• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızzzzzzzzz pembeeeeeeeeeeee gerçek mi söylüyorsunnnnnnnn ay inanamadım yaaaaaaaaa tebrik ederimmmmmmmmmmmmm canımmmm oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy çok sevindim çoooooooook hihoyyythihoyyytsositosositosositososito

Pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

ya canım misafir geldi bakamadım yazdım bıraktımmmm
,
ya varya nasıl sevindiğimi anlatamam daha dün konuştuk yaa offf süpersi,n yaaa allahım kucagına almayı nasip etsin ayy telefonu olsa smartı araım şimdiii

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ben hala şoktayım inanamıyorum iki gündür tansiyonum düşüktü. Bak belirtide veriyormuş yani :) Salı gününe de randevumu ayarlayayım bebişimin fotosunu da koyarım siteye :)

Fts canım tşk ederim liste içinnn geçen ay da böyle olmuştu liste yenilenirken silinmişti sonradan sağolsunn Smart ekledi ama zaten regl günüm gelmeden kırmızılar geldi Bu ay da kaderim bu galibaa.Ben bu anı bi daha yaşamış gibi oldummafoldumben

kızzzzzzzzz pembeeeeeeeeeeee gerçek mi söylüyorsunnnnnnnn ay inanamadım yaaaaaaaaa tebrik ederimmmmmmmmmmmmm canımmmm oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy çok sevindim çoooooooook hihoyyythihoyyytsositosositosositososito

Bende inanamadım gittim bi test daha aldım. İkisi de pozitif. Bunlarda da sorun çıkmaz herhalde.

Fts canım tşk ederim liste içinnn geçen ay da böyle olmuştu liste yenilenirken silinmişti sonradan sağolsunn Smart ekledi ama zaten regl günüm gelmeden kırmızılar geldi Bu ay da kadarim bu galibaa.Ben bu anı bi daha yaşamış gibi oldummafoldumben

canım ya ben bu liste işine yeni başladım ya acamilik var bilmiyorumkismile kötüye yorma

Ben hala şoktayım inanamıyorum iki gündür tansiyonum düşüktü. Bak belirtide veriyormuş yani :) Salı gününe de randevumu ayarlayayım bebişimin fotosunu da koyarım siteye :)

ayyy nasıl sevindim senin için yaaaa koştum eşime haber verdim pembe hamile die kaydirigubbakcemile3 adamıda aptal ettim... İlk defa biri için bu kadar sevindim allah sağlıkla kucagına aldırsınnnnn sıpayıııı :emir_bebek:

Bende inanamadım gittim bi test daha aldım. İkisi de pozitif. Bunlarda da sorun çıkmaz herhalde.

yok kız hatalı olsa ikisinde birden çıkmazdı hamilesin iştee ayy nasıl sevindim anlatamam Allah sağsalim kucağına da aldırsın işallah :Saruboceq: e ama bu kadar çalışmaya da olsun artık dimii kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrrrrr bu arada :)

aysulaycım canım kırmızılar gelmiş :(( ama olsun en azından kafan rahatladı sıkma canını hayırlısı olsun tatlım :teselli:

su selam canım hayırdır yoktun bugün ?

kızz yarın misafirim var bugün temizlik yaptım anca akşam bitti sonra da alışverişe gittik geç geldik anca gelebildim hatta uyumam lazım yarın erken kalkıp hazırlık yapıcam :((

sen naptın geldi mi bebişler:)

canım ya ben bu liste işine yeni başladım ya acamilik var bilmiyorumkismile kötüye yorma

ayyy nasıl sevindim senin için yaaaa koştum eşime haber verdim pembe hamile die kaydirigubbakcemile3 adamıda aptal ettim... İlk defa biri için bu kadar sevindim allah sağlıkla kucagına aldırsınnnnn sıpayıııı :emir_bebek:

Canlarım benim. Bu duyguları benimle paylaştığınız için inanın bende çok mutlu oldum. En kısa zamanda sizdende çift çizgi bekliyorum. Ben yine burdayım sizi motive edeceğim.:asigim:

kız pembe anlatsana neler yaptın ayağını diktinmi uzandın mı bir saat :)) gün aşırı mı çalıştın hergün mü bi anlat kızzzzz :)))

kızz yarın misafirim var bugün temizlik yaptım anca akşam bitti sonra da alışverişe gittik geç geldik anca gelebildim hatta uyumam lazım yarın erken kalkıp hazırlık yapıcam :((

sen naptın geldi mi bebişler:)

sorma sinirden öldüm bugün gelecekler die erken kalktım temizlik yaptım eşiminde dogum gnüydübiliosun bekle gelecekler bekle gelecekler 7de aradı gelmiyoz dediler kötükedihüso ne markete çıkabilidim gelirler die arıyom açmıyorlarda 7 de sonra markete koştur koştur yemek falan sonra başka misafir geldi

yok kız hatalı olsa ikisinde birden çıkmazdı hamilesin iştee ayy nasıl sevindim anlatamam Allah sağsalim kucağına da aldırsın işallah :Saruboceq: e ama bu kadar çalışmaya da olsun artık dimii kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrrrrr bu arada :)

aysulaycım canım kırmızılar gelmiş :(( ama olsun en azından kafan rahatladı sıkma canını hayırlısı olsun tatlım :teselli:

Ben hala inanamıyorum. Her wc yaptığımda hala kırmızılar gelcek gibi.

Canlarım benim. Bu duyguları benimle paylaştığınız için inanın bende çok mutlu oldum. En kısa zamanda sizdende çift çizgi bekliyorum. Ben yine burdayım sizi motive edeceğim.:asigim:

zaten bi git buradan bak ne oluyooo :oklava: kaydirigubbakcemile3

Kızlllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))
Ne güzel burdaymışsınız yaaaa :) Çok sevindim :)

sorma sinirden öldüm bugün gelecekler die erken kalktım temizlik yaptım eşiminde dogum gnüydübiliosun bekle gelecekler bekle gelecekler 7de aradı gelmiyoz dediler kötükedihüso ne markete çıkabilidim gelirler die arıyom açmıyorlarda 7 de sonra markete koştur koştur yemek falan sonra başka misafir geldi

ayyy o da en gıcık olduğum şey o kadar bekle sonra gelmiyoruz :oklava:

neyse doğum günü nasıl geçti kız kutladınız mı:)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Aslımuratelkoca...........4 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
alak........................... 5 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
e_pack........................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45......................15ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26......................7MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
Pembedana :lepi:

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

pembe kocişe nasıl söledin ? söledinmi yada ?

Kociş dışarda nargile içiyordu. Aradım ben yanına geliyorum diye. İki test yaptım ikisini de ayrı ayrı paketledim. Yanına gidince sağdaki mi soldaki mi diye sordum. Sağda dedi. Ben ikisinide masanın üstüne bıraktım. İlk açtığında anlamadı. Çizgileri görünce şok oldu. İlk esnada sanıyorum yapılmamış bir test zannetti. Sonra hemen gittik bi tane baskül aldık :)

Kociş dışarda nargile içiyordu. Aradım ben yanına geliyorum diye. İki test yaptım ikisini de ayrı ayrı paketledim. Yanına gidince sağdaki mi soldaki mi diye sordum. Sağda dedi. Ben ikisinide masanın üstüne bıraktım. İlk açtığında anlamadı. Çizgileri görünce şok oldu. İlk esnada sanıyorum yapılmamış bir test zannetti. Sonra hemen gittik bi tane baskül aldık :)

baskül ne için ?

Back
X