Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet bencede çok düşük iğneden bu yana hep kasıklarda ağrı var adet belirtim bile yok henüz mecbur beklemekten başka yapacak bişey yok özcan denizin geçmiyo günler şarkısını dinleyip duruyorum napıyım :)

Melankoliklik yok!Bak biz burda bir sürü arkadaşız ve uzuunnn yıllardır bekleyenler de var aramzıda!Sloganımız da ÜZÜLMEK YOK.... Takma bu akdar olacağına varacak durumun ansılsa.

evet bencede çok düşük iğneden bu yana hep kasıklarda ağrı var adet belirtim bile yok henüz mecbur beklemekten başka yapacak bişey yok özcan denizin geçmiyo günler şarkısını dinleyip duruyorum napıyım :)

bugün beren yazmıştı iğnenin belirtileriymiş o batlamalar yada adet geçikmesi canım

hoşgeldinn canımm benmmm....ayy Allah yardımcın olsun yaa nefret ederim ütü yapmaktan :( inş. hepsini yapıverirsin 5 dakika da canım kafamçokkarıştı

Sadece yarın giyeceklerimi çıkaracağım aradan ;uğraşamam şimdi hepsiyle akannehir Ben de nefret ederim deeeee yerimseniben sırnaşık şey

Sen de yavaş yavaş toparlıyormuşsun bulantılar falana zalmış çok sevindim.

kızlar bu arada bende guatr çıktı bu gebeliğe engel mi bilginiz varmı 2 ay önce bhcg değerim 278 çıktı 2 gün 0 oldu doktor kimyasal olmuştur demişti yada guatrdandır dedi

aaaaaa her ay değiştiririm neredeyse hiç bişi yapmasam bi masanın yönünü değiştiririm o beni rahatlatıyoor bilmiyorumkismile
hadi yaaa....Hiççççç işim olmaz delikafadulden Sen tasarımcısın ya ondna herhaşde bu zevk.Ben hayatta bozmma düzenimi :) Bir defasında mutfak masamı dikeydi yataya çevirişti annem geldiğinde eşimle ona bile alışamayıp düzelttik sırnaşık şey
teşekkür ederim cevabınız için 12gün geçti işte...yarın sabah ilk idrarla yapıcam yoksa ertesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar sağolun

12 gün geçtiyse tekrrala mutlaka;artık kanda da çok rahat en doğru sonucu alırsın.yarın idrarı bir yap;bizi de bilgilendir. :teytey:

kızlar bu arada bende guatr çıktı bu gebeliğe engel mi bilginiz varmı 2 ay önce bhcg değerim 278 çıktı 2 gün 0 oldu doktor kimyasal olmuştur demişti yada guatrdandır dedi

canım yaaa sanırım engel çünkü ben ilk gittiğimde doktora ilk yaptıgı test guatırdı

Sadece yarın giyeceklerimi çıkaracağım aradan ;uğraşamam şimdi hepsiyle akannehir Ben de nefret ederim deeeee yerimseniben sırnaşık şey

Sen de yavaş yavaş toparlıyormuşsun bulantılar falana zalmış çok sevindim.

bencede öyle yap yaa bu saatten sonra kim çeker ütüyü :) saol canım evet çok şükür düzeliyorum,doktor demişti serum biraz rahtalatır diye belki onun etkisidir..inş. böyle devam eeder..:Saruboceq:

Yok canım tüm yıl öğlenciyim.Sınıf öğretmeniyim .5. sıflar sabahçı oluyor.

En zoru sınıf öğretmenliği;ama güzellikleri de çok fazla.Bir kere koşulsuz sevgi var öğrencilerinde sana karşı.Benimkiler lisenin dasdanaları.Menfaat çıkar,ne ararsan var paylaşımalrda :dance: Yine de seviyorum yaaa...

Son düzenleme:
ya aslında çalışma istediğim azıcık vardı öle sorunca gidiverdi işte :roflol:

Sırf adam sordu diye mi vaz geçtin manyaakkk....naniknanik Ay sonunda hamile miyimdir acaba şu belirtim var de de bak nasıl keseceğim diliniii!:oklava: Çalışmayana bebekk yokkkkkk Çok üzgünüm çoook
Smart bu arada dün gece aradığımızı bulamadım bennnnn :(((

Baktım biraz ama bulamadım ben de gözlerim ağırdı sonra bıraktım. CADIARZU

hadi yaaa....Hiççççç işim olmaz delikafadulden Sen tasarımcısın ya ondna herhaşde bu zevk.Ben hayatta bozmma düzenimi :) Bir defasında mutfak masamı dikeydi yataya çevirişti annem geldiğinde eşimle ona bile alışamayıp düzelttik sırnaşık şey

:roflol: bazen diyorum ki çiziptemi değiştirsem

ama yok işimden dil annemden gelen bişi oda hep değiştirir

değiştirip temizleyip alıp kahvemi içmekten daha güzel bir keyif yok

bendede ilk yaptığı guatr dı ve tsh değerim 8.35 çıktı levetron ilacına başladık inanılmaz iştah açıyo 20 gün sonra tekrar bakılcak ilaç iyi gelmişmi diye ona göre doz yükseltecekler

En zoru sınıf öğretmenliği;ama güzellikleri de çok fazla.Bir kere koşulsuz sevgi var öğrencilerinde sana karşı.Benimkiler lisenin dasdanaları.Menfaat çıkar,ne ararsan var paylaşımalrda :dance: Yine de seviyorum yaaa...

Lise öğretmenliği de zor .Liseye göre değişiyor tabii.Ama iyi ki istanbul da değilsin.Burdaki liselerin hali ortada

Sırf adam sordu diye mi vaz geçtin manyaakkk....naniknanik Ay sonunda hamile miyimdir acaba şu belirtim var de de bak nasıl keseceğim diliniii!:oklava: Çalışmayana bebekk yokkkkkk Çok üzgünüm çoook

Baktım biraz ama bulamadım ben de gözlerim ağırdı sonra bıraktım. CADIARZU

aaaaa leylekler ne işe yarıyoooooo mafoldumben mafoldumben
aslında pembeden fena gaza gelmiştim ama fos çıktııı boshayallersmile
Ayrıca bana diyene bak çalışmadan ikiz olacak dionnnnn belki verir bize allahım aaaa olumunekankayizsmile

bencede öyle yap yaa bu saatten sonra kim çeker ütüyü :) saol canım evet çok şükür düzeliyorum,doktor demişti serum biraz rahtalatır diye belki onun etkisidir..inş. böyle devam eeder..:Saruboceq:

İnşallah!!!! :Saruboceq:
nasıl soğuk mu oralar?Burda paso kar yaıyor yaaa..... :delphin:

Back
X