Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısslar kaynatmışsınız yine benim acil işler çıkın ca yazamandım bir türlü şimdi de çıkıyorum zaten en azından iyi akşamlar dileyeyim dedim akşamları malum giremiyorum ben
Eet canım;liste bayağı küçüldü zaten delikafadulden Artık Ocak şubat topiği gibi bir topik daha var ya;kimi arkadaş orda devam ediyor anladığım kadarıyla. sırnaşık şey
KALAN SAĞLAR BİZİMDİR naniknanik Biz kim uslubuyla rica ederse onu yazıyoruz listeye sen de bliyorsun.Kalabalık olalım diye bir derdimiz yok;önemli olan paylaşım.
ama 6 yıldır cinsellik varmıydı ayy neyse sen daha ii bilirsinn kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
belkide öteki topiklere gidiyolardır ama benim zaten tanıdıklarım belirli listedeki bir çok arkadşı tanımıyorum akşam girenlerden olabilir. boşver zaten nerde çokluk orda b....luk
:))))))))))
Reklamda takılayım size :) nasılsınız???
Su'cum Fatoşla aranızda giizli bir anlaşma mı yaptınız nöbet konusunda :)
kinizden biri mutlaka var![]()
selam canım hoşgeldin:)) kaç saatir bekliyorum valla sıkıldım boshayallersmile nasılsın?
:roflol: ay hakkaten ben yokken o var,o yokken ben varım:)) bekçilik böyle birşey işte kaydirigubbakcemile3
haticecim iyyim siz muhabbete devam edin diizm bitsin ya da reklama girsin katılacağım aranıza.
Öptüm.
sağol canım hoşbulduk..ahh canım benim kıyamam..neden kimse yokki bzizm burda cok kar yağışı var elektirikler yoktu acamadım.daha biraz önce geldiçben iyiyim canım sağol sen nasılsın..opuyorumnanaktan
Eğer site bize reklamlardan para verirse size maaş bağlayacağım :hooray:
Ya ben test mest yapmıyordum ekstra bir çalışma da yapmamıştı dün gece br gibi canım sıkıldı br test yapayım dedin 16. günün gecesi;test silik çıktı;normalde ben 18i yumurtlıyorum diye düüşnürdüm hep ondan yaptım.Bugün de tekrraladım meraktan(tabi çalışmasız) bugün de silik çıktı benim hesabıma gçre yarın yumurtam çatlayacalsa bugün çıkması lazımdı;sanırım benim yumurtam yime 15 ya da 16sında çatladı bu duurmda.Yani 17sine kalmadan regl olablirim yine haberiniz olsun :)))))