• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim başım ağrımaya başladı, sabahtan beri bilg. başındayım ya sempatiksalakcinni
Biraz uzansam iyi olacak, zaten hastayım çok yormiyim kendimi, size doyum olmaz ama artık yatmam lazım akannehir
Kendinize iyi bakın, size iyi akşamlar canlarım, yarın görüşmek üzere, hoşçakalıııııııııııııııııın :gitme:

Küsme ama :teselli: :teselli: :teselli:
Seni düşündüğüm için söylüyorum ben ama , sonra sen üzülürsen ben de suçlu hissederim kendimi canım benim :teselli: :teselli: :teselli:

kız yok..sana değil..kendi kendime tribe giriyom ben..kaydirigubbakcemile3
sana kızarmıyım..:1hug:
kimseye söyleyemedim ben bu olayı..hemen yayılır bizim orda..yapıştırırlar damgayı çocukları olmuyo diye..kendi ablalarımada söyleyemedim..üzülmesinler diye..sen ki bu konuda bana en çok moral veren en çok destek olan kişi..nasıl kızarım sana....beni bugün çok mutlu ettin..moral verdin..rabbimde seni mutlu etsin...canım benim...

Kızlar benim başım ağrımaya başladı, sabahtan beri bilg. başındayım ya sempatiksalakcinni
Biraz uzansam iyi olacak, zaten hastayım çok yormiyim kendimi, size doyum olmaz ama artık yatmam lazım akannehir
Kendinize iyi bakın, size iyi akşamlar canlarım, yarın görüşmek üzere, hoşçakalıııııııııııııııııın :gitme:

tamam canım sen yat dinlen...sende kendine çok iyi bak tamam canım görüşürz çok öptüm hoşçakal... yerimseniben

Yawww amma kaynatmışsınız beeee
nane şekeri dogum günün kutlu olsun canım nice seneleree....

mucux şeker yarın görüşürüz kendine iyi bak :)

inş. bu gittiğinde çok güzel haberler alırsın canım benm,Rabbim gönlüne göre versin

çok sağol..caanım benim...çoook tşşkr ederim...müminlerin birbirine dua etmesi çok güzl ve önemliymiş..bizde birbirimize ediyoruz ya.rabbim duyar inş sesimizi...

Son düzenleme:
hoşgeldin buradan öğrenebilirsin Takip Çizelgeleri Hakkında - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

beni en çok zorlayan mide bulantısı şu anda diğerlerini bi şekilde hallediyoruz da
bulantıya çare yok :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
herşey kokuyo öööğğğğğğ

Allah gönlünüzüe göre verri inşallah canım bende çok merak ediyorum ama önce
sadece sağlıklı olsun başka isteğim yok :)

bu arada 2'li testi kacıncı haftada yapıyolar ve de kan alıp mı yapıyolar ultrasonda mı
bakıyolar kımı renklı ultrasonda bakıyolar dio kımı kan tetsı yapıolar dio hangisi doğru

beni de mide bulantısı çok zorluyordu ama zencefil aldık çayını yapıyoruz arada içiyorum iyi geldi çok şükür...amiin cümlemizinkini inş. canım tabi önce saglıklı olması önemli...2'li testi 11-14.haftalar arasında yapıyorlar canım.evet canım kan alıp yapıyorlar bir de ense kalınlıgını falan ölçüyorlar onunla beraber...ama bana 2'li testi yapmadılar 1ay sonra 3'lü testi yapacak doktor neden yapmadı bilmiyorum bana da

çok sağol..caanım benim...çoook tşşkr ederim...müminlerin birbirine dua etmesi çok güzl ve önemliymiş..bizde birbirimize ediyoruz ya.rabbim diyar inş sesimizi...

sende saol canım benm,tabii ki birbirimiz için ettigimiz dualar daha cabuk kabul olur edelim inş. birbirimize :Saruboceq:

yine ben geldim kızlarrrrrrrrrrr

hoşgeldin :)

beni de mide bulantısı çok zorluyordu ama zencefil aldık çayını yapıyoruz arada içiyorum iyi geldi çok şükür...amiin cümlemizinkini inş. canım tabi önce saglıklı olması önemli...2'li testi 11-14.haftalar arasında yapıyorlar canım.evet canım kan alıp yapıyorlar bir de ense kalınlıgını falan ölçüyorlar onunla beraber...ama bana 2'li testi yapmadılar 1ay sonra 3'lü testi yapacak doktor neden yapmadı bilmiyorum bana da

doktora sordum şu an bitki çayı içme 3 aydan sonra düşük tehliken azalmış olur o zaman
içersin farklı reaksiyonlar gösterebiliyo rahim kasılması yapabilir şu an sadece ıhlamur
iç dedi bana doktor onun için içmiyorum bitki çayı
iş yerinde biri varda o da 12 haftalık hamiş renkli ultrasonda baktılar fln diye anlatıyodu
ama Allah Allah neyse zamanı gelsin görürüz zaten :)

hoşbuldum canikom ne var ne yok amma kaynattınız oku oku yoruldum sonra teslim oldum okumadımmmm :umursamaz:

kaynattık valla yapmadığımız şey mi :)

Son düzenleme:
doktora sordum şu an bitki çayı içme 3 aydan sonra düşük tehliken azalmış olur o zaman
içersin farklı reaksiyonlar gösterebiliyo rahim kasılması yapabilir şu an sadece ıhlamur
iç dedi bana doktor onun için içmiyorum bitki çayı
iş yerinde biri varda o da 12 haftalık hamiş renkli ultrasonda baktılar fln diye anlatıyodu
ama Allah Allah neyse zamanı gelsin görürüz zaten :)

kaynattık valla yapmadığımız şey mi :)

yaa dogruda ben çok fazla içmiyorum zaten canım,baska carem kalmadıgı için içyorum canım...belki ona ense kalınlıgı için renkli ultrasondan bakmışlardır canım..dogru sölüyorsun zamanı gelince her sey oluyor zaten :)

kızlarr bende kaçtımm.öpüyorum hepinizi..allaha emanet olun....hadi baş baş...
opuyorumnanaktan

kıslarr bende kaçıyorum iyi akşamlar yarın görüşmek dileğiylee dualarınızda unutmayın bizleri lütfennnnn

Back
X