Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yarın konuşcaz maliyetini deryada ilhitap olabilme ihtimalı yüksekmiş bugun derya doktoru aramış doktor söylemiş kistlerde çatlıyorolabilirmiş

bendede ilk yaptığı guatr dı ve tsh değerim 8.35 çıktı levetron ilacına başladık inanılmaz iştah açıyo 20 gün sonra tekrar bakılcak ilaç iyi gelmişmi diye ona göre doz yükseltecekler

hayırlısı canım ya inşAllah bekletmeden gelir sıpaaaa :emir_bebek:

:roflol: bazen diyorum ki çiziptemi değiştirsem

ama yok işimden dil annemden gelen bişi oda hep değiştirir

değiştirip temizleyip alıp kahvemi içmekten daha güzel bir keyif yok

Benim üst katta eskiden bir komşum vardı kadına gıcık olurdum;her pazar insan evinin şeklini mi değiştirir yaa...Bir uyuyacağım gün o ; onda da delinin kanepe çekmelerini dinliyordum her hafta.Allah'tan 6 ay oturup gittiler...kafamçokkarıştı

yarın konuşcaz maliyetini deryada ilhitap olabilme ihtimalı yüksekmiş bugun derya doktoru aramış doktor söylemiş kistlerde çatlıyorolabilirmiş

derya kim ?

önce kist ameliyatı olman gerekmiyormu yani ? bide kistin türü ne çikolatamı ?

İnşallah!!!! :Saruboceq:
nasıl soğuk mu oralar?Burda paso kar yaıyor yaaa..... :delphin:

bugün hava güzeldi,ama tabi genel itibariyle soğuk,karı dört gözle bekliyorum ama birtürlü yağmadı maalesef..inş. biz gidene kadar biraz yağar yaa..ne güzel orda olmayı çok isterdim şimdi :)

Lise öğretmenliği de zor .Liseye göre değişiyor tabii.Ama iyi ki istanbul da değilsin.Burdaki liselerin hali ortada
Eskiden İzmitte çalışıyordum orası da İstanbul ayağı bilirsin;Ankaraya gelince 'yaa bunalr ne akdar saygılı çocuklar' demiştim ilk çalıştığım okulda;ama bunda bir gün olsun da olay olmasın delikafadulden Alıştım artık!

Benim üst katta eskiden bir komşum vardı kadına gıcık olurdum;her pazar insan evinin şeklini mi değiştirir yaa...Bir uyuyacağım gün o ; onda da delinin kanepe çekmelerini dinliyordum her hafta.Allah'tan 6 ay oturup gittiler...kafamçokkarıştı

ben o konuda şanslıyım alt kattakilerin bebeği var sabahın köründe dikiliyor ayağa sempatiksalakcinni veee ben zaten geç kalktıgım için ancak akşam saatlerinde değiştiriyorum onlarda genelde evde olmuyoo

ben kaçıyorum sabah iş varrr ufff ütüyüde yapim uyuyimmm opuyorumnanaktan

kızlar iyi geceler yarın şu ölçümlerime bakılcak erken kalkcam sonucu yazarım hepinize tşkler hoşçakalın

aaaaa leylekler ne işe yarıyoooooo mafoldumben mafoldumben
aslında pembeden fena gaza gelmiştim ama fos çıktııı boshayallersmile
Ayrıca bana diyene bak çalışmadan ikiz olacak dionnnnn belki verir bize allahım aaaa olumunekankayizsmile

Yahhuuuu benimki İKİZZZZZZZZZZZZ!!!! neden kimse bana inanmıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme: HAmişler bağri sizz inannın.İnandıramıyorum şu bizimkileri :delphin:

Ankarada yaşıyorsan sana Anatolya Tüp BEBEk Merkezini öneririm.Biraz pahalı diğerlerinden 7000'e mal oluyor ama giden herkes çok memnun kaldı;acayip titiz çalışıyorlarmış;yine de sen bilirsin tabi.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Aslımuratelkoca...........4 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
alak........................... 5 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
e_pack........................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Yahhuuuu benimki İKİZZZZZZZZZZZZ!!!! neden kimse bana inanmıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme: HAmişler bağri sizz inannın.İnandıramıyorum şu bizimkileri :delphin:

Bak ilk bebişin İKİZ ona inanıyorum daaa !!!! Çalışmadan nasıl olacak varsa bi bildiğin bana söle bare banada yazık dilmi mafoldumben

bugün hava güzeldi,ama tabi genel itibariyle soğuk,karı dört gözle bekliyorum ama birtürlü yağmadı maalesef..inş. biz gidene kadar biraz yağar yaa..ne güzel orda olmayı çok isterdim şimdi :)

E tabi;misafirhaneden zilemek zevkli olsa gerek. kaydirigubbakcemile Bir de benim gibi o karın içnde okula gitmen gerekseee :oklava:

Şu an yerlerde yok ama salıya kadar olacak yine sanırım.

:) Allah gönlüne göre verir inş. canım benm ben inanıyorum sana,inş. en kısa zamanda o güzel haberi verceksin bizlere..aşk olsun biz başkalarının mıyız(hani bizimkiler demişsin yaa ) =)

ben o konuda şanslıyım alt kattakilerin bebeği var sabahın köründe dikiliyor ayağa sempatiksalakcinni veee ben zaten geç kalktıgım için ancak akşam saatlerinde değiştiriyorum onlarda genelde evde olmuyoo

ben kaçıyorum sabah iş varrr ufff ütüyüde yapim uyuyimmm opuyorumnanaktan

Evet evet ben de ben deee....... kafamçokkarıştı

İyi gecelrr kızlar.Kocama öpüldünüz. sırnaşık şey

Bak ilk bebişin İKİZ ona inanıyorum daaa !!!! Çalışmadan nasıl olacak varsa bi bildiğin bana söle bare banada yazık dilmi mafoldumben

Çok olmasa da çalıştık azıcık canımcım yaaaaaaaaa!!! alkisalkisalkis
sadece ne yattım ne ayak dikledim ne ov. testi yaptıımmmm :lepi: sadece çalıştım naniknanik

İKİZLERRRR geliyooooooo alkisalkisalkis
haytta bir daha planlı çalışmam işime gelince çalışırım işime gelince çalışmammmmmmmmm sempatiksalakcinni

E tabi;misafirhaneden zilemek zevkli olsa gerek. kaydirigubbakcemile Bir de benim gibi o karın içnde okula gitmen gerekseee :oklava:

Şu an yerlerde yok ama salıya kadar olacak yine sanırım.

doğru söylüyorsun valla,sürekli soğuk bir yerde yaşamak zorunda olsam hiç böyle isteklerde bulunmazdım sanırım :) Allah yardım etsin sizlere yaa..

:) Allah gönlüne göre verir inş. canım benm ben inanıyorum sana,inş. en kısa zamanda o güzel haberi verceksin bizlere..aşk olsun biz başkalarının mıyız(hani bizimkiler demişsin yaa ) =)

:lepi: :lepi: :lepi: Bak Akıllı adamın hali başka oluyooo;naıl da inandı güvebndi banaaaa :gitme:

Canımcım alınma yaaa,bu hamiş olmayanalr benim ıKıZLERı çekemiyooo :roflol: da ondan öyle söyledim.Sizlerden şüphem yok zaten.Hep destek Tam deste :lepi:

BU ARADA DÜZELTMEN GEREKEN BıŞEY VAR;SıZZE HABERı VERMEYECEĞıM HABERLERı VERECEĞıM ;KIZ ıKKKıııııZZZ DıYOM YAHUUUUUU :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Back
X