpta bebeklerimi kucağıma alamamak beni cok üzdü..:gitme:

hatice, çok zordur tahmin edebiliyorum, ki ben daha önce üç kere gebe kalmış biriyim ve bir çocuğum var binlerce kere şükürler olsun,
Ama şu son 6 aydır ne kadar yıprandığımı düşünürsek senin 4 yıl olmuş, çok üzüldüm ama yapıcak hiçbir şeyimiz yok inanmak, beklemek, sabretmek ve tevekkül etmekten başka,
sadece dua edeceğiz ve bir yerde okumuştum Hz. Muhammed'in aracılığıyla Allaha yalvaracağız, O'nun vesilesiyle diyecekmişiz, bu dualar kabul olurmuş,
ve bence bu şekilde dua ve inanmak; benim şu anda kullandığım Cipralex'den daha etkili.
Sabır güzelim ya sabır.... SINANIYORUZ ve sabretmeyi öğrendiğimizde mükafatımız bu sınavdan birinci çıkarak bebişlerimizi koklamak olacak diye düşünüyorum

canım benim cok sağol.benimde 3 kez oldu öldü canım..ama en azından senin 1 tesellin var.evet canım yapıcak birşey yok rabbime sığınıyorum.sınavdayız elbet birgün olucak..allahım hepimizi sevindirir inşallah.:Saruboceq:

canım ben 25 yaşındayım aslında yaşım gecmiş değil cok şükür.daha önce 3 gebelik kaybım var 2 kürtaj 1 normal doğum..hiç nedensiz bebeklerim anne karnında ölüyorsenağlama.3 kez hamile kalıpta bebeklerimi kucağıma alamamak beni cok üzdü..:gitme:

Canımm acılarını anlıyorum ama yaşın daha 25miş...E,ben ağlayayım o halde sen bile anlıyorsan naniknanik benim 30 da yaşım o bakımdan yaniii sempatiksalakcinni

En azından hamile kalabildiğini biliyorsun;bunun bir aşama ilersisi de olacak sıkma canını.Bak ben daha onu bile bilmiyorum kendi adıma delikafadulden ma hiççççç sıkmıyorum bile canımı.Ölemem yaaa! :umursamaz:

haticecim hoşgeldinnnn :)
Su spora başladı;yorgunluktan uyuyor sanırım,fatoş regl sancılarıyla mücadele ediyor anlayacağın bekçiler istirahatte :)

Ben de öylesine bakınıyorum işte.

geldimmm biri bekçimi dedii lülülülülülü

Back
X