• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar Okan Bayülgen televizyonda baba olmanın ne kadar mükemmel bi duygu olduğunu anlatıyo bilmiyorumkismile
BenİM kocişim de o mükemmel duyguyu çok ama çok hakediyo ama ne zaman olucak yaaa mafoldumben
ALLAHIM SEN KOCİŞİMİN GÖNLÜNE GÖRE VER YARABBİM ... :Saruboceq:

evet ya eşimde benden daha heyecanlı demek ki Allah da onların kalbine öyle bi duygu
veriyo biz ne kadar bizim göbüşümüde daha yakın daha şanslıyız fln desek te
Onlar bizden daha heyecanlı daha sevindirik oluyolar nasib olur inşallah canım sizede :)

saol canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...inşallah hepimiz bebişlerimize kavusuruz en kısa zamanda... :1hug: opuyorumnanaktan

doğum günün mü kutlu olsun canım nice yıllara inşallah sağlıkla sevdiklerinle bebişlee :)

evet ya eşimde benden daha heyecanlı demek ki Allah da onların kalbine öyle bi duygu
veriyo biz ne kadar bizim göbüşümüde daha yakın daha şanslıyız fln desek te
Onlar bizden daha heyecanlı daha sevindirik oluyolar nasib olur inşallah canım sizede :)

doğum günün mü kutlu olsun canım nice yıllara inşallah sağlıkla sevdiklerinle bebişlee :)

saol canım benim çok teşekkür ederim...hepberaber inşallah... :1hug:

ya ben bu emzirme fln deyince çok heyecanlanıyorum kendimi o durumda düşününce böyle kucağımda
bebişim emzirirken fln nasıl kalbim çarpıyo heyecandan :)

bide bebekler böyle 4-5 aylıkken fln mesela annelerini emerken arkada bi ses fln duyunca dönüp
bakıyo bakıyo böle sonrada emmeye devam ediyo ya o sahne çok hoşuma gidiyo yaa ehehe

ya ben bu emzirme fln deyince çok heyecanlanıyorum kendimi o durumda düşününce böyle kucağımda
bebişim emzirirken fln nasıl kalbim çarpıyo heyecandan :)

bide bebekler böyle 4-5 aylıkken fln mesela annelerini emerken arkada bi ses fln duyunca dönüp
bakıyo bakıyo böle sonrada emmeye devam ediyo ya o sahne çok hoşuma gidiyo yaa ehehe

inş. o günleri bizlerde görebilirz..bende bayılıyorum o hareketlerine çok tatlı oluyorlar yaa....buarada durumun nasıl canım düzeldin mi?

en son dr.a gittiğimde hüngür hüngür ağlamıştım çıktığımızda..
bu seferki gidişimdede ağlarsam sevinçten olsun inş...zaten sulu gözlüyüm koyveririm hemen muslukları...ya bak yine kaptırdım yaa..
elif hormonlarına baktırmaya gidiyosun...
elif hormonlarına baktırmaya gidiyosun..
ayy sapıttım iyice....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Merhaba canım benm,doğum günün kutlu olsun nice güzel,sağlıklı,mutlu yıllara inş..yeni yaşınla beraber bebişinide nasip eder Rabbim inş..a.s.

saol canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için...inşallah canım saol duaların için... aminnn :Saruboceq: :1hug:

Hoşgeldin cicim opuyorumnanaktan nasıl gidiyo HAMİŞLİK boshayallersmile

hoşbulduk canım,yaa salı günü kanamam oldu çok korkmuştuk serum filan takıldı işte,bugünde ayrıntılı ultrason da baktırdık üniversite hastanesinde çok şükür kötü bişi yokmuş,iyi gidiyor çok şükür canım ...

en son dr.a gittiğimde hüngür hüngür ağlamıştım çıktığımızda..
bu seferki gidişimdede ağlarsam sevinçten olsun inş...zaten sulu gözlüyüm koyveririm hemen muslukları...ya bak yine kaptırdım yaa..
elif hormonlarına baktırmaya gidiyosun..
ayy sapıttım iyice....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Kız okadar kaptırma kendini deli kaydirigubbakcemile3 şimdilik hormonların düzene girmiş olsun yeter de kendi kendine, onlar düzene girince bebiş de arkasından gelecek zaten inş. öyle düşün yerimseniben

hoşbulduk canım,yaa salı günü kanamam oldu çok korkmuştuk serum filan takıldı işte,bugünde ayrıntılı ultrason da baktırdık üniversite hastanesinde çok şükür kötü bişi yokmuş,iyi gidiyor çok şükür canım ...

Tatlım geçmiş olsun, neyseki ters bişey yokmuş, bidaha da olmaz inş. :teselli: dikkat et kendine, yorulma fazla, sağlıkla kucağına alacaksın inş. meleğini :Saruboceq:

merhaba asrewya sen nasılsın bebiş nasıl hoşgeldin :)

hoşbulduk canım,bende iyi sayılırım canım,düşük tehlikesi olan gruba dahil oldum 2gün önce başka da bi problem yok işte :) bebiş te iyi çok şükür teyzesi biraz korkuttu bizi ama bi sorunu yokmuş çok şükür...

Back
X