Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ya canım misafir geldi bakamadım yazdım bıraktımmmm
,
ya varya nasıl sevindiğimi anlatamam daha dün konuştuk yaa offf süpersi,n yaaa allahım kucagına almayı nasip etsin ayy telefonu olsa smartı araım şimdiii
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kızzzzzzzzz pembeeeeeeeeeeee gerçek mi söylüyorsunnnnnnnn ay inanamadım yaaaaaaaaa tebrik ederimmmmmmmmmmmmm canımmmm oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy çok sevindim çoooooooook hihoyyythihoyyytsositosositosositososito
Fts canım tşk ederim liste içinnn geçen ay da böyle olmuştu liste yenilenirken silinmişti sonradan sağolsunn Smart ekledi ama zaten regl günüm gelmeden kırmızılar geldi Bu ay da kadarim bu galibaa.Ben bu anı bi daha yaşamış gibi oldummafoldumben
Ben hala şoktayım inanamıyorum iki gündür tansiyonum düşüktü. Bak belirtide veriyormuş yani :) Salı gününe de randevumu ayarlayayım bebişimin fotosunu da koyarım siteye :)
Bende inanamadım gittim bi test daha aldım. İkisi de pozitif. Bunlarda da sorun çıkmaz herhalde.
su selam canım hayırdır yoktun bugün ?
canım ya ben bu liste işine yeni başladım ya acamilik var bilmiyorumkismile kötüye yorma
ayyy nasıl sevindim senin için yaaaa koştum eşime haber verdim pembe hamile die kaydirigubbakcemile3 adamıda aptal ettim... İlk defa biri için bu kadar sevindim allah sağlıkla kucagına aldırsınnnnn sıpayıııı![]()
kızz yarın misafirim var bugün temizlik yaptım anca akşam bitti sonra da alışverişe gittik geç geldik anca gelebildim hatta uyumam lazım yarın erken kalkıp hazırlık yapıcam(
sen naptın geldi mi bebişler:)
yok kız hatalı olsa ikisinde birden çıkmazdı hamilesin iştee ayy nasıl sevindim anlatamam Allah sağsalim kucağına da aldırsın işallah :Saruboceq: e ama bu kadar çalışmaya da olsun artık dimii kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrrrrrr bu arada :)
aysulaycım canım kırmızılar gelmiş( ama olsun en azından kafan rahatladı sıkma canını hayırlısı olsun tatlım :teselli:
Canlarım benim. Bu duyguları benimle paylaştığınız için inanın bende çok mutlu oldum. En kısa zamanda sizdende çift çizgi bekliyorum. Ben yine burdayım sizi motive edeceğim.:asigim:
sorma sinirden öldüm bugün gelecekler die erken kalktım temizlik yaptım eşiminde dogum gnüydübiliosun bekle gelecekler bekle gelecekler 7de aradı gelmiyoz dediler kötükedihüso ne markete çıkabilidim gelirler die arıyom açmıyorlarda 7 de sonra markete koştur koştur yemek falan sonra başka misafir geldi
pembe kocişe nasıl söledin ? söledinmi yada ?
Kociş dışarda nargile içiyordu. Aradım ben yanına geliyorum diye. İki test yaptım ikisini de ayrı ayrı paketledim. Yanına gidince sağdaki mi soldaki mi diye sordum. Sağda dedi. Ben ikisinide masanın üstüne bıraktım. İlk açtığında anlamadı. Çizgileri görünce şok oldu. İlk esnada sanıyorum yapılmamış bir test zannetti. Sonra hemen gittik bi tane baskül aldık :)