• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnn günaydın ipekcim:)
sabahları bekçiliği senmi devralıyosun canım:)

dün akşam komşumun evine fare girmiş.küçük kızı var.1 yaşında falan.kapıyı bacayı açınca kızı üşümesin diye bana bıraktı..kucağımda uyudu..ayy duygusallaştım hemen...kendi çocuğumu uyuttuğum günleride görebilecekmiyim..allahımmmm....,innşşş.... senağlama

dün akşam komşumun evine fare girmiş.küçük kızı var.1 yaşında falan.kapıyı bacayı açınca kızı üşümesin diye bana bıraktı..kucağımda uyudu..ayy duygusallaştım hemen...kendi çocuğumu uyuttuğum günleride görebilecekmiyim..allahımmmm....,innşşş.... senağlama

elsoncum şimdi bende duygulandım inşallah nasib eder Rabbim :) dua et canım

Merhaba Milleett :)

dün akşam eve gidince ctsini bekleyemedim toplardan yapayım dedim.krema yoktu tabii ,bisküvinin kakaolusu yoktu.ama sorun olmadı .robottan geçirdim sade bisküviyi.sutu ısıttım bıraz seker ve kakao içinde eriyecek şekilde.karıştırdım.yağ ve yumurta koymadım.yarım saat sonra dolaptan cıkartıp yuvarlak yaptım,hindistan cevizine bastım.güzel oldu.denemeydi bu.ctsi daha kapsamlı yapacam kremayla falan.

Canım geçen gün de pek ot türü şeyler yemedğinizi yazmıştın snaırım;yapma gülüm yaaaa!!!bugünümüzün de yarınımızın da en büyük dostu kurtaıcısı onlar.Lütfen tüket...
Tabi hiç içmemekten iyidir kahveye katmak ama sütün değeri azalıyor o durumda da.

Yoğurda gelince;bak sütü ben de sevmem tüketemem de o yüzden çok faydası olmayacağını bildiğim halde istemeye istemeye bir nesquik içiyorum;ama yoğurdumu asla ihmal etmem.Canım istese deeee istemese de..........!!!

ot derken ıspanak haftada 1 en az yerim pırasa yerim ama onun dışında dereotu falan yiyemiyorum ama benim evde et dışında sebze yenir sebzeyi çok seviyoruz :lepi:

CAnım!Peyniri de çok tüketiyorum!Üç beş çeşit kesin olur bizim kahvaltılar da da.Eşim de sever ama günlük kalsiyum ihtiyacının çok az bir kısmını karşılıyor o peynir malesef.

Artı vücutta kalsiyum depolayabilme yaşı 30-35 arası değişiyor ondan sonra cepten yemeye başlıyorsunuz.Eğer cepte bişey yoksa işte osteoporoz gösteriveriyor kendini.
O yüzden lütfen şimdiden tüketimi artırın.

ufff benim acil depolamam lazımmm bugünden itibaren yogurt ve sütte başlıyorummm

Offff!ne sıkıcı biri oldum yine!:bbo: Ne karışıyorsam beslenmenize!!!Her defasında da daha karışmayacağım diyorum ama dayanamıuourm yanlış şeyler duyduğumda kusura bakmayın kızlar yaaaaaaaaaaaa!:tomato:

Fatoşum elmayı yeyip hemen yatma bir on on beş dakika geçsin üstünden!!!!
Offf yine yaptım işte!:tomato:

:oklava: neden sıkıcı olumuşsun yaaa aaa ....Bence çok doğru şeyler söledin bak sayende unuttuğum gerçekleri hatırlattın ve Kalsiyum almamı sağlıyorsun bu kötümü sıkıcımı opuyorumnanaktan

günaydın ipek apla bebiş napiyo yaa kick box hareketlerine devam mı

ha hu sağ kroşe sol kroşe bi aparkat bi de tekme acı yok rambo acı yok :roflol: :roflol: :roflol:

ayşem ya bu bebişlerin hareketleri hiç belli olmuyo dün akşam o kadar hareketliydi ki anlatamam bugün sakin napıyosa artık.inşallah sen de hissedeceksin gör bak harika bişey.babalardan daha şanslıyız bu noktada.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
suozdek......................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................4 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

dün akşam eve gidince ctsini bekleyemedim toplardan yapayım dedim.krema yoktu tabii ,bisküvinin kakaolusu yoktu.ama sorun olmadı .robottan geçirdim sade bisküviyi.sutu ısıttım bıraz seker ve kakao içinde eriyecek şekilde.karıştırdım.yağ ve yumurta koymadım.yarım saat sonra dolaptan cıkartıp yuvarlak yaptım,hindistan cevizine bastım.güzel oldu.denemeydi bu.ctsi daha kapsamlı yapacam kremayla falan.

uuuuuu valla ben eve gidince hemen yattım he çok yorgundum maşallah :)
güzel olmuştur tabii :) bi de çikolata kullanmanızı tavsiye ederim dün akşamda eşim
bi sürü sipariş verdi haşhaşlı çörek kurabiye tatlı pazartesi iş yerine götürcekmiş
şimdiden haberim olsunmuşşş :) haftasonu mutfaktayım yani bende hadi hayırlısı

ya bu arada fatoş un alıntılarını okudumda smart ot yiyin diye diye uğraşıyo kız sağlıklı
beslenin felan sanki ben tersi yönde hareket ediyomuşum gibi oluyo böyle yok yok
çiklata kullan fln diyerek :) öyle bi amacım burdan ilgilelere duyurmak isterim yoksa
karadenizliyim ben yani her tür otu yerim tavsiyede ederim arkidişler tabii tatlı neym
yaparken çikolatadır şekerdir gidiyo yanii bayanssulusmile

güzel olmuştur tabii :) bi de çikolata kullanmanızı tavsiye ederim dün akşamda eşim
bi sürü sipariş verdi haşhaşlı çörek kurabiye tatlı pazartesi iş yerine götürcekmiş

ya bu arada fatoş un alıntılarını okudumda smart ot yiyin diye diye uğraşıyo kız sağlıklı
beslenin felan sanki ben tersi yönde hareket ediyomuşum gibi oluyo böyle yok yok
çiklata kullan fln diyerek :) öyle bi amacım burdan ilgilelere duyurmak isterim yoksa
karadenizliyim ben yani her tür otu yerim tavsiyede ederim arkidişler tabii tatlı neym

öyle ama ben de fatoş gibi pişmiş ot dışında taze tüketemiyorum.Tatlılara gelince vazgeçmek mümkün değil,kilo milo düşünemiyo insan o zaman.

günaydın ıspanakçıcokacimcoook
ıspanağı yemek güzel de yıkamak ölüm.yıka yıka bitmiyo.:bbo:

hehehehe bana zor gelmiyo valla çünkü aşırı severim ama superfresh kullanabilirsin süper oluyo onlarda cokacimcoook

ben anlamadım ki şimdi bilmiyorumkismile neyin ters yönü hareket edion

ya dün gece benim aşırı midem bulanıyordu ve agrıyordu bizim konu oradan açıldı

Back
X