elsoncum şimdi bende duygulandım inşallah nasib eder Rabbim :) dua et canım
ediyorummm..tek çare o zatenn...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elsoncum şimdi bende duygulandım inşallah nasib eder Rabbim :) dua et canım
Günaydınnn sultanlar....
ayşem ya bu bebişlerin hareketleri hiç belli olmuyo dün akşam o kadar hareketliydi ki anlatamam bugün sakin napıyosa artık.inşallah sen de hissedeceksin gör bak harika bişey.babalardan daha şanslıyız bu noktada.
günaydın ıspanakçıcokacimcoook
ıspanağı yemek güzel de yıkamak ölüm.yıka yıka bitmiyo.:bbo:
ben anlamadım ki şimdi bilmiyorumkismile neyin ters yönü hareket edion
ya dün gece benim aşırı midem bulanıyordu ve agrıyordu bizim konu oradan açıldı
ipekçim bebişin ne kadarlıktı senin???
günaydın fıstıklarrr nasılsınız bakalımmm
yesin onu teyzesi...sağlıkla kucağına al inş..kızdi dimi...bu ayın 11 inde 7. aya gircez teyzesi.
yesin onu teyzesi...sağlıkla kucağına al inş..kızdi dimi...
öyle ama ben de fatoş gibi pişmiş ot dışında taze tüketemiyorum.Tatlılara gelince vazgeçmek mümkün değil,kilo milo düşünemiyo insan o zaman.
bu ayın 11 inde 7. aya gircez teyzesi.
evet canım kız.darısı başına inşallah en kısa zamanda bahar gelmeden göbişine düşer.
allah razı olsun canımmmbenim...:1hug: ya bilmiyorum içimde kuvvetli bi ümit var..ümitsizliğimi bastırıyo..olacak senin çocuğun diyo..ne bilim..rabbimden umut kesilmez..hazinesi çok..bizede versin inş...:gitme:
ayyy inanmıyorum yaaa 7 aylıkmı olur bebiş yerim ben onu yaaa isim füşündün mü pek tatlım
allah razı olsun canımmmbenim...:1hug: ya bilmiyorum içimde kuvvetli bi ümit var..ümitsizliğimi bastırıyo..olacak senin çocuğun diyo..ne bilim..rabbimden umut kesilmez..hazinesi çok..bizede versin inş...:gitme:
Arkadaşlar merhaba , ben aranıza yeni katıldım ve size bir sorum olacaktı, benim beklenmeyen adetime 2 hafta var ve dünden beri fena halde gribim bilmiyorumkismile, vajinal akıntım var ama burun akıntım daha çok bilmiyorumkismile
Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi, lütfen bi cevap verin bana :kedi: :kedi: :kedi:
Arkadaşlar merhaba , ben aranıza yeni katıldım ve size bir sorum olacaktı, benim beklenmeyen adetime 2 hafta var ve dünden beri fena halde gribim bilmiyorumkismile, vajinal akıntım var ama burun akıntım daha çok bilmiyorumkismile
Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi, lütfen bi cevap verin bana :kedi: :kedi: :kedi:
inşallah Allah sana da yaşatsın canım.burdaki bütün kızlar artık bebişlerimiz için mama tarifi veriyor oluruz bu konular yerine:Saruboceq:
isim işi çok zormuş ya tahminimden daha zormuş.Ben güneş düşüyorum.tam karar veremedik doğuma kadar yolu var diye ama ismiyle çağırmak istiyoruz artık.