Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamın niyeti belli canım coktan bozmuş,eline geç de gör bakalım:roflol::roflol:
hı hı evet ben de zaten ingiltere kraliçesiyim kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben geldimmm karnımıda doyuırdum şükürler olsun şimdi bide namaz kılim ama sonra gelim tamamıyla bi elam verim dedim önce
biz kompleks olmayan ama CNC ya da NC bazlı bazı sanayi makinalarını üretiyoruz.Bakım ekibi elektrik ve mekanik olmak üzere 2 ye ayrılır.benden başka mühendis arkadaşlar da var ve tabii operatorler asıl bakımı ve onarımı zaten onlar yapıyor,bizler kontrol,verimliliğini arttırma,minimum boş bırakılma zamanına göre kalibrelerinin yapılması gibi verimliliği maximize ediyoruz.Tabii bi de bunları bi sürü raporlama zerzavatı var.ama kesin kararlıyım eşim de öyle diyor bebişimiz mühendis olmayacaksositososito
sus kız...klava:
tırmış gibisinkaydirigubbakcemile3
ya böyle soran arkidişler acaba alttaki tickerdeki pembe rengi altında yazan şu kadar
haftalık şu kadar gün kaldı yazısını görmuyolar mı çok merak ediyoru yani gerçekten :uhm:
hayırlı işler dilerim canım :) yerimseniben
hı hı evet ben de zaten ingiltere kraliçesiyim kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sus kız...klava:
bu iltifat mı hakaret mi anlamadım valla:uhm:
prestij olarak itifat,yoksa kadın kaç yaşında anacım böle iltifat olmaz ki.diyeceksen bari libya kraliçesi falan de hani güzel bi karısı var ya valla Carla halt etmiş
afiyet olsun canım hadi kıl da namazını gel :)
hımmmmmmm.....eşin ne iş yapıyo ? neden işinden memnun değil misin yani güzel bi
iş gibi geldi bana bilmem.....bende üretim yapılan biyerde çalışııyorum dediğin gibi
makinalar fln dolu iş yeri patates soyacağı kaşık çatal kek kalıbı vs üretiyoruz 200 den fazla çeşitimiz var
demrile çelikle oyuncak hamur gibi oynuyolar boshayallersmile
az biraz öğrendim makinaları burda işe başlayalı sorunları konuşuyo ustalar fln da
siz işte o makinaların yapımı verimliliği ile ilgileniyosunuz dimi ?
Bird ebişey sorucam beraber çalıştıgımız firmalar vs geldiklerinde sohbet ediyoruzda
işte yurt dışından aldık makina vs diye bahsediyorlar bi de tabii çok pahalı makinalar
bunları ülke olarak biz üretemiyo muyuz ipekcim ya yani bu konuda neden dışarı
bağlı kalıyoruz çok kafama takılıyo :uhm:
canım benim yazımı kastediyosan evt anlamıyorum ingilizcem yok anlamam yada sormam sana göre suçmu canım
Heeeeyoooooooooooooooooooo ben geldim kızlaaaaaaaaaaaaar zemuszemus
Kısırlık malzeme aldım gelirken, aklıma düştü ya yemem lazım yerimseniben
Kocişe söyledim, yesem mi acaba gaz yapar mı diye, yap da ye hemen, yoksa oğluşumuzun bitarafı eksik doğar Allah korusun diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ablacım derdin ne ya rakamlarda mı ingilizce veya pembe renk ingilzicede erkek
anlamına mı geliyo sırf senın için de demedim ayrıca
herhangi bişeyi anlamamak bilmemek de suç değildir öyle bişeyde demedim
:umursamaz:
kim çkartıyo bu lafları yaa :1closedeyes:
ay noluyo ben kaçırdımmm... :uhm:ablacım derdin ne ya rakamlarda mı ingilizce veya pembe renk ingilzicede erkek
anlamına mı geliyo sırf senın için de demedim ayrıca
herhangi bişeyi anlamamak bilmemek de suç değildir öyle bişeyde demedim
:umursamaz:
kim çkartıyo bu lafları yaa :1closedeyes:
opuyorumnanaktancanım ya Allah gönlünüze göre versin.adam çok heveslenmiş bu ay.inşallah şubat listesinde görürüz ismini.:Saruboceq:
ay noluyo ben kaçırdımmm... :uhm:
ay noluyo ben kaçırdımmm... :uhm: